20

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Спокооооо, леб ще има за всички! Макар че олиото е дефицитна стока на Запад, пак ще има за всички! Естествено ако си го купите ......................срещу рубли !

19

Bond

преди 2 години

Прокопиевата мисирка *** Ристюва не й върза днес на Околовръстното и сега захапа нощната смяна, за да заработи некой мижав грант. До сутринта ще има поне още пет повърни от либерастки медии, за да си заслужи гранта. Като не й връзва на Околовръстното, поне Прокопко все още дава стотинки...все пак трябва и да се яде

18

До16

преди 2 години

Абе то никой не е казал че няма да има стоки,въпросът е ще можем ли да си ги позволим с аборигените доходи които имаме?

17

Анонимен

преди 2 години

То продукти ще има, но цената ще е непосилна за повечето хора. При поскъпване с над 30% повечето дребни търговци няма да си позволят да функционират и това ще доведе до масови фалити на малки магазини в села и слабо населени места. Ресторанти и кръчми няма да имат достатъчно оборотни пари за да зареждат с тези темпове и ще доведе до окончателни фалити. Ток, газ, вода, телефони и интернет ще поскъпнат в пъти.

16

Анонимен

преди 2 години

Копейкин, всеки лакей по 100 суджука зимнина

15

Анонимен

преди 2 години

От все повече умни хора чувам следното "взимай къща на село и сади картоф и царевица, че идва голям глад". От търговци на едро знам, че цените на основните стоки скачат с часове и до два месеца и в малките магазинчета ще рефлектира двойно поскъпване на варивата, тестените, картофи, за захарни изделия да не говорим... Ще бъдат лукс! На който мога да помогна, ще съм направил добро. Засаждайте с каквото можете и правете зимнини. Освен това не харчете за глупости и спестявайте във валута!!!

14

Анонимен

преди 2 години

България е износител на зърно и житни култури, при нас липса няма да има, който е луд да се запасява.

13

Анонимен

преди 2 години

До SS - НЕ всявай излишна паника , тя и без друго вече е достатъчно голяма ! НЕ можеш да се запасиш нито с олио , нито с консерви или горива за вечни времена ! Поуките от това което се случва , е че хората трябва да ценят и уважават всичко в този живот ( както себе си така и другите ) ! Не можеш да унижаваш и да мачкаш другият само за да имаш ти повече - Това е урок както за целия свят така и за ежедневието ни ! Политиката е огледало на самото общество и мисленето му - НЕ бъдете АЛЧНИ и ЗЛИ !!

12

Анонимен

преди 2 години

Когато Русия изпусне газове Европа пълни памперса.

11

Анонимен

преди 2 години

Запада беше велик и все още е ( това никой не го успорва) , НО огромната им ГРЕШКА , е че НЕ зачитат и НЕ уважават другите култури , традиции и начин на жиот ! С НАТИСК и АГРЕСИЯ нито се прави щастливо семейство , нито си обичан , нито си желан , и страха НЕ е любов ! Западната АЛЧНОСТ и АГРЕСИЯ съсипа безброй държави и млиони животи , унищожи култури , хилядолетни цивилизации , за да ГРАБИ ресурси - Но сега и те ще търсят реванш ! Беше УЖАСНА ГРЕШКА провокацията на Русия и тя няма да е сама !

10

Анонимен

преди 2 години

И каква стана тя,Украйна държава с два пъти по голям БВП от България "предизвикала"световна криза!!!!Смяххххххх драги зрители!!!

9

Анонимен

преди 2 години

Некрайните либерални правителства защо са ги докарали до просешка тояга и глад?

8

Анонимен

преди 2 години

Това от което запада се най-притеснява е още по-голяма бежанска вълна, а иначе в западния свят глад няма да има, можете да сте сигурни.

7

Анонимен

преди 2 години

И как точно Русия е блокирала пристанищата? Тя ли пусна мините? Или тя минира бреговата ивица в Одеса? Сега се изнасят житни култури от 404 през полша и румъния. Изнася се за "демокраичния Запад. После да не се окаже, че Русия е виновна за глада в 404, който неминуемо ще настъпи? Май ще гладуват в Галичина и Иваново-франк

6

Анонимен

преди 2 години

Кво беше БВП, МВП по-малко от България и т.н. Влязоха на 50-100 км в Укр и вече ни тресе.

5

Гошо

преди 2 години

Какво стана бе ,в тая Русия и хляба и ножа ,че и маслото заедно с салама а ?Ако бяхме обявили санкции на САЩ ,излиза че най много СНН да ни бяха спряли

4

Анонимен

преди 2 години

Няма съмнение че нещата ще се укротят и стабилизират , но ще отнеме време ! Дано само да се избегне ядрн конфликт , защото тогава щетите ще са наистина катастрофални и може би необртими ! Дано сега повечето МЕРАКЛИИ да им уврат дебелите АЛЧНИ глави и да разбарат , че не могат и няма да им бъде позволено да си разиграват света както на тях им харесва ! Светът и глобалната икономика са ЖИВ организъм , който се нуждае от приноса на всички държави и който си мисли че е по-равен от другите - ГРЕШИ !

3

Анонимен

преди 2 години

Не украинската пшеница и слънчоглед ще предизвикат хаоса а стремежът на западните лицемери Русия да бъде изолирана и поставена на колене,това ще доведе до баснословно покачване на цените на въглеводородите,металите,енергоносителите и всичко свързано с тях по веригата!Да ама тия техни мераци са на път да се върнат като бумеранг,очертава се да има печено говедарско по целият свят!

2

SS

преди 2 години

Глада и хиперинфлацията ще доведе до битова и криминална престъпност,социални бунтове, и не дай боже до анархия от първичен тип !

1

баба мара

преди 2 години

за всичко са виновни сащ и тяхната мания за нов световен ред сега гладнитеда хващат тоягите знаят от кои да почнат писна ни от тях където се появяти почват воини и болести