48

До 47

преди 2 години

Така е,но пенсиите ще бъдат увеличени поне с 10 % плюс тази добавка.

47

До 45

преди 2 години

Е,айде сега!Не ти е 50 евро пенсията,а ти е поне 250 евро.Не че е много,де.Най-ниската пенсия трябва да е поне 600 евро,за да има смисъл влизането ни в еврозоната.

46

До 36

преди 2 години

Това не е увеличение, а префасониране на ковид добавката в инфлационна.

45

До 36

преди 2 години

Ама пък за тия 12 години цените не мръднаха.

44

Анонимен

преди 2 години

До До 39... Е да де , но как да го обясниш на ПРИМИТИВНИТЕ от кабинета ?Как се влиза с 50 евра пенсия в европейското пространство ?

43

Анонимен

преди 2 години

До До 38.. Дългът ни за 13г. / управление на герб/ , е 38 млрд. !

42

До 39

преди 2 години

Както сме влезли в чакалнята,така и ще излезем.Това е записано в предварителния ни договор.И да ти кажа,аз съм против това бързане за еврозоната,пред вид ниските ни заплати и пенсии.Трябва да стигнем поне средно европейско ниво на заплащане,за да приемем по-леко неизбежното увеличение на всичко.

41

До

преди 2 години

Коментар 27 ,алууу ,ти когато се пенсионираш с 42 години стаж като мен ,тогава ще говорим,но дано съм жив и ти да видиш че си дал живота в работа а никой не ти признава това,но явно си баровец и имаш бая мая,но тя някой ден свършва. аз гладен няма да умра ,ела да копаш с мен на село, няма да издържиш,аз днес ще копа и за хляба ще изкарам ,мислиму ти .тогава аз ще ти давам акъъъл

40

Анонимен

преди 2 години

Бай Радой Ралин : ''Гъ.za си с рози накичи , нас.Р.Аното да не личи "...Явно че това важи и за '' демократите '' не само за комунистите .

39

До 38

преди 2 години

В момента имаме 33 милиарда външен дълг!Та,да те попитам,тия ли ги взеха,или ония?

38

Анонимен

преди 2 години

До До 9- Говорим не за сега когато сме в борд , а за това , как са го намислили политиците НИ , след като ПАДНЕ борда , ИКОНОМИКАТА НИ Е ДОСТА ПО-ЗЛЕ ОТ ГЕРМАНСКАТА !На времето марката беше ли1марка = 1евро , или бе 1евро=1.27 марки . От тази гледна точка се определя и курсът на една държава , каква е нашата икономика , и въобще имаме ли такава ... АКО 1 евро =1.956 ,то много отдавна да сме минали към еврото , и другото , НИЕ ЩЕ ВЛЕЗЕМ В ЧАКАЛНЯТА С 1 ЛЕВ =1.956 ,НО СЪС КОЛКО ЩЕ ИЗЛЕЗЕМ ???

37

Анонимен

преди 2 години

До. 36Ти казвай браво,ама тези заеми където се взимат нептркеснато от тези,ще ги връщаме ние!!!!!

36

До 34

преди 2 години

А от къде ще се вземат,като няма кой да работи? 2 милиона млади и кадърни избягаха,600 000 маргинализирани млади и некадърни не работят,а 3 000 000 работещи издържат 2 милиона пенсионери.И пак питам,откъде ще дойдат парите?

35

Анонимен

преди 2 години

Браво, а при крадците за 12 години пенсиите бяха увеличени само веднъж.

34

Анонимен

преди 2 години

Айде,заминавайте на село и грабвайте мотиките.Така ще си изкарате прехраната и няма да мрънкате,че не ви стигат парите.Щом драскате по форумите,вместо да работите,значи не сте чак толкова зле.

33

arsenalfc

преди 2 години

Минимум 1500лв минимална работна заплата и 800-900лв пенсия на калпак! При тези цени!

32

Анонимен

преди 2 години

Просто не сте за вярване всичките там в този парламент.Обещания и обещаниа и пред изборни и сега но нищо не се изпълнява от обещанията такива каквито ги давате.Нито преизчислихте както трябва пенсиите и даже орязохте пенсионерите от 1 и 2 категория труд . Не ви вярваме!

31

Лентата назад

преди 2 години

Най-добре си управляваха , ДПС и БСП !Някой ще обори ли тези резултати ?

30

До 9

преди 2 години

Аз ще ти обясня и се надявам да ме разбереш.Към онзи момент курса евро-лев е бил 1/2,затова сме вързали лева към курса в този момент.Това означава,че лева няма да поевтинява спрямо еврото,докато сме във валутен борд,както се случи с долара през '96 година.

29

Анонимен

преди 2 години

Няма какво да ги чакаме , МОЛЯ СЛЕДВАЩИЯТ КАБИНЕТ , жалби и оплаквания , при Зеленски !