275

Яко спекула

преди 2 години

Газа и петрола добре, ама при положение, че тока си го правим сами си е спекула и някой иска да забогатее.

274

Ф.С.В.

преди 2 години

Предлагам кокорчо за снайперист в Украйна !! с тези големи комбъли ще е супер далекобоен и точен --стига да не напълне жълтите си *** с цвят на патето яки!

273

Анонимен

преди 2 години

Към днешна дата, горивата гонят 4 лв за литър! Съответно всички стоки и услуги ще се движат паралелно нагоре. Кой и как ще поеме отговрност?

272

Анонимен

преди 2 години

Радев - импийчмънт.

271

Анонимен

преди 2 години

Разкарайте Костадинов и Нинова - малко въздух ни трябва от тях...

270

Алооо

преди 2 години

Да некадърници сте доказахте го на гърба на хората. Разбрахме ви, колко сте "икономисти" и какви сте капацитети. Тия дипломи ги използвайте за тоалетна хартия, а езиците си да бършете на господарите си, задн.ците. Само за това ставате подл.ги.

269

Fallschirmspringer

преди 2 години

"Асен Василев: В следващите години ще има несигурност за газ, ток, петрол.."" Е, ние с такива несигурности сме свикнали ,та те за българите са ежедневие през последните 30 -години, но сме щастливи да дадем своят принос за тържеството на еврогейският, юдомасонски ,демократичен ,неолиберализъм .

268

ГОЧО

преди 2 години

4-5 години, това ли е плана на НАТО и САЩ???Войната ще свърши много по-бързо, а вие н ека дъ рни ци се махайте от България. Значи докато ви изтече мандата ще стоим бедни, така ли? Дано ви предизвикат избори та да ви ПРОМЕНИМ мисленете, да видите и вие промяна! ИЗ род и са та ни ни нски! Ом ит ай те се там откъдето сте дошли пр о да жни не ка дър ни ци!! Ще ни докарате война, а вие и семействата ви ще избягате в Канада и САЩ. Господ и там ще ви настигне, няма измъкване от него!

267

Не...

преди 2 години

...скатавай Асанчо, а отговори нанай-демократичният въпрос - кога ще ми вдигнеш заплатата?

266

Христо

преди 2 години

Газпром са нелоялен партньор ,щото си искат парите за газта ...какъв срам а правителството са лоялни слуги като ни набитват по скъпа газ от работодателите ди от Сащ

265

Общо

преди 2 години

Взето отказваме се от една зависимост и се надяваме на друга. Като нямаш газ тва е.

264

пияница мистик

преди 2 години

До Бай Гроздан === Войната и да свърши, санкциите остават. Колко години Северна Корея е под строги санкции? Пyтлеpистан първите санкции започнаха 2014 след Крим и до ден днешен не са отменени, само нови започнаха да им налагат след започване на войната. Хубаво каза един анализатор: Свиквайте че света вече няма да е същият. СССР-2 ще бъде изолиран и света трябва да се научи да живее без газ и бензин от бензиностанцията на света. Ще се търсят алтернативи и това е. И така ще е по-добре

263

пияница мистик

преди 2 години

Навремето като дете четох една приказка за двама братя. Вървял единият брат отпред, стигне в някое село и започва да лъже яко. Видях 10 метра висок слон. Хората цъкат с език и не вярват. Ама след два дена идва брат му и започва да маже: - Вярно е. Ама не е 10, а 15 метра. Лично го видях и аз. Та такива са Ментето Кире и Кокорчо. Единият лъже, другият маже

262

Бай Гроздан

преди 2 години

Всеки като в захлас упреква войната,а не санкциите,а те може да траят и век.Войната едва ли ще трае 4-5 години,все пак това не е пряка война между САЩ и Русия.

261

Анонимен

преди 2 години

Наближава времето, когато и бедни , и богати ще разберат, че парите не се ядат.

260

Анонимен

преди 2 години

Това ще е така заради вас двамата един кокорчо и един с гел на перчема

259

Анонимен

преди 2 години

Ние вече не може да разчитаме на Газпром. Те се доказаха като абсолютно нелоялен партньор от една страна и ненадежден контрагент от друга. Това заяви пред БНТ вицепремиерът и министър на финансите Асен Василев. . . . . . . . . Няма ли някой да му каже, че не е така? Аз съм далеч!

258

Лея13

преди 2 години

8: Брат, много си ***!Ама много,бе!!То грехота чак толкоз.Това ли каза Василев- че ща та вкарва във война!?Нищо не си разбрал.Или се правиш на ударен.Което и да е от двете не говори добре за интелекта ти.Лошото е, че много от коментиращите не са ни грам на по високо интелектуално и умствено ниво от тебе.Българската простотия е пословична,но вече придобива трагични размери!!Който и да дойде на власт, няма да ни оправи.Няма шанс!Материала наистина е катастрофално лош.

257

Лея13

преди 2 години

270,кое е евтиното!?Къде го видя това евтино?? Нали от една година цените на газа и горивата летят, летят... Благодарение на *** и политиката му ,подготвяща Русия за война.Стига с тоя евтин популизъм и гнусни руски опорни точки.Марш руснаците от България,с техните бедняшки, мизерни политики, агресивни и самодостатъчни сами на себе си.Надути и плоски същества,без покритие!Не престанахте да ги величаете и славословите тия ш..ни мижитурски ватенки.

256

Анонимен

преди 2 години

попитали Радио Ереван:- Кога ще стане по-добре?Оттам отговорили:- Вече беше.