15

До Антон

преди 2 години

Ами такова отвличане,че са го отвлекли ,за да им върне парите,които е изгубил при инвестицията в крипто.Не всички отвличания са за откуп.

14

Анонимен

преди 2 години

Сигурно е инвестирал пари на други хора в крипто,които са претърпели крах. В Ютуб има един блогер, който каза, че е инвестирал 2 милиона долара в крипто,което сега струва 50 долара.Та вариантите са два-или е отвлечен с цел да си върнат парите, или се е покрил да не го търсят.

13

Анонимен

преди 2 години

Дано вече не е станал виртуален и той като койните.

12

Антон

преди 2 години

Много сте ми смешни, какво отвличане? Може да говорим за отвличане, ако някой се обади да иска откуп, или Алтънбашев бъде засечен да прехвърля авоари по чужди сметки. Отделно, какво изчезване, пълнолетен човек, който не е поставен под запрещение и т.н. , може да си обикаля където иска и да не дава отчет за това на никого. Така че малко се поиспокойте с параноята

11

Отдавна се знае

преди 2 години

Отдавна се знае, че единствения начин да откраднеш биткойни е да отвлечеш собственика на wallet-и да го биеш с бухалката, докато евентуално не ти разкрие паролата си. Това е очаквано, но не се знаеше кога точно ще се случи. Престъплението е изключително сериозно, дано МВР го разкрие... и дано човека да е жив и здрав.. Ще се разбере, ако има движение в портфейла му.

10

още

преди 2 години

още програмисти ще започнат да бъдат отвличани за подкупи. В България само те останаха без "чадър" и с много пари. Много пари могат да се изкарат от изнудване на програмисти.

9

Анонимен

преди 2 години

покрил се е , сестра му е в схемата и сега едни хора го търсят да им връща парите.

8

ФАКТ

преди 2 години

Жалкия фигурант и шaйкaта му гр индъри върнаха България с 25 години назад!!!

7

Анонимен

преди 2 години

Ако се е укрил въпроса вече е кой ще го намери пръв МВР или ощетените "бизнесмени" чиито пари е въртял.

6

Komentar

преди 2 години

Pe4e se na Varna, Vie rabotete.

5

Анонимен

преди 2 години

Викайте Цецо с багерите и тръгвайте към Витоша. Ще го изровите там.

4

Анонимен

преди 2 години

БСП и & са на власт, мутризацията се завърна, инфлацията се завърна, полицейщината се завърна, Кокоро състави проекто Закон в стил"защита на Родината", с който се отнемат всичките ни граждански свободи и може да бъдем арестувани, фалирани, изселени или убити без съд и присъда, които се закриват, ако Киро, Кокоро и т.н. се почувствата обидени или застрашени....предстои: 300% увеличение на ТЕЦ, ток, газ, храни, лекарства; Глад, студ, терор и нови "виденово-луканови зими. Честита промяна, българи!

3

Мани мани

преди 2 години

Кварталният дядо охранител на входа да бяха сложили по добре щеше да се справи в МВР.Кучето му за премиер да го бяха сложили по добре щеше да се справи.Немога да повярвам колко неграмотни и неможещи напъпили мустачки Зубърчета са се събрали да ни управляват.Това е някаква секта отмъщението на зубрачите.Явно много са ги тормозели в училище.

2

Анонимен

преди 2 години

На МВР им е трудво да де справят с кафемашина, кво остава за това

1

УЖАС

преди 2 години

Кое престъпление с криптовалута бе пичове.Тук има ОТВЛИЧАНЕ.ПРецедент било.Леле майко до къде се докарахме?!?!?!!?Вие сериозно ли ги говорите тези неща БЕ.Гнус ме е БЕ.