48

мъчи ме въпрос

преди 2 години

ЩО ЗА ХОРА УЧАТ В ХАРВАРД??? ?

47

Анонимен

преди 2 години

Pro 100 Kiro Продължаваме Подмяната

46

Дааам

преди 2 години

30 години евро финансиране и докъде сме?ДОКЪДЕ?Не разбрахте ли че на *** не трябва да се дава а само пръчката и на полето.Гледат и изхвърлят продукция само заради субсидиите.Взимат земи само заради субсидиите.Има 10 крави а по документ 300, вземе 100 декара земи загради ги с въже пасища и лапне субсидийката.Нищо не става от това племе.Приключете с тези глупости.Къде са проверките?Кирчоооо къде са хората в затвора Кирчооо.Пишете КИП и да бягаме.

45

Анонимен

преди 2 години

Тея да не са пратили курсова работа? :) 200 забележки чакч

44

Анонимен

преди 2 години

ко стана бре Киро нали Урсула кат доде казала че праща парите да чакаме .. те за тва ли си стреля в краката кат спря да плащаш газа

43

Въпрос

преди 2 години

В тоз план ще има ли още къщи за гости строени с милиони от фондовете но за лична употреба!?

42

ПП Пореден Провал

преди 2 години

Няма Изненадани! Цяла България вече знае, че да си Завършил Харвард е Сертификат за Идиотизъм!!

41

Анонимен

преди 2 години

като дойдат те такива на власт от европейския съюз спират всичко че много краднат .. при бате Бойко не са спирали и плана беше направил ама Асенчо каза че ще го поправя нямало далавера ама хората се усетиха

40

Анонимен

преди 2 години

Парите пак ще отидат в нечий джоб и въобще няма да стигнат до нас или малкия бизнес.

39

Радостен

преди 2 години

Аз съм зле ама Вуте е по зле!

38

аз

преди 2 години

Това е саботаж от страна на тези които са писали плана

37

реалист

преди 2 години

ЕС не дапари на мошеници и крадци! Баце крадял, но не му спираха пари по програми и проекти! А тези дойдоха да правят лява полика с десни мерки или просто казано - ЛЯВА РЪКА В ДЕСЕН ДЖОБ! Хак да ни е! Честита ни "ПРОМЯНА"!

36

Анонимен

преди 2 години

Думата" усвояване" е добра , но ако си мислиш за схеми с корупция думата е измама.

35

Капетано

преди 2 години

Драги пътници всичко върви по план!Корабът потъва бавно но сигурно,не се натискайте,вода ще има за всички!

34

негласуващ

преди 2 години

Тая Светлито като в детската градина "Госпожо аз малко се напи ках ама Иванчо се нассра"!Големи аргументи и оправдания))Нашите с 200 ама ония били с 400!

33

Зозо

преди 2 години

Хахахахаа, нали играхте хоро в изборната нощ с Рундю - руснака. Е ся путин да ви даде пари за възстановяване :))))))))))))))))))))))) Пък Асан опуления си ги е писал тези пари в бюджета :))))))))))))))))))))))))) Накрая пак ще има фалит по комунистически :))))))))))

32

Анонимен

преди 2 години

Не им харесва, че си садим домати и чушки в градините. Съсипахте ни земеделието, евроквотаджии. Те ще ни казват, какво да садим и произвеждаме. По времето на социализма цяла Русия, хранехме с наши консерви. На колко бригади съм бил, всичко за износ се работеше. Сега ми набутват, нишестета по лютениците и боя. Четете да видите по етикетите.

31

Анонимен

преди 2 години

С защо гербавите като са толкова читави,не предадоха плана,докато бяха на власт?Защото е бил толкова калпав,че трябваше няколко пъти да се преправя.

30

Зозо

преди 2 години

Хахахааааа, малко са 200 грешки. Другия път 350 най-малко. ЕС пари на комунисти от БСП и Р.Гечев не дават :))))))))))))))))))))))))))))))) Спряха ги на Станишев, спряха ги на Орешарски, сега пак :))))))))))))))))))))))))))))))))))

29

ПАРОДИЯ НА ЕСКПЕРТ

преди 2 години

"Според Светлана Боянова България има 200 забележки по този план, но има държави и с по 400. "Това не означава, че много сме се объркали".БЕЗ КОМЕНТАР! БРАВО, ЧЕ НЕ СМЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО! ИСТИНАСКА ГОРДОСТ!