72

Анонимен

преди 2 години

Няма как да се справим с Путлера без война ако не му спрем притока на пари, може да ви се вижда скъпо, но я си сметнете ако наистина стане война дали парите ще имат някаква стойност?

71

Анонимен

преди 2 години

Нарочно ли слагате такива неподходящи снимки, за да омаловажите новината?

70

Влади

преди 2 години

Шут в г.за на азиатите унгарци. Едни нахални типове, домъкнали се в Европа , колкото да ни правят бели. Надменни, самодоволни навлеци, дето Симеон ги населил там(вместо да ги изколи). Да си мълчат, че родината им е зад Волга.

69

Анонимен

преди 2 години

Фейк сайт гъмжащ от руски ***

68

Анонимен

преди 2 години

Гледам че никой тъпунгири много искат да сме руска губерния *** нема как да стане,така че чемодан,вокзал,Москва.

67

Анонимен

преди 2 години

*** имало, трезвомислещи хора има. Дълга предистория има тая военна операция, попрочетете, поинтересувайте се. Не е просто скочил бабаит да набие дете. Ако обвиняващите Путин се бяха намесили както трябва, можеше и с преговори да се решат проблемите. Но на някого му изнася да има военни действия.

66

Анонимен

преди 2 години

ТВЪРДО подкрепям поведението на Киро Лъжата! Българите гласуваха в мнозинството си за харвардската евроинтеграция и повече Брюксел. НИКАКВО отклоняване от линията на ЕК! Единствено галсувалите ЗА АНТИ-брюкселски партии имат основание да са недоволни. Другите да мълчат!

65

Анонимен

преди 2 години

Не е за вярване колко *** има тук. Всеки нормално мислещ човек, когато види някой да бие другиго, ще застане на страната на жертвата.

64

Подкрепяш Путин

преди 2 години

Подкрепяш убийството на украински деца, тяхната кръв ще бъде по ръцете ти! Подкрепяш Русия, подкрепяш държава агресор и терорист, чиято армия върши геноцид и военни престъпления! От теб зависи дали ще станеш съучастник на агресори и убийци!

63

БАНко

преди 2 години

УВАЖЕНИЕ ЗА МАЛКОТО ОСТАНАЛИ ПАТРИОТИ В ЕВРОПА !!!

62

Кръстю

преди 2 години

Вън от ЕС, значи ползваме благинките, ама ще правим каквото си искаме

61

Анонимен

преди 2 години

До 68 Австрия вече официално опроверга поредния руски фейк за "плащане в рубли". Затова Лавров не каза, кои страни са плащали в рубли - защото фейковете, разпространявани в страни като България, са съгласувани с казаното от Кремъл.

60

Анонимен

преди 2 години

Фейк нюз. Също така ако си спомняте точно тука в днес.ру бяха първите които спуснаха опорката за Австрия и рублите. Фейк, фейк!

59

Анонимен

преди 2 години

Тези монголци нямат място в ЕС.

58

Анонимен

преди 2 години

До Народеее!!!! "Една голяма част от народа е на страната на Русия" На коя "Русия", на тая, която извършва геноцид, масови убийства, военни престъпления, мародерство, изнасилвания, мъчения, и още и още в Украйна ли? Вярно ли има българи, които подкрепят такова нещо?

57

!

преди 2 години

Който отстоява интересите си и знае как, другите се съобразяват с него. Да, България не е от тези

56

Наблюдател

преди 2 години

Унгарците май забравиха, че руснаците потушиха въстанието им срещу австрийците през 1849 година и пак руснаците потушиха въстанието им през 1956 година. Като искат толкова да са самостоятелни да напуснат ЕС и да отиват при Русия!

55

Анонимен

преди 2 години

Орбан е с 1 гражданство,а наш Киро с канадско,разбрахте ли сега кой го командва.и защо Конституцията ни не допуска хора с двойно гражданство да НЕ са министър председатели.

54

2

преди 2 години

Орбан е велик.Костадинов е нашия Орбан ! Стига сме робували на американци, турци, руснаци, украинци ! Не ме интересува от къде идва газа или петрола, а да е евтин.Миралистите с украински знаменца да отиват на фронта или в сащ !

53

Фюрера

преди 2 години

Ех тоя Путин с добрата му диктатура и ЕС с лошата диктатура. Не избиваме хора, ама поне цените се вдигат заради вирусчето от Китай и специалната операция от Русия. Лош ЕС, лош САЩ, да живее свободния свят на Путин!