278

Vai66

преди 2 години

Very good,Киро Мулето ви го сложи много яко,но тепърва ще ви оправят,та свят ще ви се вие тарикати га...ньов....Ки!!!!

277

И правилно

преди 2 години

Техните управници мислят за народа си, а нашите мислят за американския народ!

276

Транслейтър

преди 2 години

С преводите трябва МНОГО да се внимава, защото два негатива в едно изречение го правят с положителен нюанс. Само казвам, не наказвам. ;)

275

Анонимен

преди 2 години

Емчи щом може да се плаща по този начин,значи и ние можем,ама трябваше първо на големите да им опре,че да стане позволено,иначе ние малките щяхме да сме предатели.Сега като има модел за плащане,да го действаме.

274

анонимен

преди 2 години

Путин най-добре да спре и войната, и търговията с ЕС защото има нещо, дето се търси по целия свят, в началото ще му е трудно, но руснаците не са лигльовци като тези тук. Прекалено му ходиха по нервите и всъщност няма и да се спрат, затова трябва радикално решение.

273

еми да

преди 2 години

Пр Киро е над нещата! Той урежда укри на хотели! Браво герой! Той спира газа за Бг. Браво герой! Бг народа му плаща масрафа - 40 лв на човек на ден, нищо че сме най бедни.После му плаща цените по 4-5 лв на бензиностанциите, нищо че сме с най малките заплати. Бумка ни с най високата инфлация и реве - привнесена е отвън, ама в Европа инфлация 5% а тук 50%. Нищо Киро е завършил Харвард, ама май отвън на поляната! Да го гоним, че ще ни ликвидира като народ и държава, ако вече не го е постигнал.

272

Анонимен

преди 2 години

спирайте газта за Сърбия и толкоз

271

Анонимен

преди 2 години

Пак изкривявате нещата. Руснаците и ЕС се разбраха отдавна. Страните не откриват сметки в рубли, а в Евро и плащат по договор, цените в Евро, банката ги обръща по фиксиран курс и така нито запада нарушава санкциите, нито на руснаците им спира потока на валута. Това е политиката, за шофьор на такси няма разлика и запада плаща в рубли, но чисто законово не е така и това е алтернативата, която Русия и ЕС си изработиха.

270

Анонимен

преди 2 години

и сега..бързата *** слепи ги ражда,двуличници,навивахте ни и после ни оставихте,сега ни гледате сеира,а тоя с канадското гражданство ще си ходи в Канада а изобщо не му пука за нас.

269

и каква стана тя

преди 2 години

Киро препиканото камилче и с него целия народ. Да взема железните врати от Народното събрание и да ги слага в къщи.

268

И какво стана

преди 2 години

Потупва Кирчо енерг. мр. как за една нощ успял да спаси всички ни, защото НИКОЙ ОТ ЕС нямало да приеме предложението на Русия за плащане. И сега, ние сме били достойни, е да ама достойни клошари, другите в ЕС с клюмнали глави но богати и нахранени на топло. Новата газ била по евтина, ама нямало как парното да не се вдигне, това било логично. ***** сър

267

гост

преди 2 години

ВЪЗРАЖДАНЕ . НАШАТА СИЛА , НАРОДА . НЕКА ДА ИЗМЕТЕМ ПРЕДАТЕЛИТЕ И ДА КУПУВАМЕ ГАЗ ОТ РУСИЯ . ЕВРОТО , НИКОГА . ИЗЛИЗАМЕ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И БЪЛГАРСКИЯ ЛЕВ Е ГАРАНЦИЯ ЗА ДОСТОЕН ЖИВОТ .

266

баба мара

преди 2 години

санкции до дупка спрян сев поток2 гонене на руски дипломати никаква газ да не сепраща на тези мер-зав-ци даже да си плащат в рубли да отменят незаконните санкции и да върнат откраднатото имущество на русия и руските граждани зарадитях загинаха 20 милиона и никакви поуки следват напътствията на каубоите

265

Анонимен

преди 2 години

България е горда страна. Дори и да има глад, газ няма да се купува за рубли

264

Viki

преди 2 години

Тук ситуацията е абсолютно аналогична на края на 1980-те години. Тогава САЩ убедиха всички, че СССР трябва да бъде унищожен на всяка цена. А днес руснаците разбраха, че трябва на всяка цена да не допуснат Западът да излезе от кризата с минимални цени за сметка на Русия. Добре, достатъчно. Руснаците разбраха, че на Западът не може да дава пари безплатно. Искате ли нефт и газ? Плащам. Нямате пари? Това са вашите проблеми

263

Чао Киро

преди 2 години

Кире голям гаф наистина от теб. Това беше от мандататът ти пoдoго. Италия и Германия с руски газ, България със спряно кранче.

262

С две думи

преди 2 години

ПРОСТО КИРО!!!

261

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Е нали уж, договори ЕС велик, никво съгласяване с условията на Путин, Путин е никой ......пък,може плащане в рубли!

260

нека да страдат

преди 2 години

като си нямат Кокорчо да ги уреди с посредник

259

Ние го избрахме

преди 2 години

Кирчо , никой не ни е виновен! Сега че си плащаме ( за кой ли път) гяволъка... лошото е че не виждам некой свестен ... сите са айдуци!!!