67

САТАНАТА

преди 2 години

Мутанти подкрепата за Украйна да се засили ¹

66

qwerty

преди 2 години

Много ме кефят аргументите на феновете на "Демократична Украйна" и ПП дето казват, че курсът на рублата не е реален, ами като не е реален, купете рубли за половин цена и си платете газта. Ще е наполовина по-евтино?

65

Наблюдател

преди 2 години

Няма нищо за "нищене" ! Има некадърно,порочно, катастрофално управление на държавата ! Гешев ще има мноооого работа скоро ! "Потъването продължава" потапя България в блатото на Зеления чорап скоростно!

64

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Защо бедна България трябва да купува евтина газ, като може да купува американска ?

63

Анонимен

преди 2 години

Херо що я няма в парламента, нали е главнокомандващ.

62

Истукан

преди 2 години

Защото не плащаме в рубли? Няма как да стане. Ако ги нямаше тези санкции срещу Русия, цените щяха да са нормални сега.

61

Анонимен

преди 2 години

Дали им хрумна, че може би причината е, че не сме платили?

60

Black Death

преди 2 години

До АнонименМоже би не си разбрал, но в случая ние сме тези, които се дървят и правят на интересни. Останалата част от Европа, си плащат като попове в рубли.

59

Анонимен

преди 2 години

закривай тази държава и да ходиме имигранти ще е по добре

58

Анонимен

преди 2 години

Поредното оправдаване на тлъсти депутатски заплати с поредното откриване на топлата вода !И за това ще офърчат стотици хилядярки - за "това го знае всяко дете "! Ако толкова са зле депутатите у главата , че не знаят защо "Газпром" постъпва така с нас - аз ще им кажа . И ще го направя абсолютно безплатно , за разлика от тях ...

57

до 50

преди 2 години

Някой да гръмне кухата ти лейка!

56

Анонимен

преди 2 години

Представям си какъв вой ще настане ако България купи по-евтин газ от руския. Президент, БСП, Възраждане, ДПС, Атака, ГЕРБ,ВМРО ще се надпреварват да ни обясняват, че трябва да е руски, защото видиш ли били ни братя и тнт.

55

Анонимен

преди 2 години

Всички плащат както е по договор -в Евро,но на банка на Газпром ,а те ги трансферират в рубли.Ние нишо не сме платили защото не приемаме да се плаща на банка на Газпром-за да не получат руснаците парите в рубли-това е истината.Защо не отговориха защо е спряна само на нас и Полша газта?

54

Перчо

преди 2 години

Ще получим евтин газ от САЩ,когато аз получа от държавата 3000лв пенсия. Приказки за баламурници.

53

с омраза

преди 2 години

Пари в пощенските клонове няма-не само в София,но и в провинцията.Възрастни хора с бастуни стоят с дни на опашки по 200 човека за да получат мизерните си пенсии,а вие нищите това,чиито отговор всички знаем.Проклети да сте!

52

qwerty

преди 2 години

Киро не купува газ по дългосрочния си договор за 70евро, а ще купува по-пазарни цени 100евро, след това ще дойдат 1-2 прекупвача, които не се мърсят да плащат в рубли и при нас идва на 110-120 и нагоре. Газпром прибира 30 евро повече на 100кг, а прекупвача още 10-20. Всички са на далавера без народа.

51

Сандо

преди 2 години

спряха ни газста защото не си платихме. Немеца е умен и си плати в рубли а ние купуваме с 20-30% отгоре защото сме много богати и прекалено умни

50

КОАЛИЦИЯ - ЛЪЖА

преди 2 години

ПОД ЧАДЪРА НА РАДЕВ.... БСП + ДБ + ПП + ИТН........... КОЙТО ЛЪЖЕ - ТОЙ И КРАДЕ.....

49

Анонимен

преди 2 години

Никакъв руски газ и петрол не ни трябват. Както и на целия ЕС. Тотално ембарго на поробителя. Държавата ще измисли пакет мерки, а в краен случай бачкаторът с 15-годишното БМВ малко ще слезе от него. И без това у нас е престъпно евтино да имаш автомобил.

48

Анонимен

преди 2 години

Просто трябва да гръмнем тръбата на "Газпром", за да няма връщане към зависимостите от степните народи, и тези в парламента най-накрая да се посъсредоточат върху някой наистина важен въпрос.