35

Анонимен

преди 2 години

Путин може да им прати благодарствено писмо носено от балистична ракета сармат, евентуално ако е възхитен и с ядрена бойна глава! Накрая нвкой ще се опраи много лошо заради наглостта си!

34

Анонимен

преди 2 години

До30 Олигарха не е частник. Той е поставено политическо лице с капитал от партията и държавата. И е станал капиталист за броени дни. При частника това е невъзможно. Процеса е много дълъг с години а някъде и век.

33

Анонимен

преди 2 години

Яхтата да се продаде и парите да се дадат на близките на загинали украински и руски войници.

32

Бай Гроздан

преди 2 години

След обявени санкции на морални,но не и на правни основания,тъй като петте основателки на ООН са се застраховали при учредяването му с право на вето,едва ли дълго ще си държат авоарите разните азиатски и арабски милиардери в страните на санкциите,че по някакъв повод да не им гепят и тяхните авоари.Твърде вероятно е всеки да започне да гепи каквото докопа под разни предлози - гепане и контрагепане.

31

Асан

преди 2 години

А Тиквата купил Бугати вейрон за 5 милиона на дъщеря си Винетка :)))

30

хахахааааа..........

преди 2 години

Всички ще се върнат и ще се извинят.

29

Анонимен

преди 2 години

Ами ако не е на Путин? Ако е моя? Ще ми купите ли друга?

28

Анонимен

преди 2 години

Жената на Зеленски го буди посред нощ - Вова, Вова - Путин звъни. На кой телефон - пита нашмърканото - На вратата - отговаря му сифилистичката

27

Анонимен

преди 2 години

Очаквам да се публикува информация за действия на ЕС срещу поне един украински олигарх. Защото си спомняк, че точно с лозунга против олигарските запалиха майдана. Очаквам също да се публикува информация с какво украинските олигарси подпомагат държавата си в момента. Пълно мълчание по въпроса.

26

Анонимен

преди 2 години

Дасега ЕС е конфискувал имущество на около ХИЛЯДА души, граждани на Русия, затова че били "олигарси". Т.е. 1. ЗА ЕС няма неприкосновеност на частната собственост; 2. В ЕС считат, че супербогатите манипулират държавите; 3. В Русия има твърде много супербогати по мерките на ЕС. 4. В ЕС са убедени, че са безнаказани, че евентуално съдебно дело ще бъде "спечелено" от тях...

25

Пешо

преди 2 години

*** крадливите жабари. Уж частна собственост, това-онова - няма, братче. Бедняците жабари гледат с влажни очи яхтите на руснаците, крадат и точат лиги да си пекат те миризливите ауспуси там.

24

Анонимен

преди 2 години

Кой още не е убеден, че България се присъедини към най-наглите крадци?

23

Анонимен

преди 2 години

Щото в Америка само бедняци и никой няма яхта...

22

сливи за смет

преди 2 години

"По всичко си личи, че американските милиардери не искат да делят пицата с милиардери от Източна Европа" ____________________________________________ Основната грешка на милиардерите и "политиците" от Източна Европа е, че като слугуват безрезервно на западния си Господар-Хегемон, ще го омилостивят и последният ще ги покани и допусне да седнат с него на неговата богато отрупана маса.

21

Анонимен

преди 2 години

Крадци на имущество.

20

Да допълня...

преди 2 години

До Анонимен 14 Това не е яхта , а круизен кораб.

19

елка и днесюесей

преди 2 години

се излагате неописуемо!Новина 100 фейк и ми я пробутвате за истина.Няма как да се получи.Русия си има корабостроителници,които произвеждат военни кораби!тук да обясня на бг пуйките ,че е много по сложно да направиш военен кораб,отколкото яхтичка,Така ,че без проблем могат да си ремонтират яхтите в Русия!Освен това руснаците не са луди да оставят яхта на г-н Путин в натовско пристанище за ремонт/американците ще я напълнят с подслушвателна апаратура

18

Я па я..!

преди 2 години

А може да е на Шойгу или на Борисов. Знае ли човек ?

17

факт

преди 2 години

абе да не вземе някой ден Русия да конфискува италия!?

16

Анонимен

преди 2 години

"Собствеността на яхтата не може да бъде приписвана на руския президент Владимир Путин", се казва в изявление на "Италиан сий груп", която твърди, че разполага с документация и резултати от извършени проверки от компетентните органи. Документацията обаче, не пречи на италианското правителство да разпореди конфискацията на луксозна яхта на стойност около 700 милиона долара на основание на фантазии на екипа на руския престъпник и затворник Навалния.