64

Нео

преди 2 години

Поредната спецоперация на Адолф Путин!

63

Анонимен

преди 2 години

Ст.Янев от Български въZход е опасен заа БГ, отказа помощ от НАТО , а също и нареди патрулните самолети на НАТО да летят без въоражение .Верен е на заповедите на ген. Решетников !

62

Гладен

преди 2 години

И тези ли искат да ни Управят!

61

МУРЗИЛКА

преди 2 години

Колкото повече русофилски партийки има,толкова повече се мъти българската глава.Целта е ясна-България да се отдалечава от ЕС и да се сближава с Русия.За съжаление 12 г.ББ се интересуваше като отиде в Европа да го галят по главата и потъпват по рамото.Затова,че ни гледат с недоверие и пренебрежение сме си виновни ние.Ако искаме уважение,респект и благоденствие трябва да сме солидарни с др. д-ви.Сега сме едно НИЩО.Лошото е,че правителството не можа да се пребори с БСП и станахме за подигравка.

60

Тенко Чайката

преди 2 години

Още едни въѝходящи предатели, ***!

59

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 65: Степань няма толкоз мнго рубли, ще трябва или да краде пак от ЕС с мили очички или да накара путинофилите да работят повечко, вместо да плямпат по форумите.

58

Българин

преди 2 години

В България е традиция генералите да са руски агенти и да работят за интересите на Русия. Много "натовски генерали" наредиха имената си до тези на Радко Димитриев и Владимир Заимов, за които руските интереси бяха над всичко. Всички от генералите катоРадев, Янев, Шивиков са учили във военни колежи в САЩ и са направили кариера в структурите на НАТО. А сега, когато трябва да се защитават интересите на евроатлантическа България изведнъж стават пацифисти и дефакто застават на страната на Путин и руският агресор!

57

гост

преди 2 години

Червени дедовци - това ли е възхода?

56

До Кой е Янев?

преди 2 години

Не дрънкай глупости!Стефан Янев е натовски генерал и ще служи на Пакта докато е жив.България е НАТО и НАТО е България!Тези думи изречени от Янев отекват във всяко патриотично българско сърце.Последователен в думите и делата си,основателят на партия Български възход ще служи вярно на НАТО,чиито член сме и ние.

55

Гражданин

преди 2 години

И какво от това ?! Още едни готовановци,които се готвят да се настанят на държавната софра и да папкат за ... наша сметка :))) И кое ще му е новото начало ?! А-па-а,сигурно отначало ще бъркат с кафяни лъжички в кацата с мед,а по към сетне,когато уредът "наши те " и " вашите " на "богоугодни " места и тлъсти заплати.... с черпаците :))) Може и без вас!!!

54

гост

преди 2 години

Накъде ще възхожда? Към масква ...

53

Анонимен

преди 2 години

Колко рубли е уставният им капитал?

52

Ганди

преди 2 години

Мдааа , Бареков едно,Бареков 2( ИТН Чалгаря) , Бареков 3 (ПП и Киро канадеца), Бареков 4 ( БВ комуниста Янев) ,Бареков 5 ( Мая кречеталото ) ,все партийки за 5 - 6 месеца и пак отново ,жалко за България

51

Анонимчо

преди 2 години

До АнонименГолям разбирач си, вземи направи ти нещо...

50

Българин

преди 2 години

Поредната партия на национални предатели обслужваща руските интереси!

49

Анонимен

преди 2 години

Поредната пропутинска партия.След като Костя Копейкин се амортизира, ще изкарат тази партия български предатели на преден план..

48

Анонимен

преди 2 години

Поредният рашистки проект, който има за цел да внуши колко много хора обичат россия. Да ама не. Не сте познали таваришчи предатели.

47

Анонимен

преди 2 години

Щом опряха до Йоло Денев-няма какво да се коментира..

46

Отиде проекто

преди 2 години

Не го гледайте Стефчо, гледайте сбирщайна учредители. Това му е екипа. Аз само противни, дърти ченгесари виждам

45

Анонимен

преди 2 години

БЕСЕПАРСКИ ВЪЗХОД НО ЗА КОГО ОПОМНЕТЕ СЕ БЭЛГАРИ