20

Анонимен

преди 2 години

Всичко е толкова ясно, че няма нужда от подробни обяснение! Става въпрос за природните ценности на Русия както го каза поминалата се Мадлеен Олбрейт! Останалите народи си бранят полезните изкопаеми и ако става въпрос и с война, а не като продажните български политици да дават лицензии на чуждестранни фирми за цветни метали или злато за по 0,7%! Да числото на процентите не е грешно, позаинтересувайте малко!

19

Анонимен

преди 2 години

До ИЗВОД: Внасяй от другаде бе! Ама двата кораба на САЩ вече са заявени. Така се внася петрол и газ "от другаде" хехе. От Австралия ще дойде на по-добра цена сигурно, с транспорт през цялата планета.

18

До 19

преди 2 години

Аааа не така ,защо нападаш Зоя Космадемянская, тя е гордоста на Кирчо и Кокорчо

17

до Кирчо

преди 2 години

Кире, сега като цяла Европа си пазарува рруски евтин газ, ти ще преговаряш ли с Газпром ? Или сащ не ти разрешават ? Кой е по-важен киро - хората, бизнеса или наставленията на сащ ? Теб за какво сме те турнали там кирчо - да работиш за народа, или за сащ ? Или спри да бачкаш и слушкаш сащ и прокопиев, или ще те изметем, както те турнахме - много бързо и естествено !!!!!

16

Анонимен

преди 2 години

Е те на това му се викат санкций,дай боже всеки му такива санкций,Путин сигурно умира от смях като ги гледа тези смешници от ЕС воглаве с акушерката...

15

Анонимен

преди 2 години

Заглавието както винаги ,няма нищо общо със статията :) - "Русия увеличи транзита на руски петрол към Европа " - В статията нито дума за петрола .....

14

Анонимен

преди 2 години

Русия изнася повече газ на по-висока цена. Не се разбира, наказахме ли ги вече със санкциите, или още не.

13

буци

преди 2 години

най-ме кефи лена, много разбира това момиче от всичко разбира - от политика, от икономика, от газ, от образование - дали не е някоя бивша секлецарка нна прокопиев ?!? от къде се появи това недоразумение ?

12

ни са знай

преди 2 години

Вместо да се изпишат вежди, извадиха се очи!Честито,за много години!

11

евролицемерие

преди 2 години

Войната си е война а газта си върви и то в рубли!

10

Анонимен

преди 2 години

Някой вярва ли, че тия от Газпром са големи балъци и сега продават повече петрол на вересия? Или както виначи има начин да си получат парите в каквато валута искат

9

сина

преди 2 години

Нека купуват руски газ директно от Газпром, а ние сега Киро купува пак руски, но от Гърция през 3ма посредници на двойна цена - ей това е сащ, ей това е прокопиев, ей това е киро, ей това е кокорчо - ОСТАВКАААА !

8

сина

преди 2 години

Цяла Европа си купува руски газ директно от Газпром, само нашия омашляк кирчо се изложи пръв, и му резнаха кранчето. Мале, колко е елементарен кирчо и кокорчо, малеееее и всичко на наш гръб. Кире, да си бе мълчало и мирно седяло щеше да се наредят нещата сами, а ти орева света - та Украйна ходи, та САЩ ходи, та по европата ходи да се фукаш колко си примерен, ама излезе голям ***, кире ! Трябва да те свалим час по-скоро ! ОСТАВКА!!!

7

Вервайте

преди 2 години

Нека купуват скъпия руски газ,Ленчето ни увери,че ние ще имаме четири пъти по евтин газ.

6

Анонимен

преди 2 години

Преди ембаргото приходите на Русия от газ в долари бяха един милиард на деннощие.Явно Путин усети че е сгрешил,амаа късно е либе за китка!

5

Нищо ново

преди 2 години

До Българин: Който е платил ще получи.

4

Българин

преди 2 години

Кво стана със заканите за спиране на горивата? еврата са хубаво нещо, а? Особено кога са с 6 нули...

3

Светозар

преди 2 години

Съвет към журналистите: по - малко цифри и статистики. Това е трудно смилаемо за масовата публика, която са нет потребителите. Постарайте се, да го обясните с прости думи и примери от реалния живот.

2

Анонимен

преди 2 години

Единни сме, а

1

ПЕШЕВ

преди 2 години

Muahahahahaha