30

РАБОТНИК

преди 2 години

Поредният руски атом бе активиран.Най-най-голямата глупост,която бе допусната е избирането на Симеон.С него навлязоха здрваво руските интереси и нашите и техните ченгета стиснаха примката ни.Днес към тях добавяме ББ и Радев и картината става пълна.Този беше министър на администрацията (щеше да прави електронно правителство),после стане министър на железниците-какви свръхзвукови влакове се движат, виждаме.Да се скриват такива,донесли само злина на страната ни.Защо му дават думата?

29

8788

преди 2 години

Хлъзгав ***,и на теб ти сърбахме попарата!Харчи си откраднатото и не давай акъл!И не забравяй, всичко се връща!

28

Анонимен

преди 2 години

А как да увеличи тея пусти доходи като има хора из България който все още получават 600, 700,800 лв заплата, а работят 8 и повече часове на ден.Собственика на фирмата или предприятието плаща едва за оцеляване и рев, че няма, а си копува вили апартаменти и какво ли не.Докато се работи и плаща на месец така ще е. Хората са го измислили отдавна плаща се на час извършена работа.

27

Анонимен

преди 2 години

ники заслужаваш при сяко едно изказване когато изкочиш от дупката си да ти натриват хубаво с най лютите чушки задните ти части

26

пх

преди 2 години

""""Ролята на държавата не трябва да бъде на комунистическа държава майка-хранилница"""" ------- Туй *** го кажи у Скандивските държави! И Василчо, престани да бъркаш понятията Социална държава, със Социалистическа!!!!! Ей, заради такива като тебе нацията ни се топи като Сладолед в пустинята!

25

Анонимен

преди 2 години

Ще се съглася с ДПС най-слабото и некадърно правителство от 30 години насам

24

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

В България никога не е имало икономически растеж от над 50 години насам. Това животно в България е инфлационен бум, а не икономически растеж. Икономически растеж значи проиводство са стоки и суровини, а не продажба на айфони, стари дизели и застрояването на всяка градинка с блок където псевдоинвеститорите ще налеят си спестяванията си за да имат приоходи от наем, а то наематели йог. Николай, трябва да се сложи край на този цирк и хазяите трябва гарбват мотиката или да се подготвят за умирачка.

23

g.venov

преди 2 години

какъв икономически растеж бе пу...о.нямаме заводи наше производство,за каква икономика бълнува тоя,само чуждестранни цехчета,чийто печалба отива зад граница.нямаме и ресурси.

22

Анонимен

преди 2 години

Славчовият премиер Ники Мук, големият царски айдук!

21

Анонимен

преди 2 години

Какъв растеж като тези съсипват и малката инфраструктура която имахме, бизнеса ще се изнася към държавите извън ЕС около нас, тук вече не се трае.

20

Мдаа

преди 2 години

Като гадател единствено по добър от тоя е само Мика , един от многото перспективните кадри на Слафчу.

19

Анонимен

преди 2 години

То най-добре да забавим тази еврозона, че ще ни трябва лева. ЕС сериозно върви към разпад. Обслужва чужди интереси и никога не е бил истински съюз!

18

КУРИЛО

преди 2 години

ТОА Д.БИЛ Е 100 ПЪТИ ПО-УМЕН ОТ КИРЧО.

17

Анонимен

преди 2 години

Всички искат да ни оправят и дават акъл а накрая все си бедни...

16

Пепката

преди 2 години

Тоя като го видя и ми става лошо.

15

Анонимен

преди 2 години

Щом Славчо маркуча предложи този смятайте какъв е.

14

Сънародник

преди 2 години

Всеки иска да управлява и *** от хазната,никой не иска да работи за благоустройство на държавата!Много съжалявам,че на 20г. не емигрирах в Америка или Западна Европа по подобие на моите връстници ами се насилих тука да строя и правя бизнес и да гледам отвратителните мутри на всичките ни бивши и настоящи политици българофоби!20г. труд и живот вложих и за това не ми се захвърля всичко ама време е май да късам българските паспорти като Зуек и с жената и детето бягам завинаги!Късмет на оставащите

13

Анонимен

преди 2 години

Бялата якичка от ситито ни дава, акъл, а ситито е началник на колонията Канада.

12

Анонимен

преди 2 години

Инфлацията е заради Украйна...някакъв Зеленски ни командва какво да правим.

11

Анонимен

преди 2 години

Ако беше този господин щеше да е същото.