177

Дим

преди 2 години

и на децата стана ясно, че Вова иска да завземе пристанищата и плодородните земи на Украйна!Ясно му беше, че след 10-15 години света няма да се нуждае от неговите газ и нефт(а с войната това ще стане по скоро), но от жито винаги ще се нуждае! Нацисти, защита на цивилните рускоговорящи ... пълни глупости!Руския политически елит никога не се е интересувал от съдбата на обикновения човек!

176

До 187

преди 2 години

Бива да прочетеш малко история и руски архиви да видиш отношението на твоята раша към Левски и какво е докладвал Игнатиев в деня на обесването му - Софийската афера приключи благополучно! - Руската дипломация е настоявала за скоростен процес със смъртна присъда за Левски, защото - "не можем да допуснем българите да извоюват независимост сами, нещата трябва да са под наш контрол". Прочети и договорите подписани между русия и австро-унгария преди войната с османците ...в руски сайтове!Много са яки

175

Анализатор

преди 2 години

Путин е пътник!

174

КироТъпото

преди 2 години

Като гледам коментарите и ми става ясно защо сме на това дередже. Промити мозъци от западна пропаганда и електорат на настоящите управляващи. Вие сте резил за БГ, ходете в кравария лапнишарани!

173

Молодец

преди 2 години

Най достойно е да се застреля на Червения Площад публично под аплодисментите на публиката

172

ЬЬЬ

преди 2 години

И така ще върви до пълния му разгром.

171

1

преди 2 години

Путин ще го убият собствените му хора. Все пак как се преглъщат по няколко милиарда на калпак блокирани. Да не говорим, че няма да си ги върнат никога.

170

Я па ти..

преди 2 години

До Атанас Велмазов 169 Лъжеш бе , Атанасе. Цяла България била с Путин..! Това изобщо не е вярно.В момента Путин е най мразения човек на света.Съсипа две държави и нанесе вреда на целия ЕС. Не го ли усещаш по цените ? Няма основателна причина за война.Путин направи огромна грешка с дълго срочни последствия за всички.Украинците няма да му простят за разрушената си държава.Врагове за винаги.

169

хммм

преди 2 години

Поредната пропагандна статия. Вече ама въобще не ви се получават тъпотиите. Тръгнали Путин да анализират, о боже ще умра от смях. Развихряйте се в хороскопа, ало измамите и корона статистиките-там ви е силата на вас.

168

Анонимен

преди 2 години

Е, нали това беше замисъла на запада? На "цивилизования свят", който си прикрива смрадта с парфюми от памти века. Те се къпят 2 пъти в животсе родят и втори път като умрат.

167

Кюри

преди 2 години

Още една мисирка. Приднестровието - цитат "малка бивша съветска република между Румъния и Украйна".

166

Анонимен

преди 2 години

Загубили са си всички ума които подкрепят зеленски!Украйна е отгледана от американското правителство нацистка държава с една цел да избие православните славянски държави за тези които не знаят и България влиза в това!Да ви е честито !

165

Анонимен

преди 2 години

Не можеш да дадеш на никого нищо насила, насила можеш само да вземеш.

164

Мдааа

преди 2 години

И защо пък тоя генерал Тревър Кадийо след като е невинен бяга точно от катакомбите на Азовстал, защо пък точно от 0крайна и защо пък въобще бяга скрит под друга самоличност и т.н. защота.... но ще си каже всичко, даже и ще пропее кат славейче, а и всички ще пропеят!!!

163

R.A.T.M

преди 2 години

До158войната е изкуството на измамата и никой на война не казва час и дата, кога ще атакува, няма я изненадата, но проблема е другаде на 12 февруари в Мюнхен Зеленски каза, че си иска ядрено оръжие от тази дата до 23 точно 11 дена в Донбас умряха толкова човека колкото за последните три месеца. Защо има унищожена градска инфраструктура, така воюват украинците обучени от НАТО гонят те от вкъщи и се почва или болници детски градини, как да унищожиш огнева точка ако е там.

162

До 171

преди 2 години

Само че там нещата не се случиха точно така. Хора там започнаха да умират след като в части от Донецка и Луганска област влязоха руските наемници начело с Гиркин (Стрелков). Когато там се появи руският мир. Иначе как да обясним че на 20 км от Донецк където живее население със същия етнически състав, но нямаше руски наемници никой не умираше?

161

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен ако бг постъпва с турците както украинци в украина палят живи и убиха 1200 деца по заповед на порошенко и тимешенко яценюк разбирасе че турция ще ги защитава турците в бг без проблем русия правилно постъпва с тези нацбат

160

profetey

преди 2 години

За Харковкото наспъпление от украинците ще коментирам че са взели 5-6 села преди 2 дена и това е. За ситуациацията в Донецк и Луганск - там са 7-8 годишни окопи и преминваването им става бавно. Те 2/3 от позициите ги взеха в началото - но то защото ги одариха в гръб. На няколко места ги пробиха вече. Това което не споменават в статията е че в момента основната част на руската армия не е влязла в сраженията и изчаква. Но не вярвайте на мен - отворете карта и сами вижте ситуацията.

159

ББ

преди 2 години

пътища много...Света ни ще оцелее!!!гарантирано от САЩ!!!путин ни докара до състояное на...дапсме на ръба да нямаме друг изход...директната ще донесе много...но ако се наложи...Мира е пътя...никой не е нападал руската федерация...бяха партньори...лъжеха ни с цел строеж на империя на...болен ум!!!руснака ще е презрян следващите 1000 г..ще е сам..озлобен..но безсилен ..газ...нефт..има начини..без Справедливост?

158

Ястребител

преди 2 години

До малийй--Този генерал Тревър Кадиър, беше под разследване за сексуално посегателство над подчинени, и на 5 април, преди 40 дена, си подаде оставката, която беше приета. Поне до 10 април все още беше в Канада, след което напуснал страната. Според канадските медии е отишъл в Украйна. Сега въпросът ми към русофилчетата като тебе е - да речем, че този генерал е арестуван или каквото е там, какво доказва това, та под всяка статия по десетки пъти се изкензвашш с тази тъппоттияя?? Скажи пажайлуста!