27

Анонимен

преди 2 години

След събитията от последните няколко месеца съм склонен да вярвам, че Русия е фрашкана с така наречени предатели и в Кремъл са наясно с това.

26

Анонимен

преди 2 години

Ако само се гонят дипломати...утре как и с кого ще се преговаря....

25

Bjal

преди 2 години

Мрьсен руски газ правилно от утре като на село ва дрьвца ама симеончо и тях открадна та няма аа забравих сега кат доде танкеро у село да си носим ли ламбовите шишета че рекли че е течен а не кат руския да изфьрчя у атмосферата сакьн

24

Анонимен

преди 2 години

Всичко започна с изнудването на Европа от страна на Русия да се откаже от зелената сделка. Демек - харесвайте ни мръсния, некачествен газ и още по-негодния нефт, за да можем да продължим да пием и изтрезняваме до края на света. Не знам кой руски "умник" (вероятно "гениалният" ***) измисли, че чрез война ще принудят някой да ги харесва и да им купува бо.клу.ците. Е, поне видяхме кой кой е и за какво се бори. Мързелът според Библията е СМЪРТЕН ГРЯХ.

23

?!?

преди 2 години

И дипломатите започнаха да предадат рускуя диктатор. Руският народ е отговорен за жестоката война в Украйна и неизбежно ще понесе своята вина за това.

22

Анонимен

преди 2 години

И с предатели, и без предатели Ръша губи войната. А след това може да загуби и сегашната си форма на държавна уредба, т. е. да се разпадне. Няма да е бързо, но ще е в наши дни. ***. Можеха да си седнат на зад.ни.ци.те, да продават малко по-чист газ на Европа и да пият до безсъзнание. Сега пак ще минат на метилов самогон.

21

АнонимеН

преди 2 години

ТРО ЛАВРОВ: *** КОИТО НЕ ЛЪЖАТ И МАМЯТ НЯМА!

20

империя на злото

преди 2 години

Ха-ха-ха. Ха-ха-ха.

19

Две рубли отгоре

преди 2 години

В събота. Днес борсата не работи. Ако подне под 60 за долар, ще бъде неизгодно за износителите. Ако изобщо останат такива.

18

Означава, че

преди 2 години

Не са намерили наивници, които да им се вържат на евтините провокации. Или са се опитвали да ги подкупят с рубли.

17

До Много руски трол

преди 2 години

Разликата между мен и теб е, че на теб ти плащат за да нямаш мнение и да пишеш каквото ти заповядат. Аз съм свободен да пиша каквото ми е на сърце.

16

Анонимен

преди 2 години

Коня отново се обади, аве неандерталец, скрий се некаде, че не мязаш на човек.......хахахахаха :)))

15

Кашеров

преди 2 години

Това ли ти е най-голямото щастие,Лавров ?! Пък ние си мислегхме,че най-голямото ти щастие е войната в Украйна,избиването на жителите й,разрушаването на страната,лик видирането на населени места и инфраструктура ... Колко сме се заблуждавали ?! Гле дайте го тоя "прекрасен" човек - от сутринта досега не е убил никого и има прекрасни дипломати?! "Щастливец " :))) Но ореолът му е отвратителен - смърт и разрушения!За що ли ?! Слава на Украйна !!! Смърт за окупаторите !!!

14

Анонимен

преди 2 години

Мен искрено ме изкефи женда истерията около 9-ти Май. Предричаха от ядрен апокалипсис и трета световна, до кацане на извънземни. Скубаха си косите в истерия, пиеха успокоителни със шепи. Сега десет години ще търсят шпиони и ще си лекуват параноята.

13

Анонимен

преди 2 години

Предимството на руснаците, е че те се бият за родината си, а укрите за пари и чужди интереси.

12

Много руски трол

преди 2 години

Много нещо в този форум

11

Мужик

преди 2 години

Не можа да ги открие щото предателите на руския народ са в Кремъл и жертват цялата нация само за да се задържат на власт!

10

ВъZраждане на СССР

преди 2 години

Голяма истерия и страх обхвана запада заради една Руска воена операция по прочистване на неонациски паравоени!! А те когато прочистваха от терористи половината свят, Русия не изпадна в истерия!

9

Анонимен

преди 2 години

Широка страна моя родная..

8

Господаря на ефира

преди 2 години

Предатели има главно в България!