46

Анонимен

преди 2 години

И, естествено са наторили морето. Щото бригадата все още си е наред. Тоа е разликата между манифестациите за 9 май и реалните битки, дето уснаците хич ги няма.

45

До 49

преди 2 години

Значи бих се съгласил с тебе само една малка подробност ще добавя и тя се казва афганистан! И там трудно тръгнаха руснаците и там трудно и излязоха руснаците и накрая си отидоха като победени руснаците! Инак си прав де трудно почват! :)

44

Анонимен

преди 2 години

Руснаците сами не са печелили войни. Само в коалиции със Запада.

43

Анонимен

преди 2 години

Украинските морки мини дето сега плуват по цялото Черно Море могат ли да потопят подводница или са само за повърхностни плавателни съдове?

42

Анонимен

преди 2 години

Руснаците винаги трудно тръгват, естествено с много жертви, ама после става сложно, горките азовци :)) Война в Европа значи всеки да е наясно с какво разполага врагът, това е континента с най-много войни, почти всеки има опит, освен украинците и макетата :)))

41

Саки,

преди 2 години

До saki Заради това Руткин нападна Украйна. Хората там работат и печелят, живеят човешки, цивилизовано. Имаха си и проблеми, но несравними със затъналата в ***** до шия рефешка.Ор-ките гледат като индианци в пишеща машина какво има в украинските къщи.И грабят - битова техника, тоалетни чинии, дрехи и обувки от гардеробите на разрушените от тях домове.Един се изцепи "Бл*дь, у них в холодилнике две банки Нутьелля"-чу ли го???.Хората с луксозните коли са избягали от Асвабадителите, какво се чудиш.

40

До 44

преди 2 години

Ми как да ти кажа! Добре ще се опитам да бъта възможно по ясен и да обяснявам като на дете! Та кораба москва беше потопен с ракета нептун! където производството и на към над 50г вече! Докато американските ракети противокорабните със сигурност са доста по нови с доста по-голяма точност и ... абе сещаш се! Та след като един един нептун потапя кораб като москва който е предвиден да се бори с точно такива ракети, та и самолети, та сам си дай отговор кои са тез по-точните американски ракети! :)

39

Анонимен

преди 2 години

САЩ знаят координатите на черноморските подводници. Ще ги ударят като изплуват за въздух. Дизелови подводници.

38

Анонимен

преди 2 години

До sakiТи ако си богат да не би да отидеш да се биеш на първа линия.Или ще си оставиш детето и жената под бомбите.Войната си е за военните.За какво взимат заплати когато няма война.Това им е работата в крайна сметка.

37

Ми555

преди 2 години

ЛЕСНО СЕ РУШИ, ТРУДНО Е ДА СЕ ГРАДИ! САТАНА РУШИ! ПОЗОРНО Е!

36

До до 34

преди 2 години

""""А сега като дойдат и много по точните и добри американски противокорабни ракети!""""" ----- Моля ти съ, кажи кои са тези "много по-точни и добри американски ПКР" та и ние да ги знаем, и да ги сравним с тактико-техническите характеристики на руските ПКР! Мъ молим ти съ, не нъ оставяй в невидение! -)))

35

Анонимен

преди 2 години

нямат ли украинците Нептуни за къде ги пазят....

34

Тенгри Кан

преди 2 години

До sakiПросто е. Украинците като северни българи са същите като нашите българи - не им пука за сънародниците им, важното е, те да са добре, да си лайфкат, да си житкат, жакузи-макузи, ракъ-кефи, чоколад-марципан, уиски-миски и т.н. Ква е разликата? Ми никва;))) Нима и при нас, не е така? Точно така е! Аз тва го разправям на разни варналийки, *** ич не им вдява у главона, тва дет им разправям, че огледал се Илия па в тия;))) Ний сме същите!

33

Анонимен

преди 2 години

4 ракети по-малко. Свършват ракетите.

32

Запознат

преди 2 години

Отишла си е някоя влакова композиция явно?

31

Гошо

преди 2 години

Не е уточнено дали ракетите са изстреляни от подводницата "москва"...

30

До 34

преди 2 години

За ракетите не знам, ама виж корабите!? Щото държава дето няма и един плаващ военен кораб че и катер дори да потопи кораб като москва! Ко да ти кажа! А сега като дойдат и много по точните и добри американски противокорабни ракети! Та за ракетите руските не знам ама виж корабите им може да привършат в най-скоро време!

29

saki

преди 2 години

Не мога да я разбера тази война. От едната страна на черно море, подводници обстрелват с ракети и разрушават цели градове и убиват деца, а от другата страна на морето по варненските плажове, са паркирани всеки ден ултра скъпи украински джипове, като млади украински мъже със жените и децата,са по цял ден на плажа, а вечер отиват в супермаркетите и моловете. Как стоиш и се печеш на плажа ,като от другата страна на морето избиват народа ти и разрушават родината ти ?

28

Opa

преди 2 години

Всъщност и четирите са били свалени от украинската ПВО.

27

Анонимен

преди 2 години

Да не би да са изстреляни от подводницата Масква, която дълдиса преди три седмици,на тайна мисия.