190

Анонимен

преди 2 години

Абе всички тези,които реват за близките си от Азов,дали се сетиха поне веднъж,какво правят същите, цели 8 години,обстрел и бомбардиране на Донбас?!Е,сега ще разберат,какво са правили техните близки от Азов,през тези 8 години.През тези 8 години избиване на хората в Донбас и нашите сълзливи "медии",бяха слепи и глухи!Защо трябва да им вярваме,за непрекъснато поднасяната ни,"обективна информация"?

189

Анонимен

преди 2 години

Вероятно им предстои тежка обработка месеци наред. На руснаците не им пука за собствените войници, та какво остава за чуждите. Сигурно ще им наложат психически и физически тормоз, но предвид че е затворена зона, информация няма да излиза. Целта да няма съпротива в Мариупол е постигната, хората в момента са им проблем. Не вярвам да бъдат пуснати, по-вероятно е да ги закопаят някъде. Може да пуснат само някакви които са вербували или от сорта. Някаква така схема.

188

Анонимен

преди 2 години

За война требват мъже с топки, украинците го немат това нещо, наблягат на медийната пропаганда, пък който върже :))

187

До 212

преди 2 години

Който може го прави и сега, а тези дето чакате позволение от батушка... Абе ти си знаеш!

186

Анонимен

преди 2 години

Близки ли , те нямат вече близки. Напред Русия , светът е с теб.

185

Анонимен

преди 2 години

Едно е сигурно, няма да имат справедлив публичен процес, защото такъв ще срине всичките опорки на кремълската

184

Анонимен

преди 2 години

моля предайте на всички близки че техните азовци се намират в балнео рехабилитичен център в Сибир. Много е приятна отпуската им, и ще се върнат някой ден след 40г подмладени. Мачкай Вова, мачкай.

183

Вече се пече

преди 2 години

В момента се очаква втори котел в Донбас след този в Мариупол. В района на Лисичанск се намира нацбатальона Донбас братя по оръжие на полка Азов. Ако въобще оцелеят нацистите от батальона Донбас ги очаква съдбата на шеста армия при Сталинград и нацистите от Азов във Мариупол. Ще им се наложи да поработят в Сибир на минус 60 градуса 30ина години.

182

Анонимен

преди 2 години

Да им "сладко" преживяването в сибирски гулаг, ако оцелеят разбира се :))) Не е като да се плискаш по хотелите на БГ, но в Сибир им е мястото на урките :))

181

Анонимен

преди 2 години

а близките на азовците защо не попитаха къде бяха и какво правеха, когато същите азовци убиваха, изнасилваха, горяха живи, разпъваха на кръст мирни хора и военнопленници ? Трибунал за такива !!!!!!!!!!!!

180

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 202 "Мечока, върви ядосан напред" Интересно "вървене напред". Виж къде е Киев, виж къде е Донбас.

179

Анонимен

преди 2 години

До Скоро "В Мариопол ще се създаде копие на Нюрнбергският съд" Нюрнбергския трибунал е бил създаден от международната общност, за да съди агресора. По тези причини единствените, които могат да организират такъв, са страните, които оформят междунардната общност, срещу агресора, в случая - Русия.

178

Анонимен

преди 2 години

В момента Русия, загрява. Ако влезнат НАТО войска в Украйна , руснаците с удоволствие ще ги изметат без да щадят.А до колкото до Азовци, ги чакат дълги работни седмици в Сибир, до края на живота им.

177

Анонимен

преди 2 години

Мечока, върви ядосан напред и мачка здраво . Едно нещо не разбраха....ньма кой и как да спру Русия, и затова трябвяшу да преговарят.....а те щули да се бият. Е сега ще загубите половин Украйна. Кокорчо що не каже нещо по въпроса, нали Украйна щяла да победи.

176

Прават нов Азов

преди 2 години

Мдааа а... явно има нужда от свежи яки сили за "евакуация" в посока Сибир за строежа на комунизЪма... ако разбира се според татуировката и не само подлежат на по сложна съдебна процедура !!!

175

Скоро

преди 2 години

В Мариопол ще се създаде копие на Нюрнбергският съд и там ще ги съдят,добре че четем чужди медии да научаваме истината.

174

Вън

преди 2 години

И у нас има близки на фашиски бойци в Украйна.

173

Анонимен

преди 2 години

Украинците набързо осъдиха един руски войник на доживотен затвор. Сами показаха как трябва да се действа с военнопрестъпници. Затова няма да се чудят - разследване, съд, присъда и труд за възстановяване на Малорусия

172

Анонимен

преди 2 години

От русофилите разбираме, че за твърденията на руснаците няма събрани никакви доказателства. Нещо, което да не произхожда от руските власти.

171

Анонимен

преди 2 години

Ще бъдат съдени за извършени престъпления против рускоезичното население в Донбас.Това не са украински бойци. Това сбирщина, неофашистка ***, която има за цел да прочисти Донбас от руския етнос. Тази *** е събрана от укрански неонацисти, американски, полски, британски, израелски, турски, румънски ,френски наемници. За наемниците не важат никакви конвенции за военнопленници .Има в плен и нотовски офицери. Ще е интересно.