248

Още ли

преди 2 години

Още ли този чичко не разбра че е за смях. Още колко ще ме убеждава че русия е нещо повече от нищото. То бива комплексар била лицемер но при руснаците минава. В Европа знаем каква разруха носят, и Путин го знае. Но пак иска нещо наготово, няма да стане. Щом Украина ги направи луди, в Европа ще станат луди и нещастни.

247

Анонимен

преди 2 години

Той на се погрижи за русия, Европа не е негова работа. От град в Европа страдаха само страните под руско господство както и руснаците.

246

реална реалност

преди 2 години

Почуства ли се Ес застрашен ще откъсне като гущер опашката си за да се спаси . Кой ли е на опашката на ЕС ?

245

оня план

преди 2 години

Само ще затрият източноправославния свят . С Украйна и Русия е добро начало , после другите . Един по един , един срещу друг.

244

Анонимен

преди 2 години

Руските войски са с толкова дръпнати очи, че все едно Китай воюва с Украйна.

243

Анонимен

преди 2 години

Путин мобилизира насилствено индианци от далечните краища на империята, които нямат глас, връзки, пари. Масовата мобилизация се провежда в Далнъй Васток и Сибир. Както са пращали крепостните селяни във войската по заповед на помешчика.

242

Анонимен

преди 2 години

Западът само трябва да направи няколко руски града да приличат на останалата част от Русия.

241

До 223

преди 2 години

Защо мислиш, че ЕС няма армия? Всяка държава от ЕС има някаква армия, а някой като Франция, Германия и Швеция имат доста сериозни армии, ако броим и Англия тогава Европа си е една сериозна военна сила.

240

Анонимен

преди 2 години

Русия пожертва Москва, за да не сключи мирен договор с Наполеон. Москва пожертва 35 милиона да води война с Германия. Москва пожертва ленинградчани, за да продължи да воюва с Германия. Москва води жестока политика и убива и жертва собствения си народ. Вината пада на Москва, която изпраща на смърт хората си във войната, за да спечели поне една война.

239

живот като на кино

преди 2 години

Всичко е за пари. Капиталът прави войната. А на нас ни хвърлят разни идеали и принципи за които да се делим. На капитала не му пука за ХОРАТА. Войната е между руския военен капитал и западния цивилен и военен. Мача е Х. Защото задачата включва много гранични условия. Като не участие на НАТО пряко във войната. Ще почнат да слушат Русия, заради нарастващия глад на тълпата която ще свали либералите. Ще е дълга тая война. А мижавите журналисти ще подхванат друга песен като се сменят управниците.

238

toti

преди 2 години

Ами драги ми тавариш ,май никой вече не те взема на сериозно и така ще си идеш от тоя свят като ,,последния мухикан в Европа''!!!

237

човека.

преди 2 години

Да. Но Путин е човек да има армия да здрави мъже, Путин си произвежда всичко да. Някога и ние сме били СИЛНА Нация имали сме армия имали сме пройзводство, сега сме ЕВРОПЕЙСКИ К***ви. да знаете само на коментари сме. 1 полк на РУСИЯ да дойде и сме се самолубили.

236

Анонимен

преди 2 години

Хахаха .Русия си имат своята Македония . Да видят хубаво ли е ? Бххххахаа.

235

ти си ненормален

преди 2 години

До АнонименЕй, ти си или ненормален или не познаваш добре историята. Кой нападна Русия/тогава СССР/ ? Ще им сърбате вие попарата на украинците и то скоро. Тури си едно знаме и ти. Ама затова украинката ви нарече *** и ***.

234

Янтра Габрово

преди 2 години

Удри Влади не ги жали!!!

233

Анонимен

преди 2 години

Защо Запада е виновен на Путин само ако беше инвестирал милиардите от газ и нефт в икономика и политика беше демократична тази страна щеше да цъфти и нямаше да се налага да напада Украйна те сами щяха да искат да бъдат с нея и много други страни но когато си избрал да бъдеш злодей и да инвестираш в бомби и шантажи никой няма да ти е приятел освен такива който също са злодей те се подкрепят

232

Тоше

преди 2 години

Може би намеква за България споменавайки най-бедните държави.

231

Анонимен

преди 2 години

Изтеглите се от Украйна върнете и земята и никой няма да се занимава с вас никой няма да ви напада вие нападнахте суверена страна правите конфликти цепите територи от съседите си заплашвате а ние да гледаме как убивате деца и цивилни и да ви ръкопляскаме ли да цената на войната ще я платим всички но вие няма да убивате ще ви спрем имате си достатъчно голяма държава погрижете се за нея защото вашия народ е гладен и живее в мизерия

230

do 267

преди 2 години

За да му се качат съвсем на главата ли? И да прокарат новия си световен ред и в русия. Това нападение не бе непровокирано. Русия нямаше избор.

229

Анонимен

преди 2 години

265 не намесвай славяните няма вече братя и сестри когато те избиват няма братски народи и стига с тия славяни ние сме прабългари