96

sofeto

преди 2 години

Путинизма отдавна е на границите на НАТОвските държави с ядрените си оръжия. Mалък пример, анклава Кьонигсберг!

95

Fukrssa

преди 2 години

Интересно пък с какво ли ще отвърне, че то армия не й остана много. Беше си смотана и мизерна държава русия, ама се е никаква вече. Само в главите на българските платени подлизурковци е някаква "сила".

94

Анонимен

преди 2 години

"Нямала враждебно отношение" _ че те и за Украйна така говорерха помните ли съвсем скоро беше!? Е кой нормален и цивилизован би могъл да вярва на рускофашистките лъжи !!!!!

93

Анормален

преди 2 години

До Анонимен Индиянец Финландия е на 20 км от Естония защо да не се сравняват по близост,даже Латвия е по-близо до москва от Филандия от Латвия до Москва-500км,от Филандия 800км

92

Анонимен

преди 2 години

то нямахте и враждебни намерения и спрямо Украйна, ама на, на руснак вера никаква

91

Гост

преди 2 години

Когато руската армия е в Украйна, в Грузия (Абхазия и Южна Осетия), и в Молдова (Приднестровието), голяма изненада ли е за руснаците, че всичките им съседи искат в НАТО? Да си беха мирно седели в своето блато, и Финландия щеше да си е неутрална.

90

Костова

преди 2 години

Абе ей,руски шмекери,до вчера заплашвахте и двете държави,а днес нещо сменихте плочата ?!Не сте постоянни и затова вече никой не ви вярва! Продължавате да се дър жите дръзко,нахално и арогантно,като,че ли целият свят е ваш ?!!Ами като сте толкова завеяни,че някой иска да ви напада и вие си разположете сили до границите с двете държави и стига сте се дръвчили - с вашата параноя от ден на ден ставате все по-неп риятни!Излиза,че само Русия е за уважение,а на останалите страни мнението не се зачита?

89

Анонимен

преди 2 години

Някой ден, ако измислят как да се справят с ядреното оръжие, Русия ще си плати цената с лихвите.

88

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 101ВЪВ Великобритания е в сферата на фантастиката русофилче :)))

87

Анонимен

преди 2 години

Ядрен удар в Великобритания .И от там мазало на Европа .Това чака света ,не може в мирни времена некви държави с чужди бази и войници да се разполагат и да си правят кво искат

86

Anonimen

преди 2 години

тя Русия първо да вземе да покаже дали с една Украйна може да се справи, явно не, пък след това да плаши далеч по-модерни армии. Пияни бля дове

85

Анонимен

преди 2 години

Айде чекам обяснение, как Прибалтийските държави са в НАТО и Раша се подсигурявала с Украйна :))) Надявам се малко поне да им се напънат мозъчните гънки на родните русофили :)))

84

Анонимен

преди 2 години

В интерес на България е Русия да победи и да наложи баланс в региона. Това безумно противопоставяне е в наша вреда. Русия е подложена на санкции от самото си съществуване, при тези условия всяка държава би фалирала. Русия ще пребъде искаме или не, но за нас не се знае.

83

Анонимен

преди 2 години

Да сравниш балтийските републики с Финландия, явно си много ***.

82

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 95 За да си неутрален в Европа, требва територията ти да не е важна за никой :) България нема този късмет, дори и да искаме, не можем да сме неутрални :))

81

Анонимен

преди 2 години

Операция "Анаконда" за просветените.. :)

80

Анонимен

преди 2 години

До Слаби шахматисти -------- Грешен извод на малко знаещ човек... Да си неутрален е върха на черешката защото всички страни трябва да те признаят за неутрален... Да се набуташ в какъвто и да е съюз може да изиграе лоша шега когато нещата почнат да се променят... Тогава ще те отнесат и без да си участвал в каквото и да било.... :) Грешката е на 2те държавици - до сега беше гарантирано техното оцеляване. Е вече не е. По скоро е гарантирано техното унищожение .... :)

79

Анонимен

преди 2 години

Литва, Латвия и Естония не са ли на стотина колометра от масква, просто питам :))) От къде по близо от това рашки, мейби сте пияни :)))

78

Анонимен

преди 2 години

Откъде се взимате толкова необразовани хора. За какво суверени държави говорите, при положение всички европейски държави чакат разрешение от САЩ за каквато и да е вътрешна политика. Освен това Русия като спря газа и половината цъфнаха и вързаха. Тези истории с международното право и суверинитета никога не са били в сила и за жалост няма и да бъдат. Правото е на страната на силата, така е било и така ще бъде.

77

Анонимен

преди 2 години

Айде на бас, че Турция, Испания, Италия, Гърция и Норвегия ще спънат Финландия и Швеция за НАТО. Ако се допусне глупостта тези държави да влязат в НАТО, това означава активни бойни действия в цяла Европа. Унищожението на Европа ще бъде напълно възможно.