145

хм

преди 2 години

Ужас. Този дори не знае как се смята ДДС, а тръгнал да говори. Ако крайната цена на една стока е 2,00 лв. за да сметнете колко от нея е ДДС се изчислява така: 2,00*20/120=0,33, т.е. ако наистина махнат ДДС цената трябва да стане 1,67. Какви бушмени ни управляват? Той хала хабер си няма от материята и ходи да заблуждава хората.

144

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТе са нагли

143

Анонимен

преди 2 години

какво става в този сайт? 56 отговаря на 89!

142

Анонимен

преди 2 години

хляба е скъп, с по-малък грамаж и лошо качество, вчера взех франзела от лидъл... беше като най долнопробните хлебчета, които докарват киселини... а бяха хубави до скоро, сега с намалението няма да става за ядене хляба и хлебните... но популистки мерки от комунисти е най-нормалното

141

Анонимен

преди 2 години

Хлябът по-скоро ще поскъпне, а ДДС ще го прибират хлебопроизводителите, за тях всяка цена е ниска. БСП хвърлят в ефира "новини" за храна на вярващите им.

140

Да допълня...

преди 2 години

До Анонимен 123 Оставка и на Радев. От него тръгна разрухата.Статуквото не му харесвало..!Сега дали му харесва ?

139

Съвет от дядо

преди 2 години

Явно новичките Новичок не могат да се справят с проблемите на държавата. Гледайте какво правят румънците и правете същото.Няма да сгрешите.

138

Анонимен

преди 2 години

оставка на бсп!

137

Анонимен

преди 2 години

Цената на хляба в момента е около 3лв за килограм. Диетичните са 5,80 - 6,00лв за кг. Не знам за какви 2лв и 1,60говорите?

136

Садете си домати

преди 2 години

Сега е сезона на доматите. Едни семена са ти 3 лв, от тях ще извадиш 50 кила домати. Иначе от магазина - за 3 лв - 3 домата.

135

Кой хлеб?

преди 2 години

Има един леб за 5 лв. И той ли става 2 лв?

134

гостенка

преди 2 години

БСП пак лъжат, никаква цена няма да падне. Това с ДДС-то е само в помощ за производителите, но и за крайния потребител! БСП винаги лъжат и винаги довеждат държавата до фалит, когато са управлявали...., сега за пореден път ще ни го набутат

133

ХХХ

преди 2 години

Това е добре ! Следва да направят нафтата от 3.60 на 3.30 ....газа да стане 1.60-1.65 от 2 лв .....Стига толкова "намаления" айде от тях да мине олиото ще го смъкнат на 7 лв от 8 лв ......честито ! Продължаваме Промяната ! Интересно е че народа си трае и се връзва на тия пълни глупости !

132

Анонимен

преди 2 години

Помните ли като намалиха ДДС на книгите от 20% на 9%. Цените на книгите се качиха с 25%. Сега махат ДДС на хляба дали цената ще падне или ще стане 3лв? Смъкване на ДДС САМО срещу таван на цените. Иначе няма мисъл!

131

събудете се

преди 2 години

Хляба в момента е 2.50 лв и се очаква повишение

130

Ганьо

преди 2 години

До hasmokarабе маняк какво искаш, да ти дават безплатно храна, гориво и пари да си харчиш на месец ли. Айде малко по-сериозно, вземете се в ръце работете и изкарвайте пари, писна ми да слушам навсякъде реване за пари. Като не ти стигат парите сменяш работата, ако не можеш се преквалифицираш и пак я сменяш

129

Анонимен

преди 2 години

Нищо няма да падне, сега всеки хляб че стане някакъв специален за да си държавт цената по 2-3-5лв. Факт.

128

hasmokar

преди 2 години

За бомби в Украйна бюджета е майка, за самия данъкоплатец МАЩЕХА ли??

127

Истина

преди 2 години

уж искахме демокрация и пазарна икономика, а сега искаме държавата да играе регулатор на цените. Образование трябва на хората за да решат какво искат, не може да *** много пари и в същото време ако има и криза да цоцаш държавата, защото си манипулирал незнаещите и неможещи хора. Бедните да умират, държавата да храни богатите. Ако ще я караме така да си връщаме комунизма, поне ще знаем кои са членове на ЦК на БКП и ще храним само тях...

126

Хари Петър

преди 2 години

Ваксинирайте се да спасите баба и дядо