116

ники

преди 2 години

Тия вече прекаляват. Няма как 2 години целия свят да е в локдаун и да няма инфлация. Тази ми прилича на някаква от *** по начин на приказки.

115

Хеи

преди 2 години

Да кажат се са Украинци и Кирчиторт веднага ще намери париза тях. Иначе за бг инвалиди 290лв месец. И не на мре в хотел.Мразим тях.

114

Съпротивата

преди 2 години

До 110. Защо държавата и политиците се намесиха в свободния пазар и решават кой може да продава и от кого да се купуват стоки. Неолибералите се държат като нео комунисти. Който казва да не купуваме евтин бензин и газ, да покрие разликата в цената. За това протестират тези хора и с право.

113

Анонимен

преди 2 години

За вас всякакви такси, тол, винетки,никакви компромиси. Като ви опрости ББ цял куп пари и шофирате тия тирове все едно карате изтребители, не се интересувате. Сега данъци до дупка. Да влязат пари в хазната ,да има за ремонти и други дейности.

112

Иван

преди 2 години

Две три прости искания имали - да уволни двама министъра плюс този на финансите да не плащат тол такси и малко пари от държавата. Баце щеше да им даде малко, за сметка на някой друг и всички щяха да са щастливи...

111

Съпротивата

преди 2 години

Не се предавайте, натискайте до край. Време е за българският конвой на свободата, ние сме с вас! Незабавна оставка на правителството!

110

Лъжа е,

преди 2 години

...в МС всичко се записва! А на Кирето отдавна му научихме репертоара , като го попиташ нещо по същество да те праща в шеста глуха! Прави впечатление, че ако се почиства притиснат, за него не е никакъв проблем да излъже и да наклепи някой друг! Това надали го е учил в Харвард!

109

Анонимен

преди 2 години

Никакво право няма Киро да държи такъв тон на хората. Каквито ще да са и каквито и ще неизпълними неща да искат. У Харвард и Канада поне на това не го ли научиха? Леко беше закачил нещо, вечно разтеглената зъбата усмивка, ама нещо и тя му зачезна напоследък. Права е жената и тези, които напуснаха!

108

Анонимен

преди 2 години

Лека полека маниакалните шизита, докопали се до властта с машините на Мадуро, започват да показват истинското си лице!

107

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков гони превозвачите

106

алабала

преди 2 години

До София - Благоевград -> 110лв гориво - билет 10лв - с 11 души са на нула. За 30-40? А да и тол такса от 1-2 стотинки на километър - 1-2лв повече. По-високи разходи има за всеки. Искат 30лв надолу разход, от тол може би държавата да им плаща?

105

Йо

преди 2 години

Може ли рецептата за тортите, ако е удобно? :D

104

Много тъ'пи

преди 2 години

коментари от много т'ъпи хора ! Това да не ви е социализъм, че държавата да спасява нерентабилни отрасли ? Като не можеш да се справиш с кризата фалираш или затваряш, нали сте частници сами да сте си началници, никой не ви пречи да си водите бизнеса така, че да имате решения когато се затегне ситуацията, да сте предвидили тежки ситуации, сега ще си разтворите "кесиите" и ще компенсирате, ако не искате фалирате и търсите друга форма на печалба ! Ами и на народа не му е добре и той да ревне за вас

103

Анонимен

преди 2 години

Тая жена е хиляди пъти по-адекватна от нещото, наречено "премиер"!

102

Анонимен

преди 2 години

На времето имаше един известен наркопласьор Антон Милтенов - Клюна. Тая да не му е някаква роднина?

101

Анонимен

преди 2 години

Киро удари дъното (за пореден път). Кани протестиращи на диалог, за да им изнесе лекция. Толкова неадекватен премиер не сме имали. Който ни го натресе, ще понесе негативи заедно с него. и петдесет пъти да бъде спасен редник Киро, няма да стане по-добър премиер.

100

Анонимен

преди 2 години

Да не живеят в соца...?!Хем да не работиш-хем да получаваш пари и заплата...?!Свърши тая...бай-Тошо го нЕма отдавна...!!!

99

Анонимен

преди 2 години

Тази Милтенова е по-отвратителана от ***-то и Атанасова взети заедно.

98

Анонимен

преди 2 години

Истината е остана изключително лош материал в тази прекрасна страна.Който беше малко по кадърен избяга навън, който бе по умен си направи фирма и работят за за него.

97

българска пролет

преди 2 години

значи аз мога да плащам винетки за разбити пътища от тежкотоварни машини а те не можели! Що?