98

Е...

преди 2 години

Може и да е и елемент от водене на съвременна война. За сега - само до тук. "Аз не знам, че нищо не знам." Но тежко ви и горко на тия, които не знаете, че нищо не знаете, особено български политици. Ще си останете с унизителната поза на политическата Камасутра.Поколенията ви ще сменят памперси и пoдлоги , но не в Космоса, а тук на Земята. Бъдещето ви е да си харчите хартийките като последните ***,ло,умни перверзни психопати. И бъдете сигурни, че това сте го предали на отрочетата си.- От Дедо Морз

97

паралелепипед

преди 2 години

До Анонимен 101 /// Съветско-руската бронетанкова техника май даде фира. Рашистските нацисти се смяха на FGM-148 ("Джавелин") пуснат в употреба през 1996, но сега вече нищо не говорят за ефективността му, защото я видяха на практика. ;) Украйна има население 43.5 млн. население // по данни на ЦРУ (World Factbook) // от което 25-54 годишни - 9,456,905 мъже / 55-64 години - 2,630,329 мъже / В тези цифри НЕ влизат жените, много ото които също се сражават.

96

Анонимен

преди 2 години

Сам си е потънал, като Лада.

95

Хохохоооо...

преди 2 години

НЕЕЕЕЕ.... ШЕ ГО ДЪРЖАТ У ТАЙНА.... ХАХАХААА... МАЛЕ ПА, РУСОФИЛСКИ ПРОСТОТИЙ. ХАХАХААА....

94

Варшавянин

преди 2 години

Ха, такъв, та този карабль не е стелт или дух, а е видим с невъоръжено око от разстояние най-малко 100 километра. Думнали са го без някой да им дава каквато и да е информация за координати, скорост, местонахождение и прочее.

93

Анонимен

преди 2 години

Леле До паралелепипед САЩ знаят че нямат шанс срещу Русия директно и се крият зад Украйна. Но Украйна плаща с разрушенията и няма население.

92

Анонимен

преди 2 години

Русия ще унищожи 2 самолотоносача на САЩ и така ще се расплатят.

91

паралелепипед

преди 2 години

До Анонимен 98 - За вашата разскапана Матушка войната ще стане отечествена, когато укрите започнат да напредват към Масква и Свети Ленинград. Засега е ЗАВОЕВАТЕЛНА, защото нарушава ВСИЧКИ мирни спогодби и решения по които СеСеСеРе-Русия е страна. Естествено, че на слабите и беззащитните трябва да се помага, за да оцелеят. Скоро от вашата Рассия няма да остане нищо, като спомените ви за СеСеСеРетата. Бля.

90

profetey

преди 2 години

до 74 profetey: Става дума за това че НАТО върви по границата на конфликт с Русия. Факт е че Русия е агресор, но не срещу страна от НАТО. Реално погледнато, заради НАТО Русия нападна Украйна. Отделно не виждам какво прави НАТО за мирно решаване на конфликта. Защо не се говори че Минските споразумения не се спазваха. Руснаците писаха че мисията която трябваше да наблюдава реда не си свършила работата, а напротив - била е с украинското правителство, вместо да е неутрална.

89

do 94

преди 2 години

Сатава дума за Москва, който е правен някъде края на 60те. Адмирал Макаров е нов.

88

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 93 "а това дърто корито" Това дърто корито не е ли пуснато на вода 2015та и въведено в експлоатация 2017та?

87

Анонимен

преди 2 години

Черно море не е особено голямо, а това дърто корито едва ли има някакви пасивни защити срещи локализиране. Сигурно е светел дори на радарите на търговските кораби, които минават през босфора,

86

до 91

преди 2 години

Какво имш в предвид "днес"? Адмирал Макарв го удариха вчера. Днес още една ли има?!

85

Анонимен

преди 2 години

Днеска са думнали още една фрегата от Черноморския флот, до 9-ти май рашките ще останат само с рибарски лодки

84

българин

преди 2 години

САЩ са ,, издали"... ??!! Нищо не са ,,издавали" американците на никого ! Те не са съюзници на Русия , за да ,, издават" нещо ! Просто са предоставили информация на жертвата , в следствие на което агресора си е получил заслуженото !

83

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 85 "По-лошото е, че за друга руска фрегата се прокрадва информация в световните медии, че е ударена от украински ракети, за което Русия мълчи, както винаги или ще изкара, че отново са се самовзривили ракети на борда и" По стара съвеЦка традиция, за тъжни вести свързани с удар по егото на режима в Кремъл се съобщава поне 2-3 дни след събитието. За да може висшите партийни сатрапи да оплачат загубата и да се появят пред камерите без да са им зачервени очичките.

82

до 84

преди 2 години

Да, без помпща от САЩ, не се знае каккъв щеше да е изхода от 2СВ, но със сигурност руските жертви щяха да са много повече. Всички тези УАЗ-ки, ЗИС-ове и подобна следвоенна техника е копие на американската техника, която руснаците са получавали. В последствие американците прибират част от нея, като я унищожават директно при качването на корабите. Руснаците обявяват много голяма част от нея като загубена във войната и не я връщат.

81

Никой

преди 2 години

Издали на майка...и Стоичков ще довърши репликата до края.

80

Анонимен

преди 2 години

По-лошото е, че за друга руска фрегата се прокрадва информация в световните медии, че е ударена от украински ракети, за което Русия мълчи, както винаги или ще изкара, че отново са се самовзривили ракети на борда и. Истината ще се чуе или види тия дни. Явно е, че Путин още не е разбрал с какво се захванал. Украйна ще се окаже, голяма, за неговата уста, лъжица и ще е втори Афганистан. А който не знае, след близо 10 годишно "присъствие" там, руската армия не постигна нищо особено.

79

Фалшивия колос

преди 2 години

СССР победи през ВСВ, само защото Щатите и Великобритания им доставиха десетки хиляди самолети,танкове , камиони, хиляфи тонове въоръжение, храни, стратегически материали(вкл. амуниции, метали и пр.) Съветска Русия знаеше само 10 руснака срещу 3 противник. Сравнете загубите: 9млн.немци срещу минимум 26 млн. руснаци. Без Западна помощ ,СССР губеше Европейската си част и Сибир, т.е. Всичко.