102

Гиви

преди 2 години

Сигурен съм, че по-вечето умници не са служили в армията, но много разбират кое е редно и кое не. Армията не е летен лагер, там всичко е истинско и не е шега.

101

Анонимен

преди 2 години

Източна Европа да вразуми САЩ и Запада. Това е краткия ми блиц коментар на долното дълго мнение.

100

Анонимен

преди 2 години

Искам да предупредя че имаме 7 часа разлика със САЩ и американските *** се активизират през нощя. Да имате предвид. България е над всичко. Следват Русия и едва тогава източна и западна Украйна Полша Чехия и Словакия и останалите по малки славянски страни но също така и Унгария Румъния и Гърция. Запада не мога да го мисля и не ми пука за него нито за САЩ и Канада нито за Китай нито за никой. Спрете войната изрроди. Умните хора като Кисинджър да спрат войната. Искаме мир. Не на санкциите.

99

Анонимен

преди 2 години

Статията е фейк и няма да я коментирам. Прегледах форума вентилаторно. Най силно впечатление ми направиха лайковете. Те нямат никакво логично обяснение. Не казвам че са фалшиви а че хората са объркани и необразовани. На два еднакви по смисъл съседни поста слагат различни лайкове. Намам думи. Без коментар. Ай си.

98

Smurf

преди 2 години

Поредната вярваща в приказката за добрият цар който милия той не знае какви ги вършат придворните. Безнадежно безаналогови са

97

Анонимен

преди 2 години

Хора това е пропаганда. Корупция има и в Русия и в Украйна и в ЕС. Когато бяха протестите срещу Герб, ЕС гузно си мълча. Какво да кажем са САЩ. Всеки месец убийства в американските училища. Ами похода на мира в Канада беше жестоко потушен. Ами Норвегия и Великобритания Джонсън прави пир по време на чума а сега чака Зеленски да го спасява. Моля ви Осъзнайте се. Всичко това е по вина на либералната демокрация глобализация. За Китай не ми се говори. Там е цифров концлагер.

96

Анонимен

преди 2 години

Тея две деца ги е носила в себе си 18 месеца ,после ги е родила ,кърмила, учила , изстрадала и накрая да ги даде на путин? Да прати дъщерите си да ги обидят укрите!

95

Анонимен

преди 2 години

щом не са подписвали договор, наистина нямат работа там. Добре е постъпила майката. Живота на децата й е по-важен от глупавата война. Достатъчно млади момчета загинаха и от двете страни.

94

Един от Юг

преди 2 години

До три четири месеца,руските майки ще обесят жужака за на Кремълската стена!

93

Анонимен

преди 2 години

Путин за три дни завладява Украйна! Кадиршу за 6 секунди унищожава Полша! За калко минути двамата заедно превземат Америка? Ами сега?!

92

ЧАПАЕВ

преди 2 години

200 000 РУСКА АРМИЯ? СЛЕД ВОЙНАТА ТОВА ЩЕ СА 200000УБИЙЦИ А НЕ КОМПЮТЪРНИ СПЕЦИАЛИСТИ.

91

Анонимен

преди 2 години

То е ясно че в руската армия има корупция. Но в ЕС и в нашата страна корупцията още по голяма.

90

Анонимен

преди 2 години

Те много изтрадали урките, направо на курорт в БГ, от всичкото на горе им плащаме с данъците курортите :))) Я бегайте в бежански лагери, да видите малко Европа урки :)))

89

Анонимен

преди 2 години

Пропагандата действа така с измислени имена и с изстрадали хора. Моите уважения към руските и украинските майки но искам да им кажа че в Европейския съюз се лъже много повече. В медиите от Полша излезе съобщение че реновираните от Беларус български самолети Су25 са дадени на Украйна но никой не опровергава това само казват хибридна война. Кой да им вярва.

88

Анонимен

преди 2 години

Гостоприемни са! Заповядай в Мариупол!

87

Анонимен

преди 2 години

Като показваш гостоприемство, би требвало поне малко да покажат и те, нали са в чужда държава, ама те са си нагли като рашките, един дол дренки са :)))

86

Анонимен

преди 2 години

Въобще не ми пука за тия и техните деца ( вече)... На никой по света на му пука за тия.

85

Анонимен

преди 2 години

До 82Кво ще съхраняваш бе русороб, 6 милиона украинци избягаха от Украина, а още не сте превзели и 1/3 от Украйна, ако превземете цяла Украйна, то там ще останат 4-5милиона, предимно възрастните. Самите украинци не ви искат и ви мразят до мозъка на костите си.

84

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 86Като видех лично украинците, промених си мнението за тех, много нагли хора :)) Язък за Херо и другите дето се подлъгаха по приказките им, но всеки сам си носи кръста :)

83

ЕС е свършен

преди 2 години

Нито един соларен панел или вятърна перка за целия си (кратък) живот на експлоатация не може да произеде толкова енергия, колкото е била похарчена за тяхното производство.