55

Анонимен

преди 2 години

Базите на МВР и ведомствата , дето още ги има са пълни с бежанци.Нали все се плюе, че имали привилегии(наще ора) , та сега - плащайте си и ходете с всички! Хубаво де, ама те за чий бяс работят "в системата" ??? Поне да почиват, а то.....вече и туй няма. За хотелите се пише. Я напишете нещо и по таз тема, да ви видим ....

54

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 71, ако познаваше руснаци и украинци щеше да знаеш какво имам предвид! АМа явно наистина си ги виждал само на телевизор! И едните, и другите се счита "за висша раса"!!!!! Едните се назовават руска раса, другите ункраинска раса! Дребни душици като теб, които са и необразовани могат да пишат моментари с по две думи, защото толкова ви е капацитета! Учи и чети, че ставаш смешен!

53

Анонимен

преди 2 години

Много е ясна даже. Ситуацията е чемодан, вокзал, Киев! Безплатната почивка свърши! Отивайте си!

52

Анонимен

преди 2 години

Интересно ще е да се види, как ще изгонят бежанците от хотелите. Ще е шоу без завеса.

51

Анонимен

преди 2 години

До 63.Казвам само това което виждам на Златни пясъци.Има много майки с деца но има и много сами жени пристигнали на групи по няколко.Повечето сутрин тръгват към Варна на разходка,по магазини,други може би да си търсят работа.А че вече почнаха да ходят и на плаж може да дойдеш да се убедиш че е така.

50

Анонимен

преди 2 години

И какво стана? Пуснахме ги по черноморските хотели и не искат да си тръгнат. Май трябва да дойдат руснаците, те знаят как.

49

анонимен

преди 2 години

добре де, защо са на морето, само там ли има хотели? - може ли някой да ми отговори?

48

Телерик

преди 2 години

Нека всички беженци ги настанят в бараки или палатки в специално отделени територии извън границите на градовете. Да има на тези територии полеви медицински пунктове и санитарни зони, бани и военна полиция за охранване както тях, така и от тях! Така е във всички миграционни лагери. Ако не са съгласни, да си вземат крушите и да с връщат от където са дошли!

47

анонимен

преди 2 години

хубаво ще ги разберете какви са украинските мафиоти, ама късно, путин добре ги гони, кирчо ги приема на курорт, а ние ще копаем домати и пипер да ги хрантутим!...далновидна политика на превратаджиите!

46

Бъдещ

преди 2 години

Къде да се пиша украинец?

45

Коментар

преди 2 години

Тука по селата е пълно с празни дачи!Да заповядат..с градини..да копаят..да сеят...къщи много!Си гънте ги изкупуват на килограм без пари!Да идват и да се заселват!

44

Анонимен

преди 2 години

Раса? Ти не си добре.

43

Анонимен

преди 2 години

Големи нещастници коментират тук.

42

Анонимен

преди 2 години

Кое е неясното - или да плащата или ги гонете. Има си бежански лагери, мъжете може да ги депортирате обратно да се бият с лошия Путин и така.

41

До 63

преди 2 години

Ми, да си обгрижват чаветата във Военна Рампа. Или за да обгрижваш дете, непременно ти трябва джакузи в стаята и гледка към морето от първа линия? Мен как едно време ме обгрижваха при баба на село без джакузита?

40

aa

преди 2 години

е нали търчахте да лапате по 40 лв на ден, сега какво квичите ба

39

Анонимен

преди 2 години

До АнонименПрестанете да сеете омраза към хората в нужда. Украинките са тук с по няколко деца, свои и чужди. Имате ли представа как се обгрижват и каква отговорност се носи за чужди деца. Стига с този плаж и това море, вие ходил ли сте на плаж с няколко деца. Да знаете, никак не е голям кеф. Не знам защо го правите, или не сте хора или ви плащат за да пишете глупости.

38

Анонимен

преди 2 години

Украинките на Златните казват че вече свикнали на хотел и се чувствали у дома си.Там им харесвало искат да останат там колкото може ако може и една година.Сега започват да ходят на плаж защото времето е подходящо.Разходки и плаж най много им харесват.

37

Анонимен

преди 2 години

Абе оставете ги хората на мира, майки с деца са и възрастни. Да платят на хотелиерите режийните и нещо като наем от парите дето идват от Европа, да не ги крадат и ще се решат въпросите. Дано на нас нени се случва да търсим убежище, че като гледам как се представяме сега, съмнявам се, че някой ще ни иска. Бъдете първо хора и после търговци и не гледайте в чуждата чинийка, щото не знаете какво има зад нея.

36

Анонимен

преди 2 години

Каквото за всички бежанци, такова и за тях. С какво са по-различни? По три очи и два корема ли има или имат рога на главите?