42

Анонимен

преди 2 години

Всичко е откраднато от СССР.

41

Анонимен

преди 2 години

Не разбирам едно : След като са се окупирали в бункери под земята и не смеят да излязат какво точно отбраняват , защото в другата статия , жените им са при папата да се молят да говорел с Путин да ги пусне ?! Това че имат храна и вода е добре и е ясно , но другото не го разбирам - значи са като мишки в канал и няма мърдане докато не ги пуснат - ако това е отбрана , не знам Зеленски на какво се ежи ?!

40

Анонимен

преди 2 години

"Може да останем в убежищата дълго време", уверява 20-годишният Игор Бухлаев"_________Можеш, ама след някоя друга седмица ще ти се наложи сам да излезеш като изчерпаш провизиите. Да не мислиш, че руснаците са родени вчера като тебе и хабер си нямат?

39

Анонимен

преди 2 години

Тя държавата е народа ти няма как да мислиш всеки какво прави къде ходи и с какво се занимава това са лични неща личен живот не може да се бъркаш на хората в животатрябва хората да се развиват паралелно с държавата.

38

Анонимен

преди 2 години

Тои за народа никои няма как да мисли всеки си има глава на раменете и да се оправя сам както знае,само трябва да имаш държавническо мислене и цели приоритети които да ги реализираш развиваш народа и тои да се развива и да върви във възход.

37

Анонимен

преди 2 години

Тои не да мисли за народа тои трябва сам да мисли за себе си ти трябва само да градиш да инвестираш и да създаваш превличаш нови инвестиции и да инвестираш в образование и наука.

36

Анонимен

преди 2 години

На руснаците от 1до 10 по скалата на рихер колко им давате като народ.

35

Анонимен

преди 2 години

Аз се съмнявам в неговите лидерски качества ако ги има въобще,дали въобще мисли за народа и дали има мисловен процес,дали може да гради и да създава или само да руши,да си вкараш в беля собственият си народ и да го рискуваш,явно от самото начало са му били такива интересите империалостически и не го вълнуват хората,вместо да инвестира в русия и да я развива тоя я дърпа на долу и дърпа руснаците надолу,аз не мога да се сета как руснаците се навиват за такива военни операции в замяна на какво.

34

Анонимен

преди 2 години

На воината и казва специална военна операция,за него воината явно е пълномащабна няколко държави или целият свят,това да анексираш самостоятелни територии и да унищожаваш всичко по пътя си е нещо нормално,така и не разбрах какви са му интересите от мариупор крим донбаск и луганс империалистически иска да се разширява от алчност или има там природни ресурси,а и нямат ли си в русия достатъчно ресурси и територия,това мислене е пагобно за човек които управлява.

33

Анонимен

преди 2 години

Путин не може да измисли начин как да излезе от войната.А му се иска защото вижда че нещата не вървят добре.

32

syncler

преди 2 години

Липса на памет. Поколенията, изнесли 2СВ на гърба си са вече мъртви и младите вече не знаят за ада на войната и са готови с охота да запалят нова такава, като стадо пpимaти. Шимпанзетата се държат по същия начин - правят кланове и се нападат. И после като ми кажат "Човека не е произлязъл от маймунaта." - дали бе?

31

Статията е точно в целта. Говорейки за Украйна, сещай се за Русия, за България и за останалите соц.държавици. Тръбяха по ТВ, радио и гъзетници, как ще изтърбушим капиталистите с нашите непобедими ракети, а в същото време приготвяхме скривалища, за да не ни ударят. Уж щяхме да сме победители, а се оказахме от страната на победените. Невероятно в целта. Lucky Strike = 10

30

Анонимен

преди 2 години

Това статия за бавноразвиващи ли е? За тях ли е предназначена?

29

Иван

преди 2 години

Време е руските нацисти да се предадат.

28

Анонимен

преди 2 години

А Кремиковци като го няма ние къде ще се крием.

27

Идва Краят

преди 2 години

Нацистите скоро ще развеят белия байряк.

26

Анонимен

преди 2 години

Руснаците и това са строили и Запорожката АЕЦ, всички чертежи и планове ги имат. Ако искаха- нищо нямаше да остане от това, само камък. Вътре, в подземията, са тези, които са разработвали биоръжието срещу тях. Вътре са и натовските генерали, и тези които са работили върху ядрената бомба.

25

Анонимен

преди 2 години

Влезеш ли в такова русло,на воината и не знаеш кога да спреш може да стане много лошо не само за русия и европа русия може да я връхлети страшна криза и мизерия,човек трябва да знае кога да спре,тва е като наркотиците и алкохола човек се увлича и тои го убива бавно и мъчително без да се усети.

24

Анонимен

преди 2 години

Добре, че Сталин им е построил къде да се крият. Нашите тук и това не съхраниха. Всичко се разграби и разруши, жалка работа ама нали сме европейци и ядем банани целогодишно.

23

Друг от Кремиковци

преди 2 години

Пратете им другаря Иван Костов и другаря Борисов, ще нарежат завода за нула време.