74

Анонимен

преди 2 години

Между другото използват изкуствен интелект за разузнаване.AI събирало данни за местонахождението на войските.Както са модерни в момента на Украйна дроновете нищо чудно следващата война да е с роботи изцяло.Ако оцелеем при тази и няма ядрена война де...

73

вон Клаузевиц

преди 2 години

Истината е, че военните, политиците и върхушката в САЩ са опортюнисти, и не биха се посвенили да пожертват свои и чужди поданици, стига да имат печалба от цялата работа. Те са майстори в дезинформацията, заблудата, пропагандата, заплахи, подкупи, изнудване и шантаж, прилагането на принципа'' разделяй и владей''. Започват да се учат с окупирането на Куба, Хаити, Филипините, но апетитът им се отваря през 2та Световна Война, като следват Виетнам, Корея, Гренада, Афганистан, Ирак.

72

Да попитам

преди 2 години

Като е толкова лошо на запад и в Америка, защо 2 милиона българи отидоха натам, а не в Русия? Познавам руснаци отишли в САЩ, но обратното не.

71

Анонимен

преди 2 години

Основна и водеща! Кърва'вата манджа е сготвена там и сега два славянски народа сърбат от нея.

70

в нета

преди 2 години

Един Сармат и Англия я няма на картата_по нататък не ми се мисли !

69

Анонимен

преди 2 години

Това да си мислиш, че запада особено тъмните векове и в колониална ера е бил много възвишен, трябва да си много заблуден. Натрупаха богатства, с които могат да се правят на много възвишени. Ще ги видим в условия на недоимък.

68

баба мара

преди 2 години

сащ и неговите терористични организации цру фбр пентагонът са в основата наконфликта с украина те организираха маидана 2014 вижте видеото как говорипорошенко русия 8 години ги изчака но повече не може тези дето са се скрилив тунелите на азов зад цивилните трябва да бъдат неутрализирани те са опасниубии-ци

67

Анонимен

преди 2 години

"Проспериращия западен свят" си отива в гниещ в собствената си развала.

66

Анонимен

преди 2 години

А българи и знаете ли напримерно каква вода пиете от чешмата,дали вътре има тежки метали и опасни зарази и патогени как се пречиства от къде минава на колко година са тръбите канализацията,някои направил ли си е труда да изследва водата в лаборатория в цялата страна.

65

ВСИЧКИ БЕДИ ...

преди 2 години

...ЗА ЦИВИЛИЗОВАНИЯ И ПРОСПЕРИРАЩ ЕВРОПЕЙСКИ СВЯТ ---ИДВАТ ОТ ИЗТОК , КЪДЕТО Е КОТИЛОТО НА ХАОСА , НАСИЛИЕТО , КЪРВАВИТЕ КЛАНЕТА И ОГРАБВАНЕТО НА НАШИТЕ МИРНИ И РАБОТЛИВИ НАРОДИ !...СЛАВА И СВОБОДА НА УКРАЙНА!

64

Анонимен

преди 2 години

Българи ядете гъби с вода,мед с захар,канцарогенно преработено месо,поробили са ви с евтина газ и нефт от русия дишате мръсен въздух,в плана за възстановяване е заложено минаване на преходна обновяема енергия,накраяще интобирате децата си в инвалидни колички,българия е заложена на карта,трябва ни нова идеология една стълбица нагоре една крачка напред възобновяема енергия,други източници на енергия,революция.

63

БГ кашик

преди 2 години

Има един сериал в Нетфликс - "Куба Либре" , много е показателно как през 1898 г. САЩ, се намесват, и обявяват война на Испания, след като американския корабът USS Mayne, изпратен да патрулира в кубински води, бива взривен. От кого - не се знае, но упорито се носи слух, че американците сами са си го взривили. Загиват повечето моряци, но това дава повод да се обяви война на Испания и да се окупира Куба. Оттогава Гуантанамо е американски, а до 1979 САЩ владеят Панамския канал.

62

Анонимен

преди 2 години

"Каква е ролята на тайните служби на САЩ във войната в Украйна?" Е как каква? И децата знаят - ролята им е благородна и добра. Да спасят целия свят от злото и всички да заживеем свободни и щастливи! Въобще нещо свързано със САЩ може ли да има някаква друга роля? Там са най-добрите и човеколюбиви политици, военни, бизнесмени, тайни агенти и т.н. То е ясно това, от много десетилетия се вижда!

61

ВСЕКИ МЪРТАВ РУСНАК

преди 2 години

...Е ГАРАНЦИЯ И РАДОСТ ЗА МОИТЕ ДЕЦА , ЖИВЕЕЩИ В ЛОНОТО НА СВОБОДНИЯ СВЯТ НА ЕС И САЩ!////РУСКАТА АГРЕСИЯ , РОБИЯ И ВАНДАЛИЗЪМ----ВИНАГИ СА БИЛИ РАВНОСИЛНИ НА ХУНСКИТЕ И ГОТСКИТЕ НАШЕСТВИЯ В ЦИВИЛИЗОВАНА И ПРОСПЕРИРАЩА ЕВРОПА....!

60

Анонимен

преди 2 години

Като си помисля онзи наглец Симеон Дянков, дето ни предлагаше постните пици, а после хоп, отиде в САЩ, Горбачов също, всички унищожители на страните си се озовават там. Сигурно и на зеления *** му е обещано.

59

Анонимен

преди 2 години

Кадиров ще каже каква е ролята след като ги извлече от Азовстал след няколко дена

58

Анонимен

преди 2 години

Ролята е тайна. Надали е в интерес на про,сто,ти,тките на Европа укри, руси и ***

57

Анонимен

преди 2 години

Украйна е село. Бил съм там . Който не е бил да гледа в тубата панянка ***. Затова укрите няма да си тръгнат от БГ. Русия същото. Та това е целта, да си останат т,ъпи ***, от които да се черпят евтини ресурси.

56

Един от Юг

преди 2 години

Най глямата заслуга на Путин до сега е, че направи думата руснак *** дума!

55

Анонимен

преди 2 години

НЕСЪМНЕНО CIA и NSA СА ПРАВЕДНИ КАТО 3-МЕСЕЧНИЯТ ИСУС С РОЗОВО ДУПЕ. ТВЪРДЕНИЯТА ЗА ЗЛОВРЕДНА НАМЕСА В УКРАИНСКИТЕ СЪБИТИЯ СА САМО ЗЛОСТНИ КЛЕВЕТИ... ВЯРВАТЕ ЛИ, ВЯРВАЙТЕ...