85

Анонимен

преди 2 години

Как се държи Унгария по-точно? Външния им министър още 2016та каза, че ако Украйна продължи да репресира унгарското малцинство ще видят Е.С. през крив мак'рон. Унгария бяха пръчка в колелото на съветския съюз, а сега са същите и в Е.С. А този виц-премиер да се замисли дали някой прави нещо на 5 милиона украинци живеещи в Русия и дали ги излагат на репресии както правиха Укрите спрямо малцинствата - българи, унгарци, румънци и руснаци.

84

cekyko

преди 2 години

Кефи. Киро разказа играта на "бизнесмените" и "бизнесдамите" в БКП-БСП, а с посещението си в САЩ буквално унищожи русоробите на Гъзпром в България. Ех, Нинова, Нинова, другарко Нинова,... Секнаха ти субсидиите от Вова Путангенсофф - човекът болен от рак с разсейки.

83

ББ

преди 2 години

До Анонименг-жо неприхванала...България ви плати турски поток...и не взема и един кубичен...а да вие ни спряхте доставките с цел...наказвате ни...само,че България е Свободна Държава...и ви благодарим за освобождението...от зависимостите...скоро ще се освободим от агентите ви...от медийте ви...от всичко руско...уча децата си да не ви вярват...а обичах русия...Света ни няма да ви прости убийствата на православни деца в Украйна...на мирни...за векове,не ние страх от ядрените ви,щи се справим!!!

82

ББ

преди 2 години

Човека е направил Божият избор...уважение...поста ми не е насочен срещу него...отказал се от пари и блага...това си е ...уважение за смелостта ви...какво е получавал...все едно...отказал се е доброволно...отказал е да служи на дявола...на убиеца путин...отказал е да позори русия!!!колко от вас биха се отказали от ...10 х. доора заплата?за по 20-50 лв.гласувате за мафията гроб дпс!заробвате децата си!!!няма тайни...левчета ограбени от животите ви...с вашите пари плащате робство...сложно ви е ..

81

Анонимен

преди 2 години

България и Украйна транспортират руски газ за Унгария и Европа. Украйна и Полша краде руски газ чрез Германия, а България краде руски газ чрез Гърция. България и продава тайно оръжие на Украйна да се бие с Русия. Русия какво трябва да прави и вероятно ще трябва да дава безплатно газ на България.

80

Анонимен

преди 2 години

Създава се впечатлението, че Нела мисирката е водила интервюто, а то е крадено! Фейк нюз!

79

д

преди 2 години

мълчете консомолчета рашисти, думата България да не ви е в устата.

78

ББ

преди 2 години

Благодарим ви,че ни освободихте от робството което ни бяхте наложили!да България не е унгария,показахте истинското си лице,нима не убивате украйнци...и те ли са врагове...защо бре...защо са врагове...защото искат да решават как да живеят...защото не искат да са ви роби!надценявате се...остана ви само манипулацията и...позите!или спрете...или ще принудите Свободният да ви спре...не си го пожелавайте!Справка хитлер!!!

77

device

преди 2 години

До Търпение!Християнския морал и европейските ценности са две противоположни неща. За християнския морал блудството е грях, по-страшен от всички други (1 Коринтяни, 6:18). ЕС и САЩ обратно, насърчават блудството.

76

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 98, примера с мобилните оператори е отличен. Аз ще допълня, че 90% от троловвете тука са на комисионна към аналога на мобилния оператор и е нормално да вият като жени на погребение.

75

Анонимен

преди 2 години

Помните навремето имахме само един мобилен оператор нямаше други и цените бяха много високи всички недоволствахме но те нямаха конкуренция и плащахме каквото те определят и после като се появиха и другите оператори всичко се промени сега те молят с оферти дори ти дават безплатни телефони да сключиш договор така е и със газа и нефта като си намериш няколко източника може да видиш коя цена те устройва да се попазариш пазарна икономика

74

Анонимен

преди 2 години

Новият президент, на ОАЕ, Смятам Русия за мой втори дом. Хаха Вие си вярвайте в евроатлантическите ценности. Хахах

73

Анонимен

преди 2 години

Я не ми ги хвалете украинците, същите да като македонците. В учебници по история, пише че галите произхождат, от област Галичина в Украйна. Да не ви цитирам и другите щуротии. Малко се информирате, за тези долняци.

72

Анонимен

преди 2 години

94 ти си болен няма да има само Американска газ ще получаваме Азерския и от Румъния четох че почват в Черно море да добиват ще дават на нас и Молдова пак почнахте с глупавите опорки

71

Анонимен

преди 2 години

Сега Кирил, ще ни направи независими с американска газ, ще продаде каузата Македония и ще надупчат, като швейцарско сирене, северозападна България те и за това, я обезлюдиха. Така им харесва, до Враца още Бойко им се наведе да сондират. Няма лошо, яка независимост от Америка.

70

Анонимен

преди 2 години

Петков да помисли много добре как да ни отвърже и руския скапан петрол след време ще стане още по добре и без това не е кествен руския петрол

69

rendeto

преди 2 години

е да ама ние не сме като унгарците

68

Анонимен

преди 2 години

Че Путин е луд и войната е идиотщина е вярно, но това си е чиста пропаганда

67

Анонимен

преди 2 години

89 когато си премиер не можеш да сменяш работодатели а да гледаш интереса на странаташантаж защото си 90% зависим ние реално не сме били суверена държава за това трябва да имаме няколко източника на газ

66

Анонимен

преди 2 години

Чуствам се достойно че казахме не на руската газ ни не сме крепосници и слуги на убиеца Мордор