112

Анонимен

преди 2 години

34000 да не са златния тия врати. Мислех че ГЕРБ крадат ама тия направи ги слагат в малкия си джоб. Не повече от 5000 лева струват, даже те са много.

111

РАШКОВ ГИ ПОРЪЧА..

преди 2 години

Сега ще ги премести в 23-я си имот......... В Сливен конфискува чували злато и кашони с пари.....

110

Анонимен

преди 2 години

Това момченце наистина ли може да бъде Председател на Народното събрание?! Изобщо това сериозно ли е? Сега не знаело, не разбрало и моля другарко... каква е тази кировщина и детска градина? Унизително е!

109

Анонимен

преди 2 години

Значи гл.секретарка на НС е поръчала на своя глава метални врати за входа на стойност 34 хил.лв без да уведоми председателя на НС?! Преди това се оказа, че е поставена метална врата и на заседаталната зала в бившияПартиен дом. Този г-н Минчев какви ги говори? Нещо не ми се вярва секретар да не уведомява прекия си началник за поставяне на метални врати в две сгради!

108

Анонимен

преди 2 години

СЕГА ЧАКАМЕ ДА КАЖАТ ЧЕ ГЕРБ СА ВИНОВНИ

107

Анонимен

преди 2 години

Кирчо ходи ли пеша на работа, както ви лъжеше преди изборите ?

106

Анонимен

преди 2 години

Тези врати за юни, когато Канадеца и Обратния ще се изгаврят с нас, както никой друг след 89та, а именно падането на ветото върху никаквата държава от има няма 2 милиона РСМ. Захариева беше по голям мъж от тези 2мата взети заедно

105

Анонимен

преди 2 години

Абе щом е такъв хаос и всеки може да поръча да се сложат решетки на НС, дали пък да не взема и аз да поръчам да сложат едни, ама отвън, че да заключа тия креатури вътре и да не ги пусна да излизат?

104

Д-р Челинджър

преди 2 години

Е нали само при Герб имаше корупция? Тези сега са млади, образовани и Убави ... или ... по - скоро не! 34 000лв. , хм малко множко ми се струва?

103

Анонимен

преди 2 години

С парите на хората срещу хората ! Наглеци !

102

Няма такъв народ

преди 2 години

Да си плащаме от собствения джоб за охрана на тези, които ни крадат !? Тия крадци не са виновни, че народът ги избра. Ние сме си виновни

101

Dinosaurus

преди 2 години

Не си ги поръчвал, а, Минчев? И не си си превишавал правата, не си нарушавал правилника на НС, за спазването на който отговаряш? ни лук ял, ни лук мирисал за тлъста заплатка и нулева компетентност! Ама "простете му, щото е млад и неук, това са му квалификациите. Той няма повече да прави така!

100

Анонимен

преди 2 години

Главният секретар на парламента Габриела Килфанова е разрешила да се поставят металните врати на централния му вход. Това обясни пред журналисти шефът на Народното събрание Никола Минчев.---И той изобщо не е знаел за решетките! Ей така-една служителка решава да сложи решетки на НС-АРХИТЕКТУРНА ЦЕННОСТ и никой не знае!Е МНОГО СТЕ НАГЛИ!НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ,ЧЕ ВЕЧЕ ЛЪЖИТЕ ВИ НЕ МИНАВАТ-НИТО ЗА РЕШЕТКИ,НИТО ЗА ГАЗ,НИТО ЗА ОЛИО,НИТО ЗА ПЕНСИИ,НИТО ЗА ДДС,НИТО ЗА ТОК..ЗА НИЩО НЕ ВИ МИНАВАТ ВЕЧЕ!СЕТЕТЕ СЕ!

99

Анонимен

преди 2 години

Накрая ще излезе, че металните врати сами са се сложили. Никой не е видял нищо. Тези врати обикновено се монтират за 10-15 минути.

98

Нео

преди 2 години

Що за парламент имаме!!! Някой поръчал, подписал и всички се правят на умрели лисици! Срам за България сте!

97

Arov

преди 2 години

А ве годишният доход на семейството ми е толкова Ве.....мр.ши!

96

Анонимен

преди 2 години

В нашата фирма отговарям за обществените поръчки в строителството. С колегата колко пъти сме смятали как се краде и не в реално. И тази история остави парите, ама пак ще изгори някоя калинка. Кирчо ни лук ял ни лук мирисал. Абсолютно същото е като при Герб с разликата, че сега цените са до небесата

95

БГ

преди 2 години

Сметна палата ще се обади ли? Д Ф Инспекция?

94

Българка

преди 2 години

Хайде сега въпросната калинка да възстанови от джоба си 34 000 лв.!

93

Анонимен

преди 2 години

34 хиляди пъпки да му излезнат отзад, за където е похарчил пари на вятъра!!!