8

Муахаха

преди 2 години

Сравнение с Китай, всяка Държава е Свободна! за това България ти се вижда такава, обаче не е!!

7

Анонимен

преди 2 години

Вторият коментиращ се подиграва, че момичето харесва кестените по улиците. Защо се подигравате? Погледнете репортажи от големи градове по цял свят! Съзрете как там почти всичко е мъртво! Дървета почти нямат право нс съществуване. Не се виждат цветя, Дали защото "Правят ***". дали защото "изискват грижи", дали защото "заемат място, от което може да се изкарват пари", или хората им намат усет за красота и си искат мъртвилото?

6

Анонимен

преди 2 години

Интересна статия!

5

Анонимен

преди 2 години

Да, така е, в България е много по-свободно от всичко други страни. Българите сме щедри по душа хора. Има шайка продажници, които от своя страна купуват или промиват главите на малкомозъчните, какъвто е първият коментиращ тук, но общо взето сме умерени, умни, хубави и щедри като родната ни земя. Ако зависеше от българите, светът щеше да е рай.

4

А може ли

преди 2 години

да Чуем за ЗиЖинПин Анализ, или това е Опасно?!

3

Педро

преди 2 години

Гледай си вашите политици. Или си гледай и нашите, ама не коментирай публично. За нашите си имаме. Не приемам чужди насоки за кривината на Космоса ми.

2

Анонимен

преди 2 години

'Любимото ми нещо от България харесвам кестените. На бул. "Витоша" като паднат кестените и можем да ги събираме в джобчета' ----- който разбрал, разбрал!

1

Анонимен

преди 2 години

Какви детайли бе ? Всичко в България се описва с: " мафия, потомци и наследници на червената БКП буржоазия стсискат здраво кокала !"