411

ПроСоТо

преди 2 години

До Това е истината.....Абе ....Ами той и вируса на спин има "СВОЕТО СИ ПРАВО ДА СЪЩЕСТВУВА",да си търси приемник и да се размножава!!!..Тия като имат претенции,ами ИМАТ СИ ДЪРЖАВА бе!!!..ТАМ да си стоят и да си уреждат живота както им се харесва!..ЧИЙ ГО ТЪРСЯТ ТУКА,сред "селянитескенефи на двора" ?!

410

ПроСоТо

преди 2 години

До СМЕХ...ЕЙ..СМЕХ...Първо:..-Брей,ама ти много "добре" познаваш българина !!! ..И второ:..-Да си живеят както на тях им харесва,но НЕ ТУК !!..Да си бегат в Окраината,па там дасерат в златни тоалетни ако искат!

409

Това е истината...

преди 2 години

Робския манталитет на българчетата, не може да допусне , че украинците имат по-високи изисквания към начина на живот и дома за обитаване!..ВСЕКИ СИ ТЪРСИ ПОДХОДЯЩИ УСЛОВИЯ ЗА ЖИВОТ И ТОЗИ НА ДЕЦАТА СИ , ЗАЩОТО ТОВА Е НЕГОВО ПРАВО...!

408

СМЕХ...ЕЙ..СМЕХ

преди 2 години

....понеже повечето селянчета , живеят в кочинки с външни тоалетни с кокошките и свинките , мислят си , че всички украинци трябва да живеят , като тях....

407

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 2 години

...не им се живее наравно с ромите и простолюдието....ВСЕКИ СИ ГЛЕДА ИНТЕРЕСА И САМ ИЗБИРА...!

406

ДА

преди 2 години

Хахаха,а ми цъкахте минуси,като писах,че от курорт на морето,ще идат на курорт на планина.Ама те не искали на планина-искали да са си на море,ако може цяло лято!

405

Нормално

преди 2 години

Демонстративно напускат. И мен да ме изгонят от апартамент с басейн на първа линия и да ме местят в Пампорово и аз ще хвана към Бахамите или Дубай .

404

Анонимен

преди 2 години

може би бедните и пострадали украинци са заминали за полша и централна/западна европа а при нас са влезнали само мутрите и техните мутреси

403

Анонимен

преди 2 години

Ами ''бежанците''се оказаха туристи на безплатен олинклузив. Той свърши и затова се връщат. Ха ха...защо не продължиха към Гърция и Турция да ги настаняват в хотели на първа линия по морските им курорти?

402

Анонимен

преди 2 години

Слушах, разговор на една бежанка по крайбрежната улица на Несебър, обясняваше колко било супер тук, била си намерила дистанционна работа за 3000 долара но не в българия и тук всичко са и поели и убеждаваше отсрещната страна да дойде също, а от другата страна и викаха - ама аз си обичам мъжа, а тази пак ще си го обичаш ама тук е супер

401

Анонимен

преди 2 години

Талибаните не са ли бежанци ? Тях защо не ги набутахме по слънчака?

400

Анонимен

преди 2 години

Българина, лихварите му вземат всичко, ритат го на улицата, никаква помощ от никъде от никой за нищо... за Българина "цар далеко Бог високо". За Украинците дето уж бягат от война, но странно защо с лъскави возила и пари в всякакви екстри 4 звездни хотели и тн. ние ако бягахме от война мислите ли че някой щеше да ни осигури нещо... дори коричка хляб няма да ни подхвърлят, не се лъжете. Укрите са специален случай, затова им дават тия "екстри" и то не на всички.

399

Няма да ни липсвате

преди 2 години

Доооовиждане, дооовиждане...

398

Истина

преди 2 години

До Анонимен До "!"Всеки човек е лично морално отговорен за делата и думите си пред Бога и пред закона, така че внимавайте т.к. ще отговаряте пред Бога за всичките си дела и Той е обещал да върне на главите на всички злодеите-безмилостните неморални злодеи като вас за нечестивото ви отношение към невинни хора като украински жетви на военни престъпления на диктаторски агресорки режими като нацистки,комунистически,ислямски.А и Бг е длъжна да спазва международно право и общочовешки норми за бежанци

397

Г

преди 2 години

Кой ,бяга от хубавото???

396

На палатки

преди 2 години

Бежанците-в бежански лагери....така е в цял свят....

395

Истина

преди 2 години

БГ правителство получи милиони от ЕС за бежанците, но къде пак изчезнаха тези пари? - разпределиха си ги вероятно отново па между себе си, и вместо да ги дадат за бежанците за удължаване на престоя им те по време на инфлация поне 100%,вместо да увеличат намалиха помощта от 45 на 15 лв да ден - недостатъчни дори за храната на ден,а още по-малко за лични средства и за ток,вода,телефон. Само Бг от ЕС не даде лично средства на украинските бежанци,а само на хотелиерите и ги предаде по време на война!

394

Дейвид

преди 2 години

Бежанците не са това, което са.

393

Анонимен

преди 2 години

До ПравдаМоже и да има такива мен, обаче не се забелязва повечето пришълци тука да са такива :) Държавата требва сериозно да се замисли над това, щото едно е да се правиш на жертва, друго е наистина да си такава :)) Щото в крайна сметка ще се окаже, че бедния българин, изхранва на курорт в тузарски хотели хора, които изобщо не се нуждаят от това молосърдие :)) Докато мнозинството българи не могат да си позволят курорт по нашето Черноморие, тез се плискат на воля, всичко им е безплатно, рай :))

392

Анонимен

преди 2 години

Да ги настанят в столичните хотели. Повече евроатлантическа солидарност. А който не иска, да го пратят на държавни разноски на Малдивските острови.