45

Анонимен

преди 1 година

Аз 97-а не см бил роден още, така че не ми го преписвайте, а не си спомням с кой референдум влязохме в ЕС?

44

Владо

преди 1 година

До Анонимен 41Очевидно е, че си глупав и не можеш да мислиш. Оправи се пише с "О". Неграмотници, като теб не могат да решават на референдуми въпроси, от които грам не разбират!

43

ФИНАНСИСТ

преди 1 година

Влизайки в еврозоната ти автоматично ставаш кредитор на всички държави членки ,както и те стават кредитор на теб. Проблема е че дълга на България е малък ,само 25% от БВП а средния дълг на държавите от еврозоната е 100% от БВП. Това означава ,че ние ще плащаме техния дълг много повече отколкото те нашия !

42

Анонимен

преди 1 година

Най-правилното е "специалисти" икономисти, финансисти като Емил Хърсев, Левон Хампарцумян, Румен Василев Гечев и компания, които доведоха странта до финасов колапс през 1997година и обраха спестяванията на българския народ да бъдат осъдени на доживотен затвор!?!?Сега подготвят новото ОГРАБВАНЕ, завоалирано под думичакта "евро".

41

Анонимен

преди 1 година

Ако е толкова добре с еврото ,шо тъ.пите британци и датчани и унгарци не го приемат? С Еврото е пълна загуба на суверенитет и независимост. То не че сега я има, де!

40

Анонимен

преди 1 година

Гърците ги спаси точно еврозоната и Германия. Като хора не стават, мързеливи са. А са най-облагодетелствани след членството. Най много пари там са наляти. И пак са по-назад. То няма как да приемеш еврото и всичко да цъфне. Трябва и работа. Но ако бяха с драхмата, щяха да банкрутират и да се върнат в първи клас. Бейлаутнаха ги за да не повличат цялата зона. Пак извадиха късмет.

39

Анонимен

преди 1 година

Час по-скоро да се въведе официално еврото в България!!!

38

Анонимен

преди 1 година

Приемане на Еврото е ГОЛЯМ плюс за нас. Минуса идва от това, че не можем да си контролираме валутата. По времето на КОВИД европейската централна банка напечата 1 ТРИЛИОН евра, което увеличи инфлацията в Еврозоната с 4%. Ние не го усетихме тогава това! После итеглихме кредити и изхарчихме милиардите и ни заля 25% инфлация, ако бяхме на евро щеше да е 29% заради ЕЦБ! Ако не контролираш валутата си не контролираш инфлацията!

37

анализатор

преди 1 година

"Ние решение за присъединяване към еврозоната не взимаме сега. Ние сме го взели на два пъти. Първият път през 1997 година, когато решихме, че ще се въведе валутен борд, и вторият път - с решението ни за присъединяване към ЕС"Самата истина казва Хърсев. Но Бойко Борисов за едно беше прав: Че той е един от най-умните българи. Затова се разбира с другите. Една Черна Гора си въведе еврото без да пита никого, ние тук се назландисваме. И без това вече сме въвели еврото, само че нямаме думата в ЕС.

36

бл.134 в Zап. парк

преди 1 година

И кой го казва? Човекът , купил апарата на на Ц.Василев ?!¡За без пари

35

Анонимен

преди 1 година

Гърция 5 години не можеха да се съвземат след като приеха еврото при нас ще е цял живот...защо Швеция и Дания държавите с най добри икономики в Европа не приемат еврото питам аз???там имаше референдум за еврото трябва и тука да направят референдум.не мисля че с еврото икономиката на България ще се управи

34

Анонимен

преди 1 година

До бг смешки 2 - Имаш ли някакви доказаелства за това или слушаш случйани исапнци, дето бяха натеглели непосилни кредити?

33

Анонимен

преди 1 година

И с евро и без евро в близките десет години няма да се оправим, защото народа е такъв.

32

Анонимен

преди 1 година

Възраждане вече гони 15% ... колко ли ще има зимата, като тока стане по левче?

31

Народеее!!!!

преди 1 година

Сатанинско куче !Българоубийство е да искаш да се въведе еврото!

30

Ром'с

преди 1 година

До 12 Да, зная какви са цените в Норвегия.. и Вие сте прав, че не можем с тях... но влизането ни еврозоната ще доведе до нови заеми и беднотия... Този който в БНБ в София е просто е фигура-статуя, който няма почти никакви права и има ли значение за България кой къде ще е пешка от БНБ, народа ще понесе самарите..

29

Анонимен

преди 1 година

Ако е добре , то много отдавна да сме минаЛЕ към еврото , явно има доста ПРЕПЯТСТВИЯ !Пак сме като ,...БАРАБАР ПЕТКО С МЪЖЕТЕ !

28

Анонимен

преди 1 година

РЕФЕРЕНДУМ!!!

27

Анонимен

преди 1 година

За кого БРЕ г-н Хърсев ще е по-добре??????вЕрвайте си сам!!!Каквото са ни натресли все е било в ущърб на хората. На някои ще им е добре - ясно е.

26

HELL

преди 1 година

До Анонимен 27Май си ти който не си излизал и си сложил розовите очила. Към национална катастрофа е Бъргария. К'во да правиш с хора които носят розови очила!