116

Анонимен

преди 2 години

Великия Алеко Константинов е написал "До Чикаго и назад", сега някой трябва да напише "До Канада без връщане". Може и колективно писане, с любов, от българския народ. Любов, онази светлата, мъжката, евро-атлантическата и всичката за прос100киро!

115

Леброн Дж.

преди 2 години

Споко, в мамаша Раша инфалцията гони 30%, скоро ше клекнат и ше има евтин газ на корем, оти нема кой да го купи. То ако имаше кой, досеги да са го спреле на целия ЕС. Ний сме спрени само експериментално като най малък потребител и най склонен към поддаване на шантаж, щот родните ушанкi и майка си ше продадат само и само бенза и олиото да са евтини.

114

Анонимен

преди 2 години

Е как така 14.4%? Нали уж нямаше да стигне и 5? А сега с новите "по-ниски" цени на газа, който незнайно защо увеличиха с 15%, инфлацията ще подскочи, подрипне до към 50% (на годишна база). Нали и електроенергията ще подскочи - изключен е ПАВЕЦ Чаира, спират Марица 3... "Кой не скача е червен!", нали. Сега газът, тока, храната, инфлацията показват, че не са червени!

113

Анонимен

преди 2 години

Който е инвестирал, сега взема повече за инвестицията си. Който е спал и чакал...

112

до Весел

преди 2 години

Една черешова фиданка е 15лв. След 3-5г. ще береш десетки килограми от нея. Като не си мислил навремето, още имаш шанс. Стига сте чакали нещо от някъде, че за без пари.

111

Строител

преди 2 години

Че го търсите Бойко кокосови орехи:). Да, да че го търсите. Като гледам производители сме на олио, но цената хвърчи в небесата, купуваме от евтиният руски петрол, а цената е все едно марка Брент. Така, така газа щял да бъде 4 по евтин, хахаха смешки. Утре превозвачите да ги прегазят. Идва зима и който не е каширал 20 бона ще се хване за палците, а едни самозванци отдавна ще са избягали с пълни джобове.

110

Анонимен

преди 2 години

Кирето направо ни разказа играта за няколко месеца. Такава промяна , не съм си и мечтал.Пица парче от 1.80 в началото на годината, сега вече е 2.50 . Това не са 14%

109

Българка

преди 2 години

Да скача и със 300%. Важното е Зеленски да се чувства добре.

108

Весел

преди 2 години

Сега като видиме цената на черешите, агнешкото ще ни се стори евтино.

107

Анонимен

преди 2 години

Точно с пет панелчета за три бона с акумулаторите, сметките ми за ток паднаха с 90%. А вие си купувайте плазми и дивани и продължавайте да ревете, че инфлацията е голяма и нямате пари. Това лято ще сложа два колектора за топла вода за найлоновия парник и догодина ще храня половината село със зеленчук. Нека да се вдигат цените, даже е по-добре.

106

Анонимен

преди 2 години

Е, честито! А вие си лайте срещу Русия. Кафето, което си купувам сутрин от 50 стинки стана лев, а това от вчера до днес.

105

Анонимен

преди 2 години

На 22 Полша се включва в войната като Натовци се гответе за повиквателни във военните окръжия и в армияа мишаци. Прекалено дълго Световният ред ви търпя о-с-ви нихте се добре всичко виси по вас пушечното и сега новата Ви М атю'ка Америка и трябва голяма война в Европа и на Балканите за да оправи трилионитедългове.Иммате 3 днуи за размисъл и с;лед това с Военна Полиция ще ви доставяме

104

до ломския

преди 2 години

*** тепайте се бе, някой да ви е спрял!?

103

Ломски гражданин

преди 2 години

Май , че се тепаме,ако нема хлеб.

102

Анонимен

преди 2 години

Ех, ако беше неграмотния пр.остак Тиквоний хляба не само щеше да е безплатен, а и щяха да ни дават пари като го купуваме!

101

Анонимен

преди 2 години

Що толкова ви плаши тази инфлация? Като се вдигат другите цени, вдигнете и вашите. Потърпевши са единствено тези със спестявания във валути, ама и те лесно могат да си решат проблема като инвестират било в имот, било в крипто, било в бизнес някакъв, или каквото им хрумне. Ако не им хрумва - има консултанти.

100

Мика

преди 2 години

Така ви трябва на вас, като казвах че по добре от Бойко за вас няма сега ядохте ли ми стапа, зимата още не е дошла. Продължавайте с простотиите и може и война да си докарате на главата. Повечето си нямат и на представа за конфликта в Украйна, но и там ръсят акъл, нали трябва да са западно-модерни. И докато на запад се чудят как да превърнат от конфликта дори печалба в България заговори за села джумерки и сеене на боб. После се чудиш защо сме на това положение. Малко ще схванат смисъла ми.

99

хммм

преди 2 години

Българските оплаквачки започнаха. Сега гледай буля Пена как драска 500 жални коментара. И не се сравнявайте с Германия, онези всяка седмица правят протести даже и без причина. Ако пък има за какво палят Райстага. Вие протестирате с хоро и печени питки. Всеки в Европа ви се смее, даже овцете имат повече характер от вас. Не 3 лъва ами три патки ви трябват на герба.

98

асенчу

преди 2 години

абе нема значение колко е инфлацията , коалицията е стабилна :)

97

Анонимен

преди 2 години

Продължаваме престъпленията.