32

Анонимен

преди 2 години

Ние си мислихме, че ние сме бтроянския кон на Раша, излезе, че братята по племе унгарци са такива, разбира се пиша за лицето русофил Орбан :)))

31

АбдокодирХоджибобоев

преди 2 години

Опс, Кувейт няма стигане. Към днешна дата кувейтското правителство осигурява на кувейтските граждани: евтин бензин, безплатна медицина, безплатно училище, държавата ти плаща, ако учиш в колеж, дават ти безплатно жилище, щом се ожениш ти дават определена сума пари и др.

30

Анонимен

преди 2 години

Аз не чух нито един наш политик да заяви, че щенията на ЕС не отговарят на интересите на България. Даже се състезават първи да изпълнят всяка заръка. И какво? Пак сме най-ощетените. Факт. Доколкото си спомням искаха и санкции да ни наложат заради СМ. Награда за вярната ни служба.

29

Защо бе другари ?!

преди 2 години

На Русия нещо не и понасят новите санкции и е впрегнала последните агенти и *** в борбата срещу санкциите на ЕС ! Нали Западните санкции засилваха руската икономика - защо е тази борба срещу тях ?! Страх ?!

28

Анонимен

преди 2 години

Унгария, която поиска най-тежките санкции за Русия, сега взе да се отмята.Може би подкрепата са санкциите преди това беше предизборна и след като спечели стана ясно,че орбан е излъгал народа си.

27

ОФ

преди 2 години

Написаното в началото на април "Колективно западните лидери, въвели колективно западните санкции срещу Русия, скоро ще бъдат принудени да положат мощни колективни усилия, за да заобиколят собствените си санкции, наложени на Русия." с всеки изминал ден буди все по-малко съмнения и става все по-вероятно.

26

Анонимен

преди 2 години

Докато руските *** чакат ЕС да се разпадне май ще видят първо разпадането на Руската федерация !

25

За наша радост

преди 2 години

Троянският кон на Русия в ЕС не е България, а Унгария !

24

Анонимен

преди 2 години

Така правят сериозните държави които първо гледат интересите на гражданите си а не на глобалисти те с интереси. ЕС трябва да се разпадне.

23

Анонимен

преди 2 години

Как ще ги Стигнем......... Унгарците!!!!

22

БАНко

преди 2 години

УРСУЛА НА СПРЕ ДА ПРИБИРА ВНОСКИТЕ НА УНГАРИЯ В ЕВРОПАТА !!!

21

Опс

преди 2 години

С тези ресурси Русия можеше да е Кувейт 2! Да, ама не!

20

Некъф

преди 2 години

Изхвърляйте го тоя от ЕС и му спрете евросубсидиите. Народа след време сам ще го свали от власт!!!

19

Кармазъ Сикиш

преди 2 години

Тука гледам некви *** сравняват Унгария, с латвия, естония и т.н. Как видиш ли ония джуджета се били отказали...алоуу, джуждетата са на границата на Новрегия, която изнася 90% от добива си на газ и нефт. Лесно им е да го вадят голям,...ама мек.

18

БАНко

преди 2 години

ИЗЛЪГАХА НИ С КАНАДСКО ГРАЖДАНСТВО !!! ЩЕ ОПИТАМЕ С УНГАРСКО !!! ДА ОСИНОВИМ ЕДИН ОРБАН , ЗА ДОБРОТО НА БЪЛГАРИЯ !!!

17

Анонимен

преди 2 години

Трият се доста коментари но един ден и Днес ще ви истрият

16

Ми555

преди 2 години

Русия гледа на Украйна като на СВОЯ ПРОВИНЦИЯ. НЕ Я ПРИЗНАВА ЗА НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА. СЪС ИЛИ БЕЗ ПОДКРЕПАТА НА ЗАПАДА - РУСИЯ ПАК ЩЕШЕ ДА АНЕКСИРА ГОЛЕМИ ЧАСТИ ОТ УКР КАКТО НАПРАВИ С КРИМ. Путин първо опита вариант Беларус 2, но не му се получи и направи това! А оправданията му за пред света са - Нато, руски език и т.н.

15

Анонимен

преди 2 години

Евала!!

14

Анонимен

преди 2 години

Някои хора все се радват на чуждото. Аз се радвам на България и нашата правилна позиция. България отказа да бъде натискана и мачкана. България търси, как да има газ от различни места за вбдеще, а не за момента. Нашето правителство действа правилно. Орган не ме интересува.

13

Христо

преди 2 години

До До1 Да разбирам ли че си съгласен да смучеш Руски газ и петрол пък руснаците да избиват когото си искат. По добре да спестиш 60 стотинки. Даже можем да преговаряме да ни дават петрола за 10 стотинки и да трепят когото си искат.....