104

У бре

преди 2 години

Срещу Русия няма, но срещу Русия в Донбас ще бъдат използвани...Нюансите стават ясни по-късно.

103

До 111

преди 2 години

Промени точно нищо. Единственото което се промени е мисленето на Британците и Щатите за новите им оръжия да НЕ ползват GPS системи. Още на следващия ден след като Украинците започнаха да стрелят с сателитно насочваща артилерия, Руснаците разпънаха едни ЗИЛ-ове и им заглушиха сигнала. Дори има изказване от Пентагона, че ще се търси алтернатива на сателитното насочване. А между другото Русия не ползва сателити за тяхна артилерия и ракети

102

нн

преди 2 години

Байдън, явно са го посъветвали. Ясно става, че САЩ почват да бият от бой, защото има неща който обективно са против тях, то точно сферите им на влияние в Европа и държавите от бившия СССР.

101

hasmokar

преди 2 години

Лажат, ще им се върне тъпкано, покрай тех и нам.

100

Анонимен

преди 2 години

Американските ракети със сателитно насочване ще променят тотално съотношението на силите в тази война... Не завиждам на руснаците... Ще бъде касапница за тях.

99

Призракът от Ардино

преди 2 години

Имам чувството,че украинският език има само една дума - "дайте"!

98

Анонимен

преди 2 години

Давай дорде не е късно!!!

97

Анонимен

преди 2 години

Screenshot от секретен документ 1991г, протокол от съвещание на "четворката" на НАТО който подвърждава, че е имало съглашение НАТО да не се разширява на изток : ***/dr_alex_sosnowski/16713

96

Анонимен

преди 2 години

При атака срещу нашите градове руските въоръжени сили щяха да изпълнят заплахата си и да нанесат удари по центровете за вземане на тези престъпни решения. Някои от тях изобщо не са в Киев. Какво следва, няма нужда да обясняваме", каза Заместник председателят на Съвета за сигурност (СБ) на Русия Дмитрий Медведев

95

Анонимен

преди 2 години

До До 99 - не е нужно да вярваш, то се вижда. Целия военнотехнически потенциал на Украйна е унищен.

94

До 92

преди 2 години

Хайде, гербаджията станал ***

93

До 99

преди 2 години

А на Русия всички вярваме ахахахахах

92

Анонимен

преди 2 години

Никой не вярва на САЩ и НАТО. И никога не е вярвал.

91

Анонимен

преди 2 години

Янките ще си направят брутална и безплатна реклама в целият свят.Много пари са това.Просто няма как да не ги дадат.

90

Анонимен

преди 2 години

Този най накрая откакто войната е започнала каза нещо умно и правилно като решение ( а може би и откакто е на този пост)

89

Анонимен

преди 2 години

Какви оръжия? Кисинджър ви го намекна, че е време да се сяда на масата за преговорите. И Украйна да се съгласи да изгуби част от своята територия сега, защото ще се наложи да изгуби цялата после.

88

Говедо

преди 2 години

Всичко беше блъф с тези ракети,РФ ясно заяви,че ако има удари по руски градове,Окраина ще придобие ядрен статут.

87

Анонимен

преди 2 години

До Някой Е, и какво от това Дори да пожертва още 50 000 руснака и завземе формално Украйна Путин трябва да поддържа мин 100 000 окупационна армия . Ще ги скъсат от атентати и партизанско движение. Много са ви елементарни мислите и знанията, но такава армия за една година ще изяде руския десет годишен ресурс. Да не говорим, че руснаците заради санкциите ще купуват високотехнологичните продукти на двойна цена през посредници. Иначе нашите комунопитеци второ и трето издание все ръсят "умнотии"

86

Abbath

преди 2 години

При такива приятели не ти е нужен враг :). Сега видяхте ли колко струва САЩ ? Путин ги заплаши, и тоя напълни памперса :)))). А Зеленски ....сготвиха го, всичките. Имаме една поговорка "да бе мирно седяло, не би чудо видяло", ама и той не е виновен, излъгаха го зверски.

85

Анонимен

преди 2 години

Не е време за радост и вяра в разума на САЩ и Байдън. Оръжията ще влязат през Полша, както и войници, и инструктори.Войната е твърде печеливш бизнес. Тактическото ядрено оръжие,според притежателите му,вече не е толкова неприемливо.На мястото на поразените японски градове и днес живеят хора.Няма надежда, ако се осмелят пак да употребят бомбите,за да спасят от смърт милиони животи,според циничното обяснение на американците.Над 300 хиляди са преките жертви. А дръвчетата цъфнали още първата година.