13

Анонимен

преди 2 години

Ремонтират или по скоро подменят. Дай тоя ръждясал танк, на ти нов от Америка

12

Истинският Някой

преди 2 години

Можем ние. Чушки. И украинските танкове, и българските танкове са стари съветски танкове. Откъде ще вземем части за ремонт? Освен ако украинците си донесат частите. А транспортирането до България и обратно? То това да не е кола запорожец да го загънеш с брезент, и хайде на някой автовоз. По въздух и по море е абсьолютно невъзможно, щото руското ПВО ще им види моментално сметката. Пак прах в очите на хората. Че ние даже Уазките неможем да им ремонтираме защото нямаме части. Пък и от какъв зор.

11

Щирлиц

преди 2 години

Този умник,и всички умници от правителството първи ще побегнат на запад,ако България бъде въвлечена във война.Цар Борис успя някак да опази България от участие във ВСВ,но тези маймунки са на път да го сторят...Какво доживяхме..

10

Анонимен

преди 2 години

Само дето руснаците ще избомбят композициите. Малкото което би достигнало дотук ще отнеме месеци да се ремонтира и почти сигурно ще бъде бомбено на връщане.

9

Анонимен

преди 2 години

Ремонтирай що искаш ,после сам си воювай .Нали се сещаш няма шанс аз да умирам ,че ти си сбъркан в главата

8

анонимен

преди 2 години

тия са съвсем без акъл, ние сме потънали до гуша в инфлация и скъпотия, те искат да оправят някакви стошени бракми на укрите, вижте той, путин ще ги оправи за скрап в леярните

7

Зеле с ориз и гъби

преди 2 години

Ние сме голи като пушки от вече 22 години, а сме тръгнали да оправяме чужди бакии? Не разбирам наистина чия логика следваме? Риторичен въпрос.. бе Джон ?

6

Гьонсурат

преди 2 години

В кои заводи, в тези които американските агенти разчлениха и продадоха или в ТКЗС Полски Тръмбеж? Кажете къде интересувам се да взема столът им на концесия за 3 години докато свърши играта..?

5

Ноби

преди 2 години

докога ще търпим тия мунчовци, докога

4

Анонимен

преди 2 години

Вие ремонтирайте пътищата че вчера дадох за предницата сумати пари шарнири накрайници тампони всичко строшено

3

Анонимен

преди 2 години

Можем, ама дръжки.

2

Здрасти Вова

преди 2 години

За уркоина можем всичко.. За това държава ни трупа излишаци в бюджета и нови дългове. А за генофондът ни ще се погрижи Байдръд. Ще започнем с полупроводниците и изгорелите им чипове, накрая ще оправим и техниката на Хитлерите от Холивуд.. Дано си платят на време и в Левове..

1

Анонимен

преди 2 години

Можем. В хотелите , нали.