151

Анонимен

преди 2 години

Този подлизурко, гнуснен червей изпълзя. Ще стане храна на летящите.

150

към к.188

преди 2 години

ЕС държи икономиката на Европа и се стреми да бъде равностоен опонент на САЩ. При предишния USA президент това донякъде ставаше,макар че понякога г-н Тръмп пренебрегваше Съюза и се договаряше с конкретни държави от Европа.Възцаряването на Бай Дън бележи стремеж САЩ да възвърне величието си на властелин на света. С Русия той се справя успешно,но рашъните имат над 6000 ядрени глави.които при нужда ще използват. ЕС е уж инициатор на войни, но зад него стои НАТО с 50% американски войници.

149

sofeto

преди 2 години

Както путинските касапи избиват украинци така Путин ще избива и руснаци. Само гражданска война в рашата може нещо да оправи но няма как да стане с народ- крепостници!

148

Анонимен

преди 2 години

Преди няколко години Путин каза: Такова нещо като Украина няма. Това обяснява всичко.Явно тази държава е създадена от руснаците за да бъде част от Русия и икономически и отбранително и в нея е инвестирано много и така лесно няма да се предаде освен ако не се изтъргува.Със сигурност тая операция ще продължава много дълго.

147

Анонимен

преди 2 години

Поредния шмекер: "В първите дни на военните действия еврейската общност в Киев се е изнесла от столицата, каза Дечев. Руската армия идва да денацифицира Киев, а евреите бягат в Германия, това буквално изчерпва цялата ситуация."--Те евреите отдавна са искат да се изнесат в Германия, но чак по време на войната ще бъдат приети с отворени обятия. А и "закона" на Зеленски- всеки мъж от 18 да 60г да бъде задължително мобилизиран не им е допаднал, а той Зельо, като техен си, ги е пуснал през границата

146

Отчето

преди 2 години

Господ забавя но не забравя !Сега обаче ще плащат неонацистите за десетки хилядите жертви на техните изтъпления в рускоезичните райони от 2014 год насам!Неведоми са пътищата Божии , но ще плащат и нашите фашаги , хайдуците с държавна власт, фашагите от Европа и НАТО и най -вече мразените от цял свят душегубци от САЩ!

145

Анонимен

преди 2 години

Не виждам Европа да е консолидирана.Обратното: Германия, Франция,Италия,Испания хванаха юздите в ЕС и каквото те наредят,това става. И което е лошото: Германия изпълни завета на фюрера без война - в ЕС властва ЕНП, начело на която е К.Вебер,доскоро и Меркел.В момента в ЕК командва гинеколожката Урсула, която нищо не разбира от оперативно ръководство на ЕС и завежда санкциите с/у Русия.Нейн заместник е един испанец,инженер,чиято умна глава измисли ЕС да заграби валутния резерв на Русия 320 млрд.$

144

Анонимен

преди 2 години

Утре протеста е в 18:00 пред Народното!

143

Анонимен

преди 2 години

То и европейския елит може да реши проблема с нашите президенти?!

142

Сталин

преди 2 години

др.Теодор Дечев до 10 .10.2989год. Отявлен член на БКП бил на комунистическа хранилка като много други комунисти пребоядисал се на демократ неолиберал сега на хранилка в отворено общество или във фондация Америка за България такива са бившите комунисти продажни и двулични

141

Анонимен

преди 2 години

Най -тъпият рушороб е българският рушороб , а рашка е едно гамно .

140

Анонимен

преди 2 години

Американците и руснаците са абсолютно еднакви.Елитите и на двете страни са хазари,които се наговарят да правят хаос, предателства и войни за да управляват тайно света по този начин,защото са от вдно котило. Това е от векове и така ще бъде, а който е луд да се връзва и да вярва на армиите им от манипулатори.Едно време дядо ми беше прав като казваше:защо ме караш да се бия, ходи ти.

139

Накрая

преди 2 години

***,зад Ураля!Да си маршируват по паради,да си пият самогона и да не ни облъчват с агресията и комплексите си!

138

Анонимен

преди 2 години

да и да предоставят ресурсите на федерацията на говедарите наглосаксонците ако нямат колонии ще изпукатами да мрЪт света ще е по добро място без говедари и наглосаксонци

137

До козяшкия "до

преди 2 години

1. Ще се справи като с Хрушчов след карибската криза, ама само след като американците се справят с алцхаймера - както с Кенеди, след карибската криза.2. Антонов е руснак, укрите винаги са били черноработници и в миналото и особено сега.3. Въобще дезинформацията сега в пъти надвишава гьобелсовата навремето, добре платена с $!4. Евреите отдавна се махнаха от "държавата" на азовци и бандерфашисти, което изчерпва темата

136

Анонимен

преди 2 години

Дечев се опитва да напомни за себе си. Един от предателите на социалдемократическата идея, опитал се да свали Дертлиев. После за.министър при Иван Костов и политическия му парашутизъм свършва през 2001 година след като народа отхвърли Иван Костов и министрите му. Сега се опитва да дава акъл за неща от които нищо не разбира.

135

Анонимен

преди 2 години

Дааааа Русия не може да прежали и прости не само на Украйна че е по-развита държава , а и на цяла Източна Европа че побягна от нея като дявол от тамян! Сега е времето бързо и още по бързо да определим своята ориентация към свободния и цивилизован свят , а не към евразията на русофелите и путинчев!

134

Роза

преди 2 години

В един друг новинарски сайт видях снимка,на която Путин и всички възрастни военни около него изглеждат като на погребение-всички мрачни и навъсени.Самият Путин ми се стори тотално отслабнал и състарен.Времето променя хората и нищо не е вече същото!Всекиму своето!

133

Anonimen

преди 2 години

Да не забравяме, че Хрушчов беше украинец. Руснаците са счели, че властта трябва да е в техни ръце за по_сигурно. Да не забравяме, че руснаците го оставиха временно да управлява, с уговорка да присъедини Украйна към СССР. След това ,той не им трябваше. Тук нещата са по_различни.

132

Анонимен

преди 2 години

хаха! А американския елит може да реши проблема Байдън както Кенеди :)))))))))))) Защо отпечатвате глупостите на такива дъртаци изкуфели бе !!!