23

Анонимен

преди 2 години

А защо трябва да има нови избори? Не може ли след като всички повтарят какви патриоти са и как милеят за клета България да се обденият и да работят за подобрение на положението? Трябва ли всеки ден изказванията в НС да са само нападки и обиди и популистки изказвания и изобщо с какво помога това? Такова поведение не говори ли , че определени групи реално си търсят изгубения келепир, а не блгосъстоянието на държавата?

22

Агентът на снимката

преди 2 години

Брадата му ми прилича на знаме с тази смесица от цветове. Намирисва ми на нарцисизъм.

21

Анонимен

преди 2 години

БСП не спада БСП загива, БСП вече са оядени социалисти. Всичките в тази коалиция ще се държат като удавник за сламка за власат и кокала. На следващи избори трябват вече нови партии с умни и доказани хора.

20

Анонимен

преди 2 години

И още: "С всяка секунда българският публичен дълг се повишава средно с 362 лева. Това показва часовникът на дълга, поставен в центъра на столицата. Към момента той отчита над 31 млрд. лева дълг, което означава, че всяко българско семейство трябва да плати по над 15 000 лева."

19

Анонимен

преди 2 години

Малко новини, които кой знае защо, сайтчето се срамува да каже: "Топлофикация-София иска увеличение от 29%, Топлофикация-Варна 116%, Топлофикация-Бургас, както и дружеството в Плевен почти 170%.Най-голямо поскъпване е поискало дружеството във Велико Търново 332%."

18

ИТН кастинг

преди 2 години

Чалгарят нали преслуша няколко хиляди човека? Друг освен Тошко Средния Пръст не можа ли да намери?

17

Анонимен

преди 2 години

"БСП успява да извлича партийно изгода от коалицията" - И това се твърди от някой, наричщ себе си "политолог"! Поглеждаме последното "цоциологическо" проучване и установяваме, че БСП от 3та е станала 5та. С подкрепата за укрофашистите ще загуби още толкова. Ще има късмет, ако въобще прекрачи границата!

16

баба мара

преди 2 години

ще държат коалицията до последно защото после няма кокал няма нс не гислушаите какво приказват а ги гледаите в ръцете едни такива охранени ризитеим разкопчани около врата нямат сенки под очите хеи здравеи живот

15

ТЕ ПЪК

преди 2 години

Едни "експерти". Фани единия удари другия. За слаф ясно ще го духат. За крни не се знае. С тази война и това, че мислят за народа. Не се знае. Но зазависимият просто кире е ясно. Ще бъде след слаф. Ако не вземе някой глас от де.. БИЛИТЕ.

14

Анонимен

преди 2 години

бсп ще се вдигне когато на корнелия и се ВДИГНЕ ТОВА ДЕТО ГО НЕМА

13

Анонимен

преди 2 години

БСП СА АНТИБЪЛГАРИ, ПРЕДАТЕЛИ, ПРОСТАЦИ, ЛЪЖЦИ И НЕГРАМОТНИ ЕКСТРЕМИСТИ.

12

Анонимен

преди 2 години

БСП и разумни решения? ахахахаха социалистите са прости като *** на добиче.. в бсп няма един човек с реални знания, само първобитни демагози, лъжци, простаци и крадци..

11

Ай Сиктир

преди 2 години

Доколко нежеланието на останалите партии да поемат властта е комфорт за Кирил и бандата му е спорен въпрос. Факт е, че погледнати от друга страна те са заложници във властта. И да искат не могат да напуснат. Пародията Продължава. Благодарим на фигуранта и по-умната и по-кратива част от нашето общество, които ги качиха на този доходоносен пиедестал.

10

ПродължаваПосирането

преди 2 години

какво става с тях? Газ има ли няма ли? Цените как са?

9

Анонимен

преди 2 години

БСП ИЗГЛЕЖДА КАТО ПАРТИЯ НО СИ Е ЕДНА РОДОВО-ОБЩИННА, ПЪРВОБИТНА ТЕРОРИСТИЧНА МАФИЯ.

8

БСП

преди 2 години

БСП спада- естествено. Щом лицата са й Корнелия Нинова, Румен Гечев и Георги Михайлов какво да става? Да продължават с тях и партията да изчезне !

7

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен БСП НИКОГА НЯМА ДА СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ ЗАЩОТО СА ПРЕДАТЕЛИ И АНТИБЪЛГАРИ!

6

Анонимен

преди 2 години

Време е за Възраждане!

5

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

То и Москвича изглеждаше като кола ама не беше...

4

Анонимен

преди 2 години

Тези политолози, пославили се с лъжите си, са на хранилка при бившите управляващи, на които ме е гнус да им спомена името.