97

ИВАН

преди 2 години

ТЕГЛЕТЕ КРЕДИТИ ! БАНКИТЕ ТОВА ЧАКАТ !

96

ИВАН

преди 2 години

ТЕГЛЕТЕ КРЕДИТИ, БАНКИТЕ ЩЕ ВИ "ОПРАВЯТ" 20-30 ГОДИНИ ДА ВИ ДОЙДЕ АКЪЛА !

95

мак

преди 2 години

Държавата харчи като лу...да за гости, но народа не трябва да се отпуска. Мерси за безценния съвет.

94

Малкия Пепи

преди 2 години

До ПепиДа защото тия дето имаха им ги взеха фалиралибанки,ало измамници,малцинства,бежанци,чиновници,законотворци и още и още...няма снмисъл живота е един,излишен стрес

93

Анонимен

преди 2 години

Хаахахах, честно ли бе? Да пестим? За да може инфлацията да изяде спестяванията?!? Аз моите пари ги издумках още зимата, с кеф! Половината за кеф - другата половина за реално нужни неща. Купих си кола за 25к. Сега ако я продам, ще мине лесно за поне 30к! Реално ако продам всичко, което съм купил - ще съм на печалба. Вие стискайте!

92

до 122

преди 2 години

Точно това казвам и аз. У нас 400лв. пенсия взима някой с 10-15 години стаж. И моят дядо, бог да го прости, взимаше у нас ниска пенсия, но цял живот беше работил в Германия и се издържаше от тамошната пенсия. Та и той беше работил тук сумарно 12-13 години и взимаше към 500лв. само от нашенската пенсия.

91

doideli

преди 2 години

дойде ли б к п на власт, а особено и сега през тотално не знаещи на кой свят са подставени лица винаги има глад инфлация и мизерия и то лятно време.. сега и газ няма скоро и нефт и се връщаме 1 век назад само за 1 година

90

Гост

преди 2 години

нямам какво да пестя,това е за богатите с тази инфлация парите до никъде не стигат често преди заплата оставм с почти нищо предвид ,че купувам най-евтините храни месо ям един път седмично плодове и зеленчуци не купувам,много са скъпи

89

Анонимен

преди 2 години

Заплатите са функция на ток, газ, възможности, конкурентоспособност на икономиката.. . . . . Бъркаш! Цената на продукта е такава функция! Заплатите са функция на производителността! Всички разбиращи/учили икономика пък дори социалистическа могат да го обяснат, т.е. горкия няма и грам понятие от икиномика, но раздава щедри съвети насам и натам. А като си допълним и ръководната немощ на повечето собственици или управители, може да се заключи, затова ще бъдем зле!

88

Пепи

преди 2 години

харчете колкото се може повече пари . всяка година сменяйте дрехите мебелите и телевизора . вашия колега го прави - защо не и вие . да не сте по прости . Влизайте в заеми колкото се може повече . Като станете на 50 - един лев спестен да нямате .

87

до 120

преди 2 години

Леля ми има 13 години трудов стаж у нас. После се премести да живее и работи в университет в Италия. Даже тя е с 420лв. пенсия, въпреки че цял живот работи в чужбина.

86

до 118

преди 2 години

Дай ми пример за научни квалифицирани работници, които не взимат към тавана на пенсиите. Моите роднини всички са такива и до един са с около тавана. Вече по 400лв. взимат леля ти Гошка, готвачката, която половината си живот е взимала заплатата в плик. Доброто овчарче Пенко, което има 10 години трудов стаж да спи по полята и чичо Живко- плочкаджията, който една стотинка данък не е платил и Петрана- шивачката, която, милата, я осигурявали на минимална на половин работен ден.

85

Лллл

преди 2 години

Оказва се , че работим за да си плащаме сметките . И да пестим . Защо ? За да годят на море само чуждоземни нацисти

84

АНОНИМЕН

преди 2 години

До до 97 .....Я па тоя, честни и почтени работници с максимална пенсия?!! Явно лъжеш и не си в час.

83

пепи

преди 2 години

харчете пари . някой трябва да движи икономиката

82

Анонимен

преди 2 години

А ще трябва ли да дарим и по една лятна заплата за Украйна?

81

До 113

преди 2 години

Ама ти май се засегна, а?

80

до 109

преди 2 години

Може, може. И аз нямам висше. Без бонусите ми се връзват около 12к месечно, но имам и допълнителни занимания, които ми носят и те хубав приход.

79

Анонимен

преди 2 години

Промяната дойде, честито!

78

До 107

преди 2 години

Т.е. нищо не си постигнал в живота. Всичко е на мама и тате.