185

Пуснах си да гледам

преди 2 години

парада в Москва. Изкарали са танкове Т-34 от Втората световна война да дефилират.... По-новите май станаха за скрап в Украйна.

184

Анонимен

преди 2 години

То всичко за запада и САЩ е пропаганда щом не е в негов интерес.Нещастници

183

До авторката Петя

преди 2 години

Петя ужасно си *** да не кажа и ***. Какъв диктатор изкара и Сталин водим отечествена освободителна война срещу фашизма? Наречи Хитлер Диктатор но не на теб езикът не може да ти се преобърне щото си *** и купена. За това от рано сутрин си пуснах руският канал Русия 24 за да видя как протича парада от далечният изток на Русия до подготовката му в Ленинград / умишлено ползвам това име/ Москва , Челябинск, Владивосток с директните включвания от там. Оставих майка ми сама да гледа .

182

анонимен

преди 2 години

Войните са срам и за Русия, но дебело да се подчертае - за ВСЕКИ, който ги прави. Иначе ще са вечни, което е твърде вероятно при гадната човешка природа. Какво търсеха любимите ви САЩ във Виетнам, съвсем не беше далеч, както ще вреснете. И примери колкото искаш. Не оправдавам нито руснаци, нито американци, нито украинци, защото невинни няма и от едно дребно уж нещо става голяма работа. Спрете!

181

Анонимен

преди 2 години

Армията на позора (сегашните окупатори) ще почетат героизма и паметта на армията, която спаси цяла Европа от нацизма. Нелогично!

180

Не фен на Путин.

преди 2 години

"Така девети май вместо в ден за възпоменание окончателно се превръща в пропаганден инструмент."-- Петя, дето е работила по статията, да не иска да каже че азовци и подобни батальони не са нацисти и не размахвали свастики и нацистки знамена? Същите тия азовци завряли се в тунелите под завода в Мариупол и завлякли там деца и жени за да си пазят кожите чрез тях. И не са те основната причина за нападението на Русия, а заиграването на Зеленски с НАТО и натовските военни тренировъчни бази за азовци

179

Handel

преди 2 години

Интересното е че по времето на Сталин 9-ти май не е празнувал както сега. Колкото повече управниците на Русия нямат нищо ожщо с победата на фашизма, толкова повече се тупат по гърдите и превръщат празника в пропагандно шоу,

178

Чест и слава!

преди 2 години

Русия загуби 27 милиона души в борбата срещу германския фашизъм!

177

Анонимен

преди 2 години

Това им е единственият ден, в който се тупат по гърдите и се мислят за велики. В останалите 364 дена са жалка крепостна мизерия.

176

Анонимен

преди 2 години

вече има ли достоверна информация колко откраднати перални,миялни и телевизора ще бъдат представени на парада?

175

анонимен

преди 2 години

За някои неща Библията е несъвместима с нашето време, но за други е точна - не убивай напр. Затова спрете се на секундата, отстъпете взаимно, гледайте бизнеса, конкурирайте се по стадиони и над микроскопа, обичайте се.....

174

един

преди 2 години

Най-после един смислен коментар - в наше време...., защото всички останали наострено насъскват двете страни, не че нещо зависи от това, но явно и пет пари не дават за избитите, неистово вият срещу руснаци и украинци и дори се усеща почти радостна възбуда от военните действия?! Не си ли стисна ръцете Европа след кървавите касапници преди не кой знае колко време назад?

173

анонимен

преди 2 години

Внаше време - след ВСВ, войните ги правят САЩ и Русия. По брой на жертвите първите бият вторите, така че защитниците им не са в ред. Не защитавам ни едните, ни другите. Всякакви войни трябва да се спрат моментално никога да не се почват и задължително споровете да се решават на масата. Всичо друго е варварско, допотопно, ама няма тоз това, оня онова. Всеки вади вода от сто кладенеца.

172

Миленова

преди 2 години

На кого е потребен още Путиновоя парад освен на него самия за задоволяване на собстве ното му его ?! То пък едно его,изградено върху хиляди жертви,убити и ранени,жилища и градове разрушени,унищожена от путиновата фашистка армия пътна инфракмстриктура?!Срам ,срам,срам за Русия е тази "операция " с дъх и мирис на жестока война ! Не искам да виждам и чувам повече за руснаци - те били кръвожадни като зверове !!!

171

Анонимен

преди 2 години

От Китай скоро ще му кажат на Вовата да се прибира.Че се наигра. Ще му дърпат ушите.

170

Анонимен

преди 2 години

Слава на Червената Армия и съветския народ, защото спасиха светът от нацисткия мрак.

169

Анониен

преди 2 години

Е не могат *** да преглътнат снимката на развятото съветско знаме над Райхстага.

168

лашка говняшка

преди 2 години

Каква е тая руска победа която дава 30 милиона жертви,Германия 6 милиона на всички фронтове.И до Берлин стигат 3-и украински фронт от украинци, а руснаците вървели след тях дамародерстват и да изнасилват и деца ..Червената армия(както и сега рускатаармия ) на 66 % не е от руснаци- ФАКТ!! ха ха ха ха

167

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 192...Жириновски отдавна гледа парада отгоре...интересувай се...не гледай само ....Московски новини...

166

анонимен

преди 2 години

украйна да се готви да подписва капитулация! зеления евреин ще го направи национален ден на победата!