47

е тва е

преди 2 години

новософиянците така са си свикнали , къде видят трева паркират .

46

Анонимен

преди 2 години

Не се карайте, скоро при 5кинта гориво, ще са повечето паметници.

45

Анонимен

преди 2 години

Някога в началото на Соца. Имаше в тоя квартал китни къщички с малки дворчета. Отрупани с овощни дървета. В дворчетата имаше место и за гараж. Но парвенютата от БКП се включиха в жилищни блокове построени за тях. Така на два три имота се одържавиха. Собствениците ги набутаха в апартаменти и се извисиха по двадесет етажни блока без гаражи. На това му се казва развито социалистическо общество.

44

До мазен

преди 2 години

Аз имам два имота - един без зона с гаражи и един в зона без. Зоната гарантира само живущи да паркират, ковто е достатъчно. Ако пак няма места - купуваш со гараж, живееш в пренаселен район.

43

Анонимен

преди 2 години

Ще се изяден отново, кой е виновен за това общината. Нито тревните площи, като хората, нито има паринги.

42

до 44

преди 2 години

Айде сравни Иван Вазов преди и след зоната. Огромна разлика. Тия, които не си карат колите ежедневно, ги разкараха. А масово са така доста хора. В ЕС не преместиш ли 24 часа колата от зона, вдига се.

41

Човек от Село

преди 2 години

Важно е да си избивам комплексите за малоценност с мощни и огромни возила тип джипки и офроуд коли огромни тежки мощни и заемащи поне 3 паркоместа за големата джипка с която редовно се пътува и у село и у градо.

40

Анонимен

преди 2 години

Имам 2 имота около Попа. И двата с гаражи. Спомням си как се чудех как да гласувам на обществените обсъждания за зона. Ами, по-добро нещо от зоната няма. Аутсайдерите от крайните квартали спират да прииждат с бараките и паркоместа винаги има. Зона е решението.

39

mazen

преди 2 години

И как точно зоната ще ти освободи паркоместа, професоре 39?До сега, който е в зона плаща едни пари и не вижда разлика.Толкова ли е трудно да се мисли деева.

38

Евро-либераст

преди 2 години

Автомобилите трябва да станат лукс и недостъпни за масата обикновени хора. Поощряване на богатите и жестоки еко такси за обикновените работещи бедни хора. Да си плащат със смартфони абонаменти за тротинетки, велосипеди, ролери това са основните зелени превозни средства в Евро-либерастките държави хората да живеят на Слънце, Вятър и Дъждовна вода и да си плащат за всичко това. Важно е и сексуалната ориентация да е хомосексуална.

37

mazen

преди 2 години

За 35 години, нито една община не направи общински паркинг, но за сметка на това, раздадоха разрешения за строеж на кило и направиха пеликански гуши от това. В същото време хората почват да се карат за елементарни неща и стигат до безумия в изказа, като този пост под мен. Общините не си вършат работата, т.е. govedata назначени там, не си вършат работата.

36

Анонимен

преди 2 години

Ако не бяха, крали, сега и паркинги, градинки, игрища, велоалеи всичко да има. Да ама не.

35

Анонимен

преди 2 години

Ми гласувайте си зона в квартала

34

Българин

преди 2 години

Всички паркоместа - платени. На който му е скъпо - с трамвая. Панелки с по 100 апартамента си купили 200 трошки и искат с моите данъци да им се строи безплатен паркинг

33

Аре

преди 2 години

ми направете повече места за паркиране, елементарно е. Никой не иска да спира по тревите.

32

Будни хора

преди 2 години

Това е дело на доносници някои злобни стари моми и стари ергени, които си нямат друга работа и занимание освен да снимат и да клеветят съседите си, които карат коли. Самотни стари моми и ергени пътуващи с градски транспорт са насъбрали много злоба и отмъщават на другите хора.

31

Хората от селата

преди 2 години

Така паркират колите върху зелени площи нормално е. Също и чалгата която надуват по панелките и стила на говорене на село на висок глас да се чува на поне 3 етаже нагоре и надоле.

30

Анонимен

преди 2 години

Въвежда се зона. Няма зона, в която да няма минимум по 1 паркомясто на имот. Аз имам няколко имота в София. Тези под наем са с по 2 гаража, а личният ми- с 3. 2 за мен и гараж за гости, пред който могат да спрат още 3 коли. Преди да се купи имот се мисли. Блокове без достатъчно паркоместа не трябва да има и да се купува имот там. Ама мякащите ИТ-та нямат акъл. И аз съм ИТ, ама не с провинциално мислене как се спира на мегдана.

29

До 31

преди 2 години

Няма да караш кола, бедняко. Нямаш паркомясто, нямаш кола. Като по целия свят.

28

Анонимен

преди 2 години

Екстра си е. Иначе само треволяци, които никой не коси.