37

Анонимен

преди 2 години

От заглавието можеш да си помислиш, че се провежда някакъв експеримент с България и Полша - да се види дали обществената реакция може да загрубее, така буквално е написано, т.е. дали ще има гладни бунтове. И ако всичко мине гладко, ще има пълен отказ от руски ресурси.

36

Анонимен

преди 2 години

Бългрина дали ще купува на 2 или 3 лева бензин, нема да направи разлика, ще е направят тези които просто за да се фукат, че имат трошка, харчат единствено за гориво :))) На Запад за да караш кола е лукс, щото там имат много големи градове, Софето изглежда като село, та по евтино им излиза да хванат метро или такси, или некоя пътническа компания, отколкото да имаш личен автомобил :)))

35

Анонимен

преди 2 години

до "да направят две колонки" - ами тогава и другите стоки да са отделно - европейски, западни и азиатски стоки за всички останали и само бензин за русофилите, също и забрана за излизане от БГ за русофилите в други страни извън Русия, Беларус и Тамбукту

34

Анонимен

преди 2 години

Бойкот на всичко оркаинско! Халви, семки, спагети са им основния износ.

33

Анонимен

преди 2 години

Миналата година някой беше направил внос

32

Анонимен

преди 2 години

Миналата година някой желае направил внос на оркаинска кока кола и Фанта. Боклучава работа. И вкуса и съставките различни. Работя с кока кола сега съжалявам че не вдигнах пушилка тогава за да набарат кой ги внася и да му разкатаят фамилията

31

Анонимен

преди 2 години

Точно така да направят 2колонки - едната за оркаинолюбците да плащат по колкото си искат и една за българофилите да си плащаме нормална цена. Аз лично бойкотирам всички оркаински стоки. Правете го и вие.

30

Анонимен

преди 2 години

Тоя Демократ всъщност е фашиста на сайта.Минал е покрай демократите.

29

Анонимен

преди 2 години

Бивш боксьор събоал мозъчни тръстове.

28

Анонимен

преди 2 години

"как ще реагират избирателите на двете страни, когато сметките за енергия на домакинствата започнат да се покачват още повече? И как ще реагират избирателите и бизнесът в другите страни, когато вече са изтощени и съкрушени от икономическите, социалните и политическите разходи, свързани с пандемията? Ще благодарят ли тези, които се чувстват изоставени или които се борят да оцелеят, на своите правителства за това, че са увеличили още повече разходите им за енергия?"Казват какво ни чака.

27

един

преди 2 години

Да питам всиките тези радетели за ембарго за петрола - ако на едната колонка има дизел с цена 1.50 лева, ама руски, а на съседната колонка дизелът е демократичен ембаргов от 4.50 лева, от коя колнка ще заредите, а? И за всички, които не знаят - от петрол не се правят само горива, а и всичката пластмаса, дрехи, обувки, около 90% от лекарствата и т.н и т.н

26

Анонимен

преди 2 години

До Демократ определено ти си най-просст от всичките и коментара ти го доказва!

25

Анонимен

преди 2 години

Зозо пак го е напекло слънцето. Евроатлантик от класа хахха.

24

Анонимен

преди 2 години

В Русия отвориха първите филтрационни концлагери за украинци.

23

Анонимен

преди 2 години

Вах тия украинци, командват планета. В украински учебник по история пише, че френските гали произхождали от Галичина. Вчера двама пияни украинци, наръгали с нож поляк и той починал.Тези с измислената държава Украйна, все повече ми приличат на македонците.

22

Сармат

преди 2 години

Берлин - 120 секунди, Париж - 2 минути, Лондон 2 минути и 10 секунди.

21

Анонимен

преди 2 години

Русия може да унищожи ЕС и САЩ за минути, преди да успеят да реагират. И няма да удари Полша, първо ще удари и унищожи САЩ, и после ще дойде реда на Полша.

20

Анонимен

преди 2 години

Беизин 10 лева ще свали Петков и Иванов. Дори може да ги линчуват,

19

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, леле какви чебураши има, ако в Полша падне ат. бомба, до 5 мин. в раша ще паднат 10000+ атомни бомби. Тогава няма да има значение дали си в БГ, Полша, Гренландия или Юж. Полюс. Може да оцелееш ако имаш бункер зареден с храна, вода и тн. за поне 150г. напред. Трудна работа дори за милиардерите, храната трудно издържа подобен срок и още мн. проблеми. Така, че няма какво да плашите, раша по добре да си я пусна на червения площад-поне ще оцелеят доста крепостни.

18

Демократ

преди 2 години

При демокрацията само пpocтите и некадърните нямат пари и не могат да си позволят санкции срещу Русия, скъп им бил газта и бензина, ами като ти е скъп махай се от България и заминавай при Путин, България е член на ЕС и НАТО и ще налага санкции на Русия.