138

Гошо

преди 2 години

Престанете да лъжете, че режимът в русия е човешки и мисли за народа!

137

Анонимен

преди 2 години

Либерализъм като чуя и ми става смешно.

136

Анонимен

преди 2 години

Защо не обясните, на хората в Донецк и Луганск, какви са руснаците. 13000 загинали, от които 1000 деца по данни на ООН. Кажете им на тези хора, как да полезни украинските бомби.

135

Гошо

преди 2 години

Русняците са отворили границите за всички желаещи от ЕС и USA, които искат да се преместят в русия, но никой не влиза. Защо ли?

134

С Русия е свършено

преди 2 години

От Русия се махат соеви хипстери, инфлюенсъри, бюти блогери, ютубъри, джендърфлуидни активисти, трейнъри по личностно развитие, стриймъри, НПО-грантоядци и други умнокрасавци с по три бустера. Мисля, че руснаците дори биха доплатили на страната, която е готова да ги прибере.

133

Стамат

преди 2 години

Няма как човек с повече от 2 мозъчни клетки да търпи РуZкия миризлив ботуш ! Боршовците се простреляха сами в крака !

132

не се напъвайте

преди 2 години

Вече нищо няма да спаси Украйна и ЕС. Пътво Украйна, после и ЕС ще се разпаднат.

131

Анонимен

преди 2 години

Либерални, викате? Ами искат да ги наричат родител 1 и родител 2, да си изберат някой по-така, засукан пол, да реват за глобалното затопляне... Ей такива работи им липсват в Русия.

130

Анонимен

преди 2 години

Тя вече го загуби, това е карта от украинска медия - ***/RVvoenkor/11778

129

Анонимен

преди 2 години

Хайде стига моля ви се с този Хитлер, само Хитлер ли е, имаме Калигула, Нерон, Пол Пот ... и много други яки диктатори, хайде стига моля ви се сте сравнявали Путин с Хитлер.

128

Анонимен

преди 2 години

До я ми кажете, А, има разлики. Хитлер преди войната прибра в Германия всички немци и не посегна на частната собственост, освен на еврейската. А, путин не прибра всички руснаци в русия, за съжаление, и последния месец започна усилено да путинизира собствеността на олигарсите чрез семейни "самоубийства".

127

Анонимен

преди 2 години

До "я ми кажете":Ще ти кажа,че не си българин.Българите слагат главни букви на имената на държавите.Даже основно образование само да имаш пак ще го знаеш.Децата в първи клас го знаят!

126

Распутин

преди 2 години

Ставай страна алкохолная !!!

125

Анонимен

преди 2 години

Няма такива "заслепени" бе човек. Всичко е троляк за капейки + няколко потомствени полумелеза с майки руззки бранттии докарани от коми. Бабите и дедките не ги включвам, щото за тях писане по форуми е изключено. Просто са кресливи...фалцетно, като капейкин :)

124

Ай Сиктир

преди 2 години

Статията казва всичко и не се нуждае от коментар.

123

Анонимен

преди 2 години

До Украйна, пишеш, че "Украйна ще загуби цялото крайбрежие, а вътрешната част която остане ще демилитаризирана и денацифициране." Ах, путинофилски мечти....без покритие. Факт е, че расия вече загуби тази война и дълги години ще плаща, а руснаците ще се срамуват.

122

Украинка

преди 2 години

"Болгария абсолютно недружественная и пророссийская страна. Они (болгары) абсолютно тупые, ограниченные цыгане, не умеющие работать. Болгарская нищета и лимита. Они настолько тупые Свои уроды есть в каждой стране, но здесь их особо много". ***/ssigny/22077

121

я ми кажете,

преди 2 години

драскачи тук - каква е разликата между хитлер и пожизнения им "президент"*** - няма такава, който е чел и изучавал история - знае, Европа и САЩ знаят също

120

г

преди 2 години

Няма никаква разлика между "великия" руски народ и "великия" севернокорейски народ.И двата народа са зомбирани и им кънтят залповете на Аврора в главите.Те страдат от стокхолмски синдром - кланят се на своите диктатори.Скоро Расия ще се разпадне.Горбачов беше гропокопача на СССР, а путин е гробокопача на "великата" Расия.

119

Младите

преди 2 години

Младите украинци ***/imerkouri/14072