66

Анонимен

преди 2 години

Украйна беше много добре подготвена за войната предварително. Добре въоръжена с модерни оръжия, затова и Русия все още не ги е превзел. Руснаците късно се усетиха какво им гласи Америка чрез Украйна

65

Така е ..

преди 2 години

До Реалист 99 Прав си , но мародерите са там по нареждане на Путин.

64

Егати

преди 2 години

Защото имат само пехота.

63

Анонимен

преди 2 години

Най-ценните активи са НАТО и ЕС. Пращат оръжия като побъркани, та да трупат пари. Хич не ги интересува, че измират хора.

62

Анонимен

преди 2 години

Превода обаче е трепач!!!Статии пълнеж, *** дойди, ама напоследък мисля че и художествената литература е масово Гугъл транслейт.Леш пълен, или не им се плаща за преводачи или нивото на филологиите вече е като на посредствен ученик от туристически техникум.Надявам се да е първото

61

Реалист

преди 2 години

Че то си беше ясно! Наредили 60 километра танкова колона да превземат Киев, ама нали ще им се наложи да отидат до тоалетната, и там ги очаква Украинската "любов"! И въобще, може ли някой да даде нормално обяснение на въпроса, какво дирят мародерите на Путин из Украйна?

60

Я па ти..

преди 2 години

До Намръщен 77 Света има нужда от международен жандарм , който до всява ред и да наказва тези които нарушават международни установени правила. Иначе анархия.САЩ са си извоювали това право. Най могъщата страна. Огледало на човешкото развитие.Знам че няма да се съгласиш , но това е истината.Всичко постигнато от човешкото развитие е най вече заслуга на САЩ.

59

рибока

преди 2 години

бабини деветини,един снайперист може да убие десетки,ракета от самолет стотици

58

Анонимен

преди 2 години

Даааа, знам мамини, сладки. Кофти е. Слагате минусчета, вместо реални аргументи. Така да бъде.

57

Анонимен

преди 2 години

Да, неприятни въпроси и само минуси по коментарите, които казват още по-неприятни истини. ДЖивотът, мамини сладки, НЕ е само лъскави бонбони и шарени чорапи. Става въпрос за интереси, а когато става въпрос за тях, всеки избира първо себе си. Мантрите за мнима солидарност се изпаряват след първите загуби от врътнати кранчета и всички го знаете.

56

Анонимен

преди 2 години

Разбира се могат да се намерят и още доста нелицеприятни факти за натовците, по примера на западната преса, която се опитва да демонизира Русия и руската армия, като набляга на цивилните жертви. Нима някой въоръжен конфликт в света е изряден и е унищожавал единствено военни цели? Никой не оправдава избиването на цивилни, но нека някой от колониалните империи който не е избивал цивилни пръв вдигне ръка и хвърли камък срещу Русия.

55

Анонимен

преди 2 години

Не. Хр. от съображения за сигурност съкращавам имената, е съвсем изкукуригала! Още от заглавието познах автор-КАТА и не съм чел статията! Човек трябва да има все пак някаква минимална обществена хигиена! Другите да дават оценки, аз не!

54

Ама, честно

преди 2 години

Това за кютека се знаеше много отдавна и нека (не)уважаемите натовци не се правят на пръднал заек. От разпада на СССР и Варшавския договор единствено НАТО се разшири и прекрачи тънките червени линии, а не Русия. Който и да беше на мястото на Русия щеше да направи същото на нейното място. Кажете ми вие честни натовци ако вас ви обкръжават какво ще направите?

53

Анонимен

преди 2 години

Г-жо Христова, Вие сте болна.

52

Готин

преди 2 години

Тази статия за снайперистите е голям майтап. Важността им през втората световна война е безусловна но сега звучи, като психологически наръчник за тогава. Безшумни пушки НЯМА! И тела, които не излъчват топлина също НЯМА! Който е наясно с разузнаването във време на война може да ви каже повече за звуково и инфра червено и фото космическо разузнаване. Аман от промивки!

51

Анонимен

преди 2 години

Руските *** не знаят, че има война. Бурятия прави специална операция. Има интервюта с руски *** в Москва. Мерят си приказките и не ги интересува.

50

Анонимен

преди 2 години

Това е война между Украйна и Бурятия. Московци няма на фронта. Русия потери нет.

49

Анонимен

преди 2 години

Тротинетките замениха танковете.

48

Анонимен

преди 2 години

А в щатите един застрелял 10 човека в супера ! Големите носители на "мира"

47

Анонимен

преди 2 години

До Гошо - "Няма значение какви са причините" - В историята, Гоше, точно ПРИЧИНИТЕ са най-важни. Причините и последствията... Който не разбира първото, понася второто. Ако не си разбрал причините, вероятно си крайно.. неинформиран