56

Анонимен

преди 2 години

Той е обещал, че ще изхвърли ДПС и ще го направи. Браво за куража на г-н Петков, първият премиер, който повдига този въпрос! А ДПС са творение на ДС, с помощта на руските служби.

55

До 58

преди 2 години

ДПС я създадоха ДС ...сори , редактора се бъзика.

54

До 58

преди 2 години

ДПС я създадоха ДПС ,а Доган я оглави .Идеята е да бъдат контролирани българските мюсюлмани, а това че сокола злоупотребява е друга бира , а и той е по близо до Русия отколкото до Ердоган , някой ще рече че е случайно...я бе?!

53

Майора

преди 2 години

Кирчо , с какво партията на подмяната е по добра от ДПС? С лъжи и измами и фалшификации дойдохте на власт с машините на Мадуро и с подкрепата на олигарсите начело с Божков и Прокопиев! Не мислите за държавата , теглите непрекъснато заеми , инфлацията е двуцифрена , цените растат! За нула време направихте поразии колкото другите за повече от 10 години и никой не ви иска!

52

Анонимен

преди 2 години

Ако кирчо успее да пребори българската корупция , а после се справи и с европейските бюрократични корумпета, ще пиша името му само с главни букви.

51

Анонимен

преди 2 години

Всички гербави медии злорадстваха как Киро е лицемер и измамник, защото видиш ли, ще е в една ЕС партия с ДПС. Опровергани за пореден път. Разбирам защо са пуснали тролетариата да *** из форумите. :) Браво, Петков.

50

анонимен

преди 2 години

"Дошли диви, изгонили питомни"! Не че ДПС са ми по сърце, обаче просто Кирчо вече кърти мивки, и то в Европа! Не си е добре с главата това момче, но и ние не сме, щом ги търпим, и ги чакаме сами да паднат!

49

Анонимен

преди 2 години

Кирчо да не цели етническо напрежение в България?Няма капка мозък в главата.Ако е нацист?Ако са му промили мозъка?Закъсали сме го.Досега в мир живяхме.

48

Анонимен

преди 2 години

До Случаен минувачСъберете се неколко български турци, искайте да се върна Боко, нали му давахте кадъни да го задоволяват, после наведете поглед към земята и марш обратно в дупките, откъдето сте излезнали :))))

47

Сега

преди 2 години

Не се заблуждавайте.ЕС създаде ДПС .По тяхно знание бе внедрена тази партия

46

Случаен минувач

преди 2 години

Този трябва да го свалим от власт! Времето е топло, давайте всяка вечер да се събираме на Батенберг и да ревнем: Оставка! Оставка! Оставка! Оставка! Както неговите сподвижници правеха през лятото на 2020. Сигурен съм, че сега ще се съберем повече хора оттогава. Да го видим и Рашков имотния дали ще посмее да хвърли полиция срещу нас.

45

Анонимен

преди 2 години

По минусите съдя, че кадъната е ядосана.......хахахахаха :)))

44

Анонимен

преди 2 години

Агента на ДС Доган, сега се чуди как да се изкара ангелче и неговата, тоест руската рожба ДПС, шах и мат, браво Киро :))

43

Анонимен

преди 2 години

Путин умря. ахахах

42

Анонимен

преди 2 години

Ами очакваше се да каже това, и с право. Чий го дири ДПС в партия като тази? Не знам защо Макрон реши да задява нашия по тази тема като се знае, че Петков е принципен до болка.

41

Анонимен

преди 2 години

До НобиИначе какво ще направиш тур че, мейби ще си теглиш ножа сам :))) Ще ни направиш услуга, нема да се налага да идваме при теб :))

40

Анонимен

преди 2 години

Тези ще се сгромолясат по жестоко и от ИТН !

39

Ноби

преди 2 години

на кирчо партията ще има 1 г. живот. спомняте ли си друга партия да се е спонинало толкова бързо ?

38

Аз промяната

преди 2 години

Киро дойде с мадуровските машини назначен нямаш партия провали се България затъна без евродепутати къде си тръгнал измислици лъжи лъжи лъжи грабене репресии Оставка Оставка оставка

37

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 44Има кадъна която работи в Днес, нормално е да е пълно с българофоби :)) Иначе Доган е известен дори на българските турци, че е агент на ДС, тоест на бившето КГБ, те са спонсорирани директно от Раша :)))