112

Анонимен

преди 2 години

Рашките са хора като хора, не са свръх човеци, нема какво да ги идеализирате русофилчета :))) Въздух под налягане са, както се казва по нашите ширини :))

111

Анонимен

преди 2 години

До Хон ГАНДОН;Прав си.Много дървен материал ще трябва.Това са 40000 сандъка,не е като да са само 4000.Голяма сеч трябва да падне,доста материал ще потрябва.Те,финландците и шведите имат ресурса.Тъй,че страшно няма.Двете заедно ще насмогнат.Та,ако искат,да пратят и 60000.

110

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 66 - `да дразнят и предизвикват Русия` , това да не е 5 годишно дете ,никой нищо не им прави ,все повече фирми откриваха заводи там ,минаха метрър за Крим ,като цяло въпреки поголовната корупция нещата като че ли им се подобряваха и пак ги хвана параноята

109

Анонимен

преди 2 години

До Бекяров122;Защо Русия трябва да напада Прибалтийските републики и Полша.Тя в момента прави едно показно,дава нагледен пример как ще отговори на всеки,преминал ''червената линия''.Украйна ще го отнесе като ''пример за назидание''.Звучи малко цинично,но е самата истина.Нека и Полша и Прибалтийските държавици да знаят какво ги чака,ако само дръзнат...

108

Хон Гил Дон

преди 2 години

Путин е велик. Спец операцията върви по план, а врага е на колене и е успешно отблъснат, далеч от границите на любимата матушка Русия. Има само два дребни детайла и въпреки че са незначителни, нека да ги споменем, защото казват че дявола е в детайлите. Първи детайл - солджърите на дядо Бидон в европа се увеличиха от 4 на 40 хиляди, втори детайл - Шведите и финланците се канят да влезнат в НАТО. Все дребни незначителни неща.

107

Анонимен

преди 2 години

Пътят към Ада винаги е постлан с лошите намерения на глупави и алчни, егоистични човеци. Сигурността и мирът са неделими.

106

Анонимен

преди 2 години

Струва ми се, че Възраждане трябва сега да спечелят! Мисля, че е една от последните карти на българския народ, ако разбира се не се подлъже отново по някакви нови току що пръкнали се партийки, чиито програми тепърво се пишат! По принцип българския народ е мъдър, но повечето от тях се изнесоха, а за останалите имайки в предвид граматиката на коментарите не искам да се произнасям! Приятен ден!

105

Бекяров

преди 2 години

Освен Путин да си смуче палеца за успокоение не виждам какво друго може да направи. Знам, знам родните ватнячета сега ще рекат че шведите и финците си вкарха автогол и горчиво ше съжаляват, ама кога ше стане това бе тавариши, дайте някаква прогноза та да следим какво ще се случи. И защо Путин като не го е страх от НАТО не нападне Литва , Латвия и Естония, та и Полша? Самая могучея армия на 140 милионна русия да не може да се справи с население 43 милиона на споментатите държави.

104

Анонимен

преди 2 години

Zaраzно Zло!

103

Фактите говорят

преди 2 години

Русия е ЗЛО !!!

102

Анонимен

преди 2 години

Българино, ако гласуваш за Изхождане, Възхождане, старите комуно-социалисти и сие червени партии все едно гласуваш за раша и джуджето!!! Напрани правилния избор!!! България е ЕС И НАТО!!!

101

Русия загуби

преди 2 години

Путин набира 16 годишни донаборници и хора от улицата.Почти цялата му армия от 18 до 35 години е избита или дезертирала.

100

Резултатът

преди 2 години

от тази война, дело на ''гения'' Путин ще е: Тотална икономичекса разруха за Русия, огромно изтичане на мозъци, липса на инвестиции, много десетилетия мизерия за руския народ и РАЗШИРЯВАНЕ НА НАТО

99

Анонимен

преди 2 години

И Българите трябва да скъсат с раша ЗАВИНАГИ!!! Трудно с толкова много русоробски партии, но не е НЕВЪЗМОЖНО!!! БЪЛГАРИЯ ДОКАЖИ, ЧЕ СИ ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА!!!!

98

анонимен

преди 2 години

Докато руснаците се опитат,,да остъклят Варшава,, ,НАТО ще изпече цялото зло,наречено Русия и Светът ще си отдъхне.

97

Анонимен

преди 2 години

Гаранция ще мрънкат нещо, но няма да направят нищо роснаците. Те вече изнемогват, видя се че легендата за великата руска армия била само за парада. В реалност бутафория.

96

Анонимен

преди 2 години

До 92 До 68 . . . Дори нападението на Германия не ги накара да влязат в Нато по време на ВСВ . . . . Мислех си, че вече няма полуобразовани хора, а се оказва, че има действително де би л и при това чувствително повече от 100%, което си е направо оксиморон, но метафората си е метафора! НАТО и ВСВ - питам се с какво се препитават такива чо век о подобни, защото за тях 2+2 не е 4, нещо друго е, и аз не знам колко! Освен най-бедна се оказва и най-необразована страна в ЕС България - стан!

95

Анонимен

преди 2 години

До 92 До 68 . . . Дори нападението на Германия не ги накара да влязат в Нато по време на ВСВ . . . . Мислех си, че вече няма полуобразовани хора, а се оказва, че има действително де би л и при това чувствително повече от 100%, което си е направо оксиморон, но метафората си е метафора! НАТО и ВСВ - питам се с какво се препитават такива ***, защото за тях 2+2 не е 4, нещо друго е, и аз не знам колко! Освен най-бедна се оказва и най-необразована страна в ЕС България - стан!

94

Qanon

преди 2 години

Как какво?! Бой по натовските кратуни!

93

ЯМБОЛИЯ

преди 2 години

До Анонимен 109. Не сте прав. НАТО сме едно цяло и армията ни е обща за цялата натовска територия.Това ни дава сигурност. А щом се разширяваме,какво по-добро за бъдещето ни като военен съюз.