34

Анонимен

преди 2 години

...децата там се учат от управниците си, които 3 месеца наливат пари за оръжия в Украйна. Какво очаквате от подрастващите в щатите, виждайки, че правителството им е войнствено и произвежда ли произвежда оръжия, дава ги на други да се убиват? Нека Байдън погледне себе си, преди да предприема глупави забрани на оръжия в Щатите. Самият президент въоръжава главорези.

33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 34. Проблемът не е в оръжието, а в това, как са те възпитали. А в САЩ, както и в голяма част от така наречените западни държави, възпитанието е под нулата. За тях то може да е най-доброто, Жендърите да виреят и да си развяват ония работи, но за нормалния човек това е низко възпитание. Те не могат да разберат, че самият им свят е прогнил. Никаква забрана на оръжия няма да предотвратят подобни убийства. Тоя човек е решил да го направи и ще намери начин. Учи се от управниците...

32

Анонимен

преди 2 години

На 18 год си поръчва две пушки онлайн и няколко стотин патрона и никой не се интересува защо са му. После се чудят на статистиката

31

Анонимен

преди 2 години

И тия болни мозъци управляват светът. Не случайно сме на това дередже

30

Анонимен

преди 2 години

На тези не им трябват войни,те сами се избиват!

29

Анонимен

преди 2 години

Абе то все едно,че Путин е нападнал Кравария!

28

Анонимен

преди 2 години

Дават на децата успокоителни от памперси и в пубертета вече са яко друсани. Ама крайната цел е да им вземат оръжията затова посегнаха и на деца.

27

Анонимен

преди 2 години

А в Русия всичко е мирно и тихо, хората живеят в мир и любов благодарение на Путин. Товарищ Сталин, Вы большой ученый, А я простой советский заключенный.

26

Димитър Кетипов

преди 2 години

Нормален ден в държавата, от която нашите "политици" искаме да взимаме пример

25

Не ги жалете

преди 2 години

Кой призоваваше да се убиват руснаци ...възмутителни ценности!

24

Анонимен

преди 2 години

За 2020та година имат 45,222 смъртни случая в следствие на огнестрелни рани... Жинял съм в Ню Йорк... На всеки ъгъл психично болни и бездомни... Съчувствам искрено на живущите там. САЩ сами създадоха тази пагубна не само за тях, а и за целия свят маса от хора чез образ и ценности... Случващото се с горките американци е потресаващо, политиците им ги унищожават. Калифорния се е превърнала в палатков лагер, а по улиците на щатите има над 2,5 милиона бездомни деца...

23

Погребален агент

преди 2 години

Не ми обяснявайте за САЩ, а давайте да се вдигаме на бунтове! Погледнете какво става по селата и малките населени места в България. Команчите от махалите "берат" и безчинстват на воля! Всеки има прво на самозащита. Пред дулото на пистолета им омекват колената на г.адните хъхрещи ***.

22

Реалист

преди 2 години

От доста време политиците в САЩ се опитват да обезоражат народа. При вида на уличните банди и наркопласьорите въоръжени до зъби (с незаконно оръжие) дори и подобни "странни" случай не могат да убедят никого, че е лошо да имаш някой патлак за всеки случай.

21

Анонимен

преди 2 години

Морска гара Бургас, Сталин на брега, в морето кораб, пълен с укри. Къде да разтоварим кораба, таварищ Сталин? Отговор-Сибиррр

20

Анонимен

преди 2 години

Тези за кеф се стрелят по-между си, представям си каква покутевица ще настане, ако рашистите решат да нахлуят на тяхна територия!

19

Анонимен

преди 2 години

В кравария тия неща са народна традиция като при нас Трифон зарезан :)

18

Откакто се помня

преди 2 години

Все си се стрелят.

17

Зуки

преди 2 години

Да не е пуснал призиви за убийства във фейсбук....

16

Нещо съм се напил

преди 2 години

И не моа да схвана новината. Путин ли пак нещо...

15

Анонимен

преди 2 години

укрите взеха пример от тях.раздадоха оръжие на които поиска, започнаха да се избиват един друг,после Путин им виновен