68

Анонимен

преди 2 години

ЖАЛКО ЗА ВСЕКИ ЗАГУБЕН ЧОВЕШКИ ЖИВОТ, НО В БЪЛГАРИЯ ЗАГИНАХА НАД 30 000 ДУШИ ОТ ЕДИН ВИРУС. УКРАИНЦИТЕ ПРОГЛУШИХА СВЕТЪТ С ИСКАНИЯ, УЛТИМАТОМИ. ДНЕС МНГО ДЪРЖАВИ ИЗХРАНВАТ ТЕХНИТЕ ХОРА. ЕЛАТЕ И ВИЖТЕ ВЪВ ВАРНА КАК ЖИВЕЯТ УКРАИНЦИТЕ. ТЕ СА ТУК НА БЕЗПЛАТЕН КУРОРТ ЗА НАША СМЕТКА, А ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ МИЗЕРСТВАТ. КАЧЕТЕ СЕ НА АВТОБУС ОТ И ЗА "ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ" ДА ВИДИТЕ КОЛКО НАГЛО СЕ ДЪРЖАТ УКРАИНЦИТЕ. НЕ СЛУЧАЙНО ОТ НЯКОИ ДЪРЖАВИ ГИ ГОНЯТ. В РУМЪНИЯ ИМА В ПЪТИ ПО-МАЛКО ОТ ТЯХ.

67

ГОЧО

преди 2 години

По-тъжната равносметка е няколко пъти повече жертви в Донбас и Луганск, 8 години назад, от които около 1200 деца! Казвайте всичко ЛИ ЦЕ МЕ РИ такива!

66

Анонимен

преди 2 години

Колкото за първият час на войната в Ирак.

65

Б. М.

преди 2 години

До А ако беха ония: Не Ви ли омръзна с тази глупава опорка, че видите ли, руснаците пазили хората? Те, ако мислиха за хората, изобщо нямаше да започват тази "специална операция". Другата смешка, че не използвали новите си оръжия. Добре, ако приемем, че е вярно, в един момент старите ще свършат и ще извадят новите. Какво ще обяснят на майките на загиналите руски войници? Откъде ще вземат нови войници? Ще използват стиха "КАКВО ТУК ЗНАЧИ НЯКАКВА СИ ЛИЧНОСТ? ", или "БАБИ НАРОЖАЮТ"? Вярвате ли си?

64

samo

преди 2 години

malko e

63

На Червения площад

преди 2 години

Говорят си двама РУСОФОБИ и единия Асоциален тип казва: Вчера бях на Червения площад и се и3cpax в знак на протест против Путин!!!! Еее не те ли арестуваха? - пита другия. Да бе ще ме арестуват, аз не съм си свалял ГАЩИТЕ!!! - отговаря Асоциалният тип.

62

А ако беха ония

преди 2 години

Ами представяте ли си ако в специалната операция вместо руснаци бяха американци, (а руснаците имат средства, но не искат) тогава Окрайна щеше да е само лунен пейзаж и то само с хуманитарни оръжия...както до сега тея миротворци употребяваха... ядpени бомби в Япония, БОВ ***(Naпалм) във Виетнам, обеднен ypан в Сърбия, Ирак, Либия и колко ли други хуманитарни ОМП и способи по целият свят, където са плъзнали!!!! На тоя фон руснаците пасти да ядат и са божи кравички ... и за това една от целите на руснаците е да пазят населението, иначе щеха да правят като янките лунен пеизаж!!!!

61

Анонимен

преди 2 години

Тези кибер войници на Украйна напълниха нета на фронта няма кой да се бие вече срещу Русия

60

Асоциален Примитив

преди 2 години

Миналата година на парада минаха 190 броя бронирани возила, тази година ще са 60. Липсващите ги претопяват за скрап в Украйна.

59

Teo

преди 2 години

Ако всички признават 2500 цивилни жертви, то тогава на база окупираната територия това може да се води за една от най-чистите операции. Ако бяха САЩ - дават 24 часа срок на цивилните да си оберат крушите, и според законите на войната са си свършили работата - после - градът - картофена нива. Те не рискуват сухопътни войски. Руснака мисли различно. Каквото и да е - по-бързо да се свършва! Мир да има!

58

Анонимен

преди 2 години

За свдение на мисирката, преразказала укропорпагандата - за 8 години война на укронацистите стещу собствения им народ в Донбас, загинаха над 14000 МИРНИ жители! Но мисирката тогава ручаше други жабета и ценности!

57

Анонимен

преди 2 години

Равносметката е, че еднополярният свят с и отива, а Украйна в този си вид няма да съществува въпреки намесата на САЩ и ЕС. Тъжното, е че те го знаят и въпреки това обричат милиони украинци на унищожение.

56

Хемус

преди 2 години

Преди час на морска гара във Варна наредих две украйнски разлигавени атенмюх!Крещят,мякат,нахилили се,явно им е широко около врата и ситуацията не е толкова трогателна!Викам пичове гледам ви пълнолетни,здрави,прави мъже сте,защо не сте в армията,дезертьори ли сте!?Били работили тука!Викам май на туризъм сте го ударили!Викам от Украйна само артисти излизате!Млъкнаха пишлеметата!Качиха ни се на главата във Варна

55

Анонимен

преди 2 години

Накрая на НАТО ще им писне и ще подгонят джуджето

54

Анонимен

преди 2 години

Проклет да е Путин

53

Анонимен

преди 2 години

Много ми се ще руснаците да дойдат и заедно а тях да изчегъртваме тези ,които правят фелацио на запада в държавата ни.

52

анонимен

преди 2 години

русия била отслабена - утре сутрин ще видите по тв-руския канал

51

абе

преди 2 години

ко стана сига, ***....положението уж щеше да се влошава, пък то стана критично! СЛАВА НА РУСИЯ!

50

ГУГАЛО

преди 2 години

НАЛИ жертвите на Руските ВОЕНИ бяха над 15000. Никой политик не уважавам, но тука ПУТИН си е абсолютно прав

49

българина

преди 2 години

в иарак краварите убиха 200 хил цивилни за два месеца щото бомбят наред, в Югославия за 4 месеца 40 000, това по кои западни колхозни стандарти се вписва? само бой по укрите докато сащ не хвърлят бялото знаме