140

Анонимен

преди 2 години

Зелето и олена се готвят за безгрижен живот на атол. Оная събра брилянтите на Окрайна да ги пази през войната, а оня продава помощите от запада. 10 милиона бежанци от 40 милиона общо. Кой ти вярва *** кромидосано сало

139

Darth shadow

преди 2 години

Звучен и як шамар за укролюбители,през 8 век територия на украйна е била Българска.. :)))

138

Анонимен

преди 2 години

Кофти,брате, се живее.Ния да н' сме''левио'' край,на десния фланг.на това...онова,кое беше.Не,кофти,нема какво да се ''лажем''.Тия КЕ НИ ''УСВОЯТ'.Брате,шо ке пра'им.''Ке се бием'' или ''ке се сръдим''.Е-е-ех,братья ''Покраинци'',и ваш'та,като и наш'та.Дупе да ни е яко.

137

Анонимен

преди 2 години

В началото всички познати мислеха, че това е агресия. еха вече никой от тях не мисли така. Плитките лъжи на актьора лъснаха. На май ка ти в устата зеле, и на жена ти. Съсипахте толкова много дребен бизнес в бг. Дано *** ви го върнат

136

Анонимен

преди 2 години

Аз пак да попитам братята Кличко, пр музикалните проекти кога ще отидат да помагат на на пушечното месо?!?!? Аааааа забравих те са толкова обикновенни селяни, че заслужават само да умират

135

Анонимен

преди 2 години

Ден след ден, западния свят открива как помощите дарени в украйна се появават в магазините на украйна продавани от някой чиновник. Всеки ден бедния украинец осъзнава, че го правят на балама и го използват за пушечно месо, докато му продават даренията и лъскавите далавераджии се вихрят в купона. Мобилизираните войници нямат свястно оръжие при толкова дарени такива - да ли пък не се препродават на трети страни. Рано или късно всичко ще излезе наяве

134

Бъбълдил

преди 2 години

Коя държава е пръв приятел на ..... и на кого сме обещани ..... нещо се мъти ...Пътят към ада е покрит с добри намерения.

133

Анонимен

преди 2 години

Войната руснаците няма как да я спечелят, видя се колко могат, а техниката, мунициите и хората доста понамаляха. Щом бръкнаха в дълбокия резерв от танкове Т62 е ясна работата. Със всеки изминал ден войната струва все повече на Путин, за сега взима пари от горива и зърно, но няма да е вечно така. Държавите които са срещу Русия, са само 60% от световния брутен продукт. Чао Путин.

132

Анонимен

преди 2 години

Съгласен съм със Зеленски, само психо-полуръста да не метне някой атом.

131

Ивона

преди 2 години

ТИ СИ НИКОЙ,И НИКОЙ НЕ ТЕ БРЪСНЕ ЗА СЛИВА!А ПУТИН Е ВЕЛИК ЧОВЕК И ЩЕ СИ ДОКАРА ОПЕРАЦИЯТА ДОКРАЙ,ИСКАШ ИЛИ НЕ!

130

Адмирации

преди 2 години

Малко по-малко Русия, ще си върне старите граници, иска или не иска запада! Ние сме част от руското семейство и ние трябва да сме там! Ние сме народ зависещ от Русия, ако не сме в състава и, сме обречени турците да ни заличат!

129

Правилно

преди 2 години

Бой до последния украинец.

128

Марулев

преди 2 години

Ха-ха-ха , абе зеленушко не очаквай разбиране и съчуствие от БеГе, ние се отказахме от териториите си за 500 години и пак сме тук, така че за какво говориш?

127

Анонимен

преди 2 години

Няма такава териритория едно време е имало княжество Киевска-Рус другата територия е руска

126

Анонимен

преди 2 години

Тоя още ли не е разбрал,че измисленото образувание Украйна вече не съществува?

125

Анонимен

преди 2 години

демек цялата ще се приобщи към Русия?

124

Ямболски ZV цървул

преди 2 години

Яд ме е,че заради такива като този умират хора!

123

Ямболски ZV цървул

преди 2 години

Марко,защо американската славна армия яде корав бой в Южен Виетнам и в Северна Корея?

122

Кисинджър

преди 2 години

Ще ви преведа , понеже явно няма да пуснат тази новина, какво е казал този - Украйна трябва да се раздели с територии, които вече са под руски контрол и да седне на преговори за спирането на войната. Запада и САЩ трябва да спрат да и дават оръжие, защото не могат да победят Русия.(Сега идва най-важното). Русия трябва да бъде част от европейското семейство, иначе те могат да си увеличат връзките с Китай. Демек, той казва, ако стане това, Русия+Китай, ще ...помните какво беше казал Любо Пенев.

121

Дани

преди 2 години

Не зная дали ще се отказва, но вече 1/5 не е под контрола му.