132

А бе

преди 1 година

Миналата година по време на презентацията на руските хуперзвукови ракети, беше показана анимация с въображаемо нападение върху Флорида. Сега, след 3 месеца "блатна" операция в Украйна, е трудно да се разбере каква точно война щяха да водят с Америка? Чудна работа?!

131

Умрех от смех

преди 1 година

Тези признания са обичайни. А мен ме гложди една порочна империалистическа мисъл. Как най-великия руснак, пламенен революционер и дълбоко вярващ в комунизма - идол на сегашния цар, умря от сифилис???

130

Анонимен

преди 1 година

Всичко е гениална стратегия на Путин. Да не мислите, че Москва потъна - не просто в нужния момент ще нанесе удар от подводно полпжение

129

Анонимен

преди 1 година

Шойгу твърди, че руската армия не е нанасяла удари по цивилната инфраструктура - по инфраструктурата не е, само сринаха цели градове opките.

128

АТАКИСТ

преди 1 година

Путин е велик! Българите сме с него. Мачкай урките Вова!

127

Анонимен

преди 1 година

Да горят в ада всичките московски изчадия!

126

Анонимен

преди 1 година

Руснаците лъжат сами себе си. Така война не се печели.

125

Анонимен

преди 1 година

И шойгу едва ли знае кои и колко са всички цели на "спец операцията" руска импреиалистическа война! Засега се вижда една цел: "Колкото заграбим, все файда"!

124

Хахаха

преди 1 година

Русия може да е велика само в алкохолизмааа и простотиятааа.

123

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До Анонимен 122 --- Не са само жлътнатите с дръпнати дзъркели, има и муслими, и армяни, и индейци, и разни извънземни, които според теорията на националностите нямат нищо общо с Русия, по подобие на украинците, които си имат език, флаг, националност и не искат да чуят за вмирисаните червени партенки. 2/3 от територията на Русия е в Азия. Следователно, Русия е АЗИАТСКА дэржава.

122

ало ало

преди 1 година

чудя се на това зелено човече,америка го карат да се откаже, ЕС му обърна гръб, той се пери като пуяк.....лошото е че цивилни загиват заради простия ти акъл!

121

Когато говорим за кръчмарски лъжи - минаваме ги метър, но тук лъжат официални лица и така са се погелпили, че и те самите не знаят на кой свят се намират. Едните викат руснаците напредват, унищожават командни центрове на укрофашагите, убиват Азонацисти, взривяват складове с боеприпаси,... А другите декларират, че операцията не върви по плана блиц-криг, ако изобщо върви. Все пак успяха да превземат един металургичен комбинат. За тях и това е нещо. Укрите разпундиха русофашистите.

120

ТВ

преди 1 година

Да припомним на Шойгу, че една 64 километрова колона от бронирана техника на път за Киев беше почти изцяло унищожена от украинците. Цялата руска военна операция е провал. Дори руснаците да спечелят, ще е пирова победа.

119

Анонимен

преди 1 година

Военните действия в Русия се бавят, но било умишлено ->1) Скоро да очаваме настъпление към Москва?2) Или Домбаск и Руски или цялата евроазия е Руска?Тези с дръпнатите очи от сибир и те ли са Руснаци или онези с ***?

118

bashbreina

преди 1 година

Истински филантроп, да отроним по една сълза за другаря!

117

Анонимен

преди 1 година

В Одеса стоят 25 милиона тона зърно. И то няма да отиде там за където е предназначено, по Дунава, нагоре. Колко ще струва хляба след 2 месеца? А литър бензин? А газта?

116

юбералес

преди 1 година

Войната се води три месеца, за това време през ВСВ Вермахта беше пред Москва, с армия ходеща пеша.

115

Анонимен

преди 1 година

Ахахаххаха :) и аз закъснявам за работа. Умишлено.Ватенки

114

Анонимен

преди 1 година

Героите на Украйна се оказаха жалки страхливи ***! Толкова за Украйна. Предадоха се в плен, дори не бяха пленени в битка, сами си излязоха и се предадоха за да спасят кожата, пред камерите, и се събуваха по rащи да ги обискират.

113

Предложение

преди 1 година

Предлагам Ген. Съби Събев да направи военен експертен анализ как Русия подцени единството и волята на украинския народ да се отбранява твърдо.