307

Анонимен

преди 2 години

Това е най новия виц сътворен от ***

306

Анонимен

преди 2 години

А транспорта колко ще струва!!!

305

dds

преди 2 години

Какви глупости приказва тази от отбора на простите?Миналото лято зареждах метан на 1.50 лв, а сега е 3.50 и нагоре.

304

Белая армия

преди 2 години

До Кире, недейте така! Е те тогава и турлачката нинова и другите червенотиквеници че ги ***!

303

прогноза

преди 2 години

И тези ще последват пътя на НДСВ. Проблемът обаче е по-сериозен, че няма кой вече, изредиха се толкова много вождове. Очакваме следващото ООД или ЕООД.

302

Анонимен

преди 2 години

Не разбирам защо завеждащата кабинета се изказва по въпроси, за които трябва да говори Премиера? Тази длъжност е организаторска т.е. секретарска. Не искам да ме информира Лена Бориславова.

301

П.К.

преди 2 години

Енергийните експерти вече се произнесоха: -Азерския газ НИТО ЩЕ Е ПО-ЕВТИН, НИТО ЩЕ Е ДОСТАТЪЧЕН. Много интересно излиза след "изявлението" на властите за 4-пъти по-ниска цена? Тази, която изрича такива гнусни и подвеждащи измислици и всички, които поставят подобни щуротии в устата и, НЕ СЕ ЛИ ОПАСЯВАТ, НЕ СЕ ЛИ СРАМУВАТ ДА ПОЛЗВАТ ЯВНИ ЛЪЖИ, ИНСИНУАЦИИ И ВНУШЕНИЯ? Та тези, от пп се самоунищожават, отиват в забвението. И не им остава никакъв полезен ход. Затова и няма да имаме спомен за тях...

300

Анонимен

преди 2 години

ако излъжете за тая цена трябва да бъдете изметени от управлението!

299

Dinosaurus

преди 2 години

Ленчето лъже колкото Кирчо и Кокорчо взети заедно и умножени по 10

298

аз

преди 2 години

Как точно сметнахте цените при положение че на борсата цените се променят ежечасно?

297

Анонимен

преди 2 години

Няма такава категория ,,средна цена на газа в Европа".Това понятие не съществува.Това е само на Ленчето в лъжите.Има стойности по борсови цени за деня,и по дългосрочни договори.Ако дадена държава получава газ по дългосрочни договори,може да сравнява с цените на борсите за деня.Например Сърбия,Унгария,Германия получават газ по тръба от Русия с договори на250-270 долара за 1000 кубометра.Цената за деня на борсата е 1250 долара за същото количество.Лена не знам какво сравнява с пилешкият си мозък!

296

Мишо

преди 2 години

Каза любовницата на Кирчо. Дет си няма и представа какво говори. Ще купувате с етикет Азербайджан (сделано в России)!Вине сте по зле от ГЕРБ те поне бяха оправни, а вие освен че крадете та се късате сте и некадърни.

295

предложение

преди 2 години

Вие от шеги не разбирате. След като те се шегуват с нас, шегувайте се и вие. Какво ви спира?

294

ха,ха

преди 2 години

*** си е обръснала мустака.

293

гостенка

преди 2 години

Катар искал да обвърже Германия с 20 годишен договор!!!! Това добре ли е зле ли е??? Никой нищо не каза, поне не съм чула! Ние за какъв период се обвързваме??? И това не чух. Газ от по-далеч и по-евтин, туй ума ми не го побира, няма логика! Това не води до нищо добро, както вече сме се убедили, сега чакаме да видиме къде ще ни бодне и пореже..., колко силно ще викаме?

292

Алооо

преди 2 години

В гугъла така ли пише? Азерски газ от къде идва от Луната, може би? Ще видим сметките за парно и топла вода и ще се разбере за какво става въпрос, колко ще е евтино.

291

EХА

преди 2 години

Другари и другарки! Настъпи Ерата на комунизъма (както казваше един другар)! Газа почти безплатен! Остава горивата и ел. енергията и тях Кирчо и Ленка да договорят, евтиничко ! Ех, какъв живот ще настъпи тогава! До всяко богато същество ще застане още едно и ще станем Швейцария на Балканите! Как да не го обичаш това момиче УМНО и КРАСИВО , пък се раздава, раздава от сърце за българският народ! Да ви е ЧЕСТИТО другари! Настъпва комунизъма!

290

Mhm

преди 2 години

Абе сега вече стоплих. Тея Европейци ядат колците на доматите, как не са се сетили за тая евтина азерска газ. Бати шампиони сме в ЕС за първи път внасяме най евтина газь. Дали да вярвам или да изчакам малко с наивността си.

289

извод

преди 2 години

Радвайте се ! Дамата докара РАЯ на нашата територия. Да онемееш от смях.

288

ACAB

преди 2 години

На Аря Старк вече не и вярвам!