55

UkroDebil

преди 2 години

И да слагате и да не слагате минуси, аз това не съм го казвал - това си е мнение на Лойд Остин, един убав афронамсиквоси турен начело на Пентагона от Президента на САЩ! Да не би да си ритате трудовите книжки?

54

Анонимен

преди 2 години

"Виждаме един вид благоразумие от страна на руските сили пред лицето на масираното увеличаване на силите на НАТО по източния фланг.." Хаххахахахахаааха това си е откровена подигравка с въшливците. Хахаххааааах

53

UkroDebil

преди 2 години

"Шефът на Пентагона Лойд Остин: руският ядрен арсенал представлява сериозна трудност за САЩ" Та така с възможностите за ядрена война с Русия. С новите ракети доставката е в рамките 8-15 мин (зависи от къде ще минат)

52

Анонимен

преди 2 години

Русия напада само слаби и беззащитни държави.А пред останалите надува мускули за да плаши гаргите.

51

Анонимен

преди 2 години

да

50

Аноним

преди 2 години

СЕга това именно става - войната е между Русия и САЩ.

49

До 53

преди 2 години

Рома, Рома ле, отивай в Индия, откъдето са предците ти!

48

до 41 Анонимен

преди 2 години

Не мога да се съглася с вас. Финландците са се доказали като сериозна военна сила когато се налага и то най-вече заради природните дадености на страната. Практически са непревземаеми от страна на Русия. Русия ако реши сигурно може да ги превземе но ще е пирова победа. Няма причина да го правят. Украйна последните години води изключително антируска политика, тормози малцинствата и беше напът да се сдобие с ядрено оръжие. Там Русия нямаше как да не се намеси. Но Финландия е пълна противоположност.

47

Анонимен

преди 2 години

Русия използва в Украйна основно буряти, чеченци, дагестанци и всякви други. Загиналите етнически руснаци са под 10%. Руснакът е хитър и винаги ще успява, защото си знае интереса. Да му мислят такива като нас. Ние сме общата Мара, всеки ни такова и ние се радваме...

46

Анонимен

преди 2 години

Повече книжки трябва да прочетете. Гледайте между редовете и вижте Италия, Ирландия, Испания, Гърция, Турция, Норвегия и тогава си мислете за НАТО, бомби и война срещу Русия.

45

linx

преди 2 години

До АнонименНе !! На вас руснаците водката ви идва в повече !! Ами хайде мобилизирайте ги да видиме какво ще стане ? Същия погром ще претърпите и пак ще се дървите на НАТО С атомните си бомби !!Но накрая май вярно ще си га получите !!

44

до 43 хахаха

преди 2 години

Напротив съотношението е много в полза на Украйна и то около 3 към 1. Русия има около 900к професионална армия и влезна в Украйна с около 150к души. Украйна има около 300к Армия но с наборните става около 600к души. Съотношението е 3 или 4 към 1 в полза на Украйна. Русия не влезна там с цел да завладява страната изначално, сега нещата може и да са различни. Но не може да не се отбележи, че числено Руснацоте са в доста неизгодна позиция и въпреки това се справят доста добре.

43

До 47

преди 2 години

Финландия във военно отношение е гола вода. Украйна беше в състояние да завземе Германия, Полша, Чехия, Словакия и Прибалтика. Те затова го вадеха голям.

42

Анонимен

преди 2 години

Той сблъсъкът си тече от години. Нищо не се е променило от студената война насам. Това е третата световна в началото си.

41

Анонимен

преди 2 години

В новия свят, който се задава НАТО няма да съществува. Източна Европа ще бъде отново под руска опека, но за Западна не ми се мисли. След 200-300 години ще има експедиции да разберат какво е станало.

40

Анонимен

преди 2 години

До 41Финландската армия е 10 пъти по-голяма и развита от украинската. Малко факти за колхозника.

39

linx

преди 2 години

До ВАНГА е казалаРусофили !! Недейте да използвате името на тази свята Българка за престъпните си цели !! Баба ванга е българска светиня която няма нищо общо с вашите мужици !!

38

Анонимен

преди 2 години

В Украйна се бият руски професионални бойци и наемници. Ако се стигне до там Русия да мобилизира армия и да напада Украйна, то от Украйна нищо няма да остане. Руснаците завземат стратегически точки с цел да манипулират и провеждат желаната от тях политика. Иначе във военно отношение на 60% от армията Украйна загуби от 5:30 до 6:00 на първия ден от войната.

37

много сте бавни

преди 2 години

Сблъсъкът Русия-НАТО си е факт вече 10-15 години, поради неспазване на договорките направени през 90-те години, от страна на ... познайте на кого.

36

Хахаха

преди 2 години

Колхозниците не се справят вече 4 месеца срещу една неразвита армия от фермери и дронове в Украйна в съотношение 1 на 100 в ползата на колхозника, тръгнали срещу НАТО да лаят.